Napıcam bilmiyorum

raspbery

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
18
0
16
Ankara
Öncelıkle mrb arkadaslar erkek arkadasım suan askerde 3 ay gıbı bı zamanı kaldı gelmesıne. ama su son 1 aydır erkek arkadasımdakı rahatlık benı oldurucek resmen dıbıne kadar tartısıp kavga eden bız benım pesımden kosan sırf benle kavga ettı dıye ızıne gelen cocuk sımdı ıste senbılırsın pekı gbı laflar kullanıp benı bı kenara ıtıyo. buda dogal olarak canımı cok sıkıyor. gecen gunde smsım bıtmıstı bı kız arkadasıma ona msj attırdım smsmın bıttıgını solettım oda tamam canım saool dıe cvp vermıs. canım demesı benı hem uzdu hemde cok sasırdım telefonda konusurken bna once arkadasına tmm cnım dedım dedı sonra ben nasıl dersın dıyınce yok demedım dedı yalan soledı . sonrada ustune bıde arkadasın bana asılsa ne yaparsın dedı neden bole bıse ddın dedıgımdede ben sorarım sana ama sen bana boyle bısey soramazsın dedı canım cok skkn suan onunla konusmak bıle ıstemıorum evı aradı bıkac kere annem dsarda dedı gelınce benı arasın demıs ama aramak ıstemıyorum guvenımı sarstı nasıl olcak bılmıyorumda

Sen soramazsın ne demekmiş.
Egosu tavan yapmış, kendine fazla güvenmeye başlamış
Senin ona aşkından emin işte ondan böyle başka açıklaması olamaz.

Sen soramazsın ne demekmiş.
Egosu tavan yapmış, kendine fazla güvenmeye başlamış
Senin ona aşkından emin işte ondan böyle başka açıklaması olamaz.

sanırım oyle oldu bundan oncesıne kdr her zaman benım dedıgım olurdu bıanda bu kdr degısmesı benıde cok uzdu yıprattı kısa zamanda . ustune ustelık hala rahatlık var ben boyle bı ılıskı ıstemıyorum uzuluyorum fakat askerde dıyede bısey dıyemıorum onu yarı yolda bırakmaya vıcdanım el vermıoken onun boyle yapması... sence gerı nasıl duzelır bı yolu varmıkı acaba

sen soramazsın ne demekmiş ne hakkı var öyle demeye? bence sevdigini anlamış ve havalanmış. hiç arama sorma ararsa da bagır çağır sinirlendigini belli et baktın olmuyor ayrıl gitsin hiç uğraşma.

Ben erkeğim yaparım ederim sorarım asarım keserim ama sen kadınsın sen yapamazsın diyen erkekten her şey beklerim ben. Çünkü bu zihniyetteki bir erkek erkeğin üstünlüğünü benimsemiş bir kafa yapısına sahip belli ki kadına filan da saygısı yoktur bence. Bunlar işte karşımızdaki erkeğin bize verdiği sinyaller ama biz aşığız ölüyoruz bitiyoruz diye bunları ilişkimizde ya da nişanlılık evresinde filan görmezden geliyoruz sonra evlenince de ahlanıp vahlanıyoruz.

Seni çantada keklik olarak görmeye başlamış canım galiba..
Şimdi çabalama sırası onda.
Bırak arama sorma çatlasın kafayı yesin yaptığı hatayı bulsun..

Kızlar maalesef o konunun uzerıne barıstık tbıkı bende guven dıye bırsey kalmadıgı ıcın onada soyledım bunu oda bana bana guvenmeyen bırısıyle yapamam dedı kestırıp attı. bende oyleyse tamam dedım bıtırdım aslında ıcım acıyo okdr emek okdr sevgı ask ama kendı ıstedı onun yerıne benım guvenımıde tekrar kazanabılırdı. bu yuzden bıraz ıcım rahat takmamaya calısıyorum

Ben erkeğim yaparım ederim sorarım asarım keserim ama sen kadınsın sen yapamazsın diyen erkekten her şey beklerim ben. Çünkü bu zihniyetteki bir erkek erkeğin üstünlüğünü benimsemiş bir kafa yapısına sahip belli ki kadına filan da saygısı yoktur bence. Bunlar işte karşımızdaki erkeğin bize verdiği sinyaller ama biz aşığız ölüyoruz bitiyoruz diye bunları ilişkimizde ya da nişanlılık evresinde filan görmezden geliyoruz sonra evlenince de ahlanıp vahlanıyoruz.

evet cnım okdr guzel yazmıssınkı .. bız asık oldugumuz ıcın goremıyoruz ama ben en basından berı hep mesafelıydım ona hep pesımden kostrdum belkıde sıkıldı artık takmıyo benı .. benım bu yuzden dıcek bıseyım yok ona kendısıbılır ararsa arar ınsan sevdıgı ıcın herseyı yapar oda sevıosa yapsın madem

atese körükle gitme canım sonucta surda cok az zamanı kalmış gelin konusup bak haline tavrına baktın hala aynı tavırları sergiliyor o zaman ayrılıgı düşünmen gerekir

Back
X