Ayrilmak istemissiniz o da kabul etmis ama sanirim ayrilmak istemiyirsunuz.
Neden küfür ediyor anlamadım? Size mi ediyor yoksa konuşurken mi küfürlü konuşuyor? Mesela şerefsizim bu sene kar yağmaz gibi mi? Var böyleleri de.
Eğer size ediyorsa neden ediyor?
Ve hep mi böyleydi?
Sizi kuzeninize yakıştıracak kadar çirkin, kötü, fesat biri için ağlamanız enteresan.Şaçma sapan bi kıskançlık yüzünden bana küfrü ediyo küfür etmenin sebebi;
Benim bugün kız kuzenim bizim uzaktan akrabamıza kaçmış ve kuzenimde esimle beni tanıştıran kişi oda tanıyo kız kuzenimi öle muhabbetimiz geçti bende kaçmış falan dedim.
Oda hayırlısı dedi kaçtığı kişiyi tanıyomusun. Dedi bende evet uzaktan akrabam olur dedim hiç gördünmü o akrabanı dedi ve bende hayır dedim cunki evet dedeydim daha önce bişey yaşadınız mı kesin aramızda bişey olmaktır dahada saçma sapan şeyler söylecek. Diye bende gormedim dedim sonrada biz köyde düğün vardı ya dedim o sırda 2 erkek vardı dedim onlardan bitanesi o kaçtığı kuzenimin eşi dedim oda sen bana yalan attın hani görmemiştin bende ne diye gördüm oydu dediysem ağzımdan kaçıverdi ve sonuç uzadı yine küfür yine beni anlamaması iyice karmakarışık bi hal aldı.
Yüzünü gördüğünüz her erkekle birşeyler yaşayacağınızı/ yaşadığınızı mı düşünüyorŞaçma sapan bi kıskançlık yüzünden bana küfrü ediyo küfür etmenin sebebi;
Benim bugün kız kuzenim bizim uzaktan akrabamıza kaçmış ve kuzenimde esimle beni tanıştıran kişi oda tanıyo kız kuzenimi öle muhabbetimiz geçti bende kaçmış falan dedim.
Oda hayırlısı dedi kaçtığı kişiyi tanıyomusun. Dedi bende evet uzaktan akrabam olur dedim hiç gördünmü o akrabanı dedi ve bende hayır dedim cunki evet dedeydim daha önce bişey yaşadınız mı kesin aramızda bişey olmaktır dahada saçma sapan şeyler söylecek. Diye bende gormedim dedim sonrada biz köyde düğün vardı ya dedim o sırda 2 erkek vardı dedim onlardan bitanesi o kaçtığı kuzenimin eşi dedim oda sen bana yalan attın hani görmemiştin bende ne diye gördüm oydu dediysem ağzımdan kaçıverdi ve sonuç uzadı yine küfür yine beni anlamaması iyice karmakarışık bi hal aldı.
Yüzünü gördüğünüz her erkekle birşeyler yaşayacağınızı/ yaşadığınızı mı düşünüyor
Eşinizin güvensiz ve gereksiz kıskanç hallerini bildiğiniz için kendinizi korumak ve gereksiz bir çatışma yaşamamak için tanımıyorum diye yalan söylemek zorunda kalmışsınız. Ama ortaya çıkınca yine siz suçlu olmuşsunuz.
Farkında mısınız bir kısırdöngü oluşmuş ve sürekli tekrarlanacak bu. Şimdi uzaktan akraba için, sonra konu komşu falan filan için. Eşiniz sizin bir sadakatsizliğinizi mi gördü geçmişte de ondan mı sürekli size potansiyel aldatacak kadın gözüyle bakıyor. Yoksa doğası mı böyle. Zira eğer 2. Seçenekse işiniz çok zor.
Kendinize şunu sorun, sürekli bana güvenilmediğini bilerek, karşı cinsle herhangi normal bir iletişimimde bile suçlanarak yaşayabilir miyim? Ve haksız yere suçlanmaya ses çıkarmadan susup oturabilir miyim ömür boyu.
Cevabınız hayır ise, seviyor olduğunuzu düşünseniz bile yol yakınken uzaklaşın, zamanla haksız yere suçlandıkça sevginiz de bitecek. Eşinizin bu paranoyak halleri sizi tüketecek. Küfürün ileride şiddete dönüşme ihtimali de yüksek.
ŞizofrenŞöyle diyim onun düşüncesi her erkekle bişey yaşamışımdır.
Yada her erkekte gözüm olabilirmiş dahada vb gibi şeyler.
Sakın barışmaSadakatsizligim olmadı sadece sevgiliyken araştırmış sen biriyle daha önce sevgileymişim deyip orda takılı kaldı. Örn.ben sevgiliyken onun yanına gidiceğimde giyimime bakıma önem verip gidyordum ve sonra onun için bu sorun olanak başladı tamam kıskanabilirim dedim ama ne zaman evde kendime çeki düzen versem güzl giyinsem çok tuhaf hisetiriyo bana tesettürlü bayanım ama edinin yanında sürekli açık geziyorum ve bana kötü kadınmışım gibi
Hissetitiriyo nasıl.olmusm diyorum ne biliyim alışmamışım ya diyo direk kafası eski günlere gidyo acaba benle sevgili olmadan önce kaç erkek bakiyodu oda bakiyomuydu kafasında gibi bir ömür olmaz ne markete çıkabiliyorum dışarda özgüvenimi yitirdim resmen erkek varsa ordan diger yanına ceviriyo sokakta korkak yüruyorum aman yanlis anlamsin diye kısacası o varken hiç ama hiç kendime güvenin yok. En önemlisi bir kadın sokakta nasıl rahatsa bende bi o kadar korkak ve güvensiz bi şekilde yürüyorum ve bu benim bütün hayatımı. Etkiliyo
Bu derece olmasa da yakın derecede birinden boşandım yakın zamanda. Tanımadığım biriyle onu aldattığım şeklinde paranoid şizofren belirtiler göstermeye başlamıştı. İşe giderken arkamdan takip etmeye falan başlamıştı. Hatta adamı eve aldığım iftirasına kadar götürmüştü işi. Eve kamera takmış sonra öğrendim. Ne desem kar etmiyordu kafasında kurduğu dünyada yaşamaya başlamıştı. En sonunda beni kimlerle aldattın deyip boğmaya çalıştı beni. O günden sonra kurtuldum artık o manyaktan. Uzaklaştırma aldırdım ve boşandım.Sadakatsizligim olmadı sadece sevgiliyken araştırmış sen biriyle daha önce sevgileymişim deyip orda takılı kaldı. Örn.ben sevgiliyken onun yanına gidiceğimde giyimime bakıma önem verip gidyordum ve sonra onun için bu sorun olanak başladı tamam kıskanabilirim dedim ama ne zaman evde kendime çeki düzen versem güzl giyinsem çok tuhaf hisetiriyo bana tesettürlü bayanım ama edinin yanında sürekli açık geziyorum ve bana kötü kadınmışım gibi
Hissetitiriyo nasıl.olmusm diyorum ne biliyim alışmamışım ya diyo direk kafası eski günlere gidyo acaba benle sevgili olmadan önce kaç erkek bakiyodu oda bakiyomuydu kafasında gibi bir ömür olmaz ne markete çıkabiliyorum dışarda özgüvenimi yitirdim resmen erkek varsa ordan diger yanına ceviriyo sokakta korkak yüruyorum aman yanlis anlamsin diye kısacası o varken hiç ama hiç kendime güvenin yok. En önemlisi bir kadın sokakta nasıl rahatsa bende bi o kadar korkak ve güvensiz bi şekilde yürüyorum ve bu benim bütün hayatımı. Etkiliyo
adam hasta resmen hala neyin üzüntüsü sizinkisi??? Kurtulduğuna şükret.hiç gördünmü o akrabanı dedi ve bende hayır dedim cunki evet dedeydim daha önce bişey yaşadınız mı kesin aramızda bişey olmaktır dahada saçma sapan şeyler söylecek.
Kızlar konuyu özet geçiyorum geçen konumda var zaten eşim şiddet argo küfür kulanan birisiydi askerden geldi konuştuk terapiye. gitti düzelme oldu ama bugün patlak verdi tekrar argo küfür saçma sapan takıntılı bi kıskançlığı. çok saçma bi konu yüzünden... senden ayrılmak istiyorum dedim benden ayrılmak mı? Bidaha söylesene dedi evet dedim senden ayrılmak istiyorum gerçekten dedim.. oda peki ben değiştim ve sen benden ayrılmak istedin dedi ve bitti deyip telefonu kapadı kompile şuan antalya da iş gereği akrabamızın dükkanı var orda çalışıyo geçici bi süreliğine.
Şuan ağlamak sadece bedenimi rahatlatıyo ya içim napıcağımı bilmiyorum ayrılık başka bi düzen çok zor gibi geliyo bi akıl verirmisiniz hanımlar bundan sonra ne yapılmalı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?