napicam iki arada bir derede kaldım

antby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
58
1
29
Meraba arkadsla esim ve babam arasında kaldım.. ayri uzak sehirlerdeyiz ama esim babamı haftada 1 kez arauan biridir taaki öncedende anlattım bundan 1 hafta once benim rahatsizligim oldu hamileligimden dolayı amelitat olmam gerekiyordu cok rahatsizdim ve burda kimsem olmadıgı için esimde babamı aramış annesi 1 haftalgna geleblrmi diye benim annem rahatsiz gelemz demis esim babamda bizde oyle birsey yoadetlermzde senin annen gelsi16 yasindaki kardesimi bahane ederek yolliyamam demisdi esime... dun babamin halası ölmüs ve tum enistemler bassagligi icin aramos bende esime soledim hic arayamam dedi... annmde bana msj atmis esine soyledinmi bassagligi icin aramdi baban bekledi dedi bende isi gucu vs.. dedim iki arada bir derede kaldım yani... esimle tekrar konussam kavga cikcak ama aramamsida ayip olur gibime geliyor :KK43:

yok artık adetlerimizde yok deyip göndermemek ne demek yahu. sağlık bu.. sağlığın adeti töresi mi olurmuş! ben eşinizin yerinde olsam bırakın aramayı yüzüne bile bakmam. eşinize boş yere baskı yapıp kendinizden de ailenizden de soğutmayın bence. olayı doğru anladıysam ortada büyük bir saygısızlık var ama eşinizden değil babanızdan kaynaklanıyor hiç arada kalınacak bir durum değil :KK12:

yok artık adetlerimizde yok deyip göndermemek ne demek yahu. sağlık bu.. sağlığın adeti töresi mi olurmuş! ben eşinizin yerinde olsam bırakın aramayı yüzüne bile bakmam. eşinize boş yere baskı yapıp kendinizden de ailenizden de soğutmayın bence. olayı doğru anladıysam ortada büyük bir saygısızlık var ama eşinizden değil babanızdan kaynaklanıyor hiç arada kalınacak bir durum değil :KK12:
Evet onlar bunu anlamiyor isde yada hayla alındgmızın farkimda degiller . Ben yinede ara desem diyorum... icime sinmiyor çünku boyle

Benimde su anki konu babamin halasinin vefat etmesi ve esimin aramamis olmasi

babanızın yaptıgı yanlıs soncta konu sizsiniz kızıı nasıl dusunmuyor acıkcası esimden cok ben babama bozulurdum..esiniz yinee ortada ölüm oldugundan arasın bassaglıgı dilesin sonrada hic arayıp sormasın ama bu seferlik araması lazım

Meraba arkadsla esim ve babam arasında kaldım.. ayri uzak sehirlerdeyiz ama esim babamı haftada 1 kez arauan biridir taaki öncedende anlattım bundan 1 hafta once benim rahatsizligim oldu hamileligimden dolayı amelitat olmam gerekiyordu cok rahatsizdim ve burda kimsem olmadıgı için esimde babamı aramış annesi 1 haftalgna geleblrmi diye benim annem rahatsiz gelemz demis esim babamda bizde oyle birsey yoadetlermzde senin annen gelsi16 yasindaki kardesimi bahane ederek yolliyamam demisdi esime... dun babamin halası ölmüs ve tum enistemler bassagligi icin aramos bende esime soledim hic arayamam dedi... annmde bana msj atmis esine soyledinmi bassagligi icin aramdi baban bekledi dedi bende isi gucu vs.. dedim iki arada bir derede kaldım yani... esimle tekrar konussam kavga cikcak ama aramamsida ayip olur gibime geliyor :KK43:

ölüm bambaşka birşey :KK43:
eşiniz ilk konuda haklıydı ama bu konuda yanlış davranıyor
arayıp başınız sağolsun demeli
ondan sonra, başka konular için, istemiyorsa aramaz, tavrını sürdürür

bence bir kez daha söyleyerek şansınızı deneyin
onun ailesinin size karşı hiç mi hataları olmadı?
şimdi onlardan biri ölse siz aramayacak mısınız?

Babanin yaptigi cok ayip , Hastalik adetlere felan bakmaz ..

Ama esinde babandan daha cok ayip ediyor aramamakla , Ölüm sonucta arayip baddagligi dileyebilir.. dinlemek zorunda!

