napiCam şimdi

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
18
28
Merabalar en buyuk derdim ben 3 senelik evliyim 2 yasnda bi kizm var vs mesele 1 sene once babm bana 80 milyar para verdi ev almam icin 50 milyarda kredi cekti bana esim ayda 2milyar odesin dye kaynanm 500 tl veriyodu bz 1bucuk milyar veriyoduk kaynanmn da madii gucu cokk kuvvetlii her neyse mesele yarn kredi gunu bugun kaynanm aradi ben artk daha para faln vermiycm nerden bulursan bul zirnik yok dedi bi dava kavga tartsma hic olmadi. Aradi ve bunlari dedi kizlar bn simdi napicam nasl verzz bu parayii 1 bucugu verrkn zorlukla veriyodukk 2 nasl vericemm azda yok kredi bitmesine 5 sene varr

Neden kendinizi bu kadar sıkmadan rahat odeyebilecegiz şekilde ayarlamadiniz odemelerinizi ???
Sonuçta siz oduyorsunuz ,bir hastalık filan olsa zorda kalmayacakmisiniz ?
Pek bilgim yok ama bankaya bi danisin odeme miktarinizi dusurup vadenizi uzatabilir belki.

eşinize sormadınız mı neden durduk yere böyle dedi diye?

Gerek babanız gerekse kaynınız az görünen türde iyi insanlarmış.bir şey olmadan durup dururken böyle bir şey yapmazmış gibi geliyor.
Ya bir şekilde iyice sıkıp ödeyeceksiniz (siz işe giremez misiniz),yada evi satıp parayı kenara koyup sonra ev alacaksınız başka yolu yok gibi.

keşke onlara güvenmeseydiniz bu konuda daha uzun vadeli aylık ödemesi daha az bir kredi tercih etseydiniz

Bankayla görüşseniz size uygun bir ödeme planı oluşturulabilir diye biliyorum. Sadece vadesi uzar ama bu da durumu kurtarır.

Neden diye sordunuz mu? Yani durduk yere yapmamıştