Napıcam bilmiyorum...

Btl Yrkoqlu

Belgiya'nın Annesi
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
25
5
6
29
Maddi durumlardan oturu calismam gerekdi ama ben calismaya basladigimdan beri esim benden uzaklasmaya basladi sanki ve konusmalarindada yavas yavas birbirimizden kopuyoruz farkindamisin dedi oysaki ben sevgimi saygimi esirgemiyorum ve esimi cok ama cok seviyorum calismazsam da olmuyo minik bi prensesimiz var beynim patlicakmis gibi gercekten napicagimi bilmiyorum ...

Vardiyali calisiyo dogru duzgun vakit geciremiyoruz borclarin skntsi yuzunden cogunlukla esim olmak uzere birbirimize patliyoruz calissam ayri bi dert calismasam ayri bi dert..

Ne yapmanız gerekiyormuş peki söylesin? Siz hem ev hanımı,hem çalışan bayan, hem anne hemde eş olmaya çalışırken nasıl bir yol bekliyormuş sizden

Iste bende onu anlamiyorum bi bakiyorum cok mutluyuz bi laf soyluyo hoop bi anda bi bakmissin ben paramparca olmusum

Ama calismami istiyo napicam ben kizlar
Bırak umursama ya, naparsa yapsın. Kendi maaşı geçinmeye ve borca yetmiyor diye erkeklik gururu adı altında saçma sapan bi ego yapmış. Sen eski sevgini ve ilgini gösteriyorsan onu çocuk gibi pışpışlamayacaksın. Aaa bu ne canım?
İleride işi bırakmanı isterse de bırakma. Çocuğun daha kaliteli bir eğitim hayatı olur kreşi şuyu buyu.

ne kadar zamandır çalışıyorsunuz,
şimdi siz yeni başladıysanız, ev düzeniniz tamamen değişmiştir, alışmak biraz zaman alabilir ikiniz için de, hatta çocuk da dahil.
biraz daha zaman verin, insanoğlu her şeye alışıyor, eşiniz de siz de yeni düzeninize alışırsınız.

Esin sana resmen psikolojik siddet uyguluyor.. Hem calis diyor hemde birbirimizden uzaklasiyoruz diyerek sana kendini kotu hissettiriyor.. E be adam. Su an esin calismak zorunda. Bunun farkindasin.. Ne diye yok uzaklastik, yok soyle yok boyle diye olayi dramatize ediyosun ki. Yarabbi sukur de, karini el ustunde tut yani cok mu zor..

Iste ben ona nasil destek oluyosam oda bana manevi yonden destek olsun istiyorum ama olmuyo olmuyo..

O kadar sinirleniyorum ki. Hem es, hem is , hem cocuk yapabileceginizin en ust seviyesini yapiyorsunuz. Ve her kadin desteklenmek, cabasina karsilik takdir gormek ister tabi ki. Esiniz eski ilginizi goremiyor olabilir. Bunun sebebi yetisemiyor olmanizdir. Bunu da anlayabilecek seviyede kafasi calisiyordur. Seni ozluyorum, eskisi kadar zaman geciremiyoruz diyerek bu sikintisini paylasmak yerine aramiza sogukluk girdi diyerek butun yukunuzun ustune bir de evliliginizin gidisati icin sizi endiseye bogmak neden? Neden bu anlayissizlik? Bir kadin bunu yapmiyor iste. Siz ev, is, cocuk cok yoruluyorum aramiza da sogukluk girdigini hissediyorum der misiniz boyle hissetseniz bile. Valla erkek olup odun olmak istiyorum. Hayat daha cekilir olurdu belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…