Ya bence esinle arani sakin bozma. Aramak istemiyorsa aramasin ve sen bunu kafana takma. Hep boyle kucuk seylerden kavga cikar zaten.
Ya da soyle deneyebilirsin, esine dersin ki " buyukluk sende kalsin canim ararsan sevinirim ama yine de sana birakiyorum". Yok diyorsa zorlama eger zorlarsan babana iyice gicik olur ve esinle aran bozulur hicbir fayda etmeyecegi gibi zarari olur. Benden soylemesi

Ben ara demeden durek

[/Q

Ben ara demeden direk aramam dedi.. cok katidir esim biseye kizdimmi tamamdir... ama yinede direticem agzinin ucuyla bas sagligi dilesin en azindan diye

Ben ara demeden direk aramam dedi.. ama direticem yinede esim cok katidir bir kere kızdmmi tamamdir.. ama 2 dkka basiniz sagolsun demeli bence tekrar solicem ara diye kavga falan cikacak ama ne yapayim off :KK43:

Ya bence esinle arani sakin bozma. Aramak istemiyorsa aramasin ve sen bunu kafana takma. Hep boyle kucuk seylerden kavga cikar zaten.
Ya da soyle deneyebilirsin, esine dersin ki " buyukluk sende kalsin canim ararsan sevinirim ama yine de sana birakiyorum". Yok diyorsa zorlama eger zorlarsan babana iyice gicik olur ve esinle aran bozulur hicbir fayda etmeyecegi gibi zarari olur. Benden soylemesi
Bende öyle dusunuyorum diycem aynen oyle... ama aramzsada onun ailesininde bana cok yanlışları oldu ama ben yinede konuştum. Onlarla bunlari one sürerim diye düşunuyorum

Ben ara demeden durek

canım eşin ilk konuda haklı, baban da çok haksız ama
bu kadar katı olmak ne demek?
yani insan hayat arkadaşının mutluluğu için bazı şeyleri alttan alamaz mı?
madem o çok katı
sen de dik dur biraz
hepimiz çocuk büyütüyoruz, en doğruları yapabiliyor muyuz? tabi ki hayır
elbet vardır hepimizin hataları
e hiçbirimizi aramasın mı çocuklarımız?
hoşgörü diye birşey var
netice baban çok hatalı davranmakla birlikte seni atmamış, satmamış
ölüm bu
bir ölümde bile babanın yanında olamayacaksan, olmaz bence
bu demek değil ki eşini karşına al, tabi ki almamaya çalış
ilk olayda haklı olduğunu sık sık tekrarla ama
yarın babana birşey olsa
üzdük adamı diye vicdan yaparsın
insanlar yaşlandıkça
daha çok hata yapıyorlar, bizler de öyle olacağız, eşin de öyle olacak...

Bu başsağlığı işini abartmıyor muyuz toplum olarak?

Babaannem vefat etti Kv haber vermek aklıma gelmedi bile

Sonra görümcemden duyup aradılar babamı

Halamın eşi vefat etti haber vermedim kaç ay geçti Kv kp bilmez

Annemin teyzesi vefat etti eşime söyledim kaç yaşındaydı anneannenden küçük mü büyük mü muhabbeti yaptık ama kimseyi aramadık

Ben de anneannemi ilk gün aradım evde yoktu bir daha da aramadım

Aile ilişkilerinizi bilemem ama babanızın halasının da yaşı vardır bayağı arasa ne olur aramasa ne olur

Bu kadar büyütmemeli lazım bu baş sağlığını bence

Annemin teyzesi vefat etti eşime söyledim kaç yaşındaydı anneannenden küçük mü büyük mü muhabbeti yaptık ama kimseyi aramadık

Aile ilişkilerinizi bilemem ama babanızın halasının da yaşı vardır bayağı arasa ne olur aramasa ne olur

bu tamamen insanların aile ilişkilerine ve kişisel duygusal özelliklere göre değişir
anneannemin kardeşi vefat edecek ve ben 1 kere arayıp evde yok diye bir daha aramayacağım???
Allah rahmet eylesin, anneannem hayatta olsaydı ve böyle bir durum olsaydı
değil aramamak anneannemin yanından ayrılmam, sımsıkı sarılırdım ona
:KK61:

Ne alakası var yaşla bunun? Yaş büyük olunca ölüm olmuyor mu bunun adı? Ölümün gencide yaşlısıda acıdır..Ve bir insanla küs bile olsak bir başsağlığı dilemekten hiçbirşey kaybetmeyiz..Biz acı gününde kimseye destek olmazsak,yarın öbür gün bizim başımıza gelse o zamanda bizim yanımızda kimse olmaz..Bugün bana yarın sana bu işler böyle...

Konu sahibi hayatta ve muhtaç iken yanında olmayan babasının artık hayatta yaşayacaklarını tamamlamış bir akrabasının vefatı nedeni ile aramayan eşinin ben makul olduğunu düşünüyorum

Konu sahibi benim sağlığımda benimle ilgilenmeden babamı eşim aramıyor diye üzülüyor ama bence eşi sonuna kadar haklı

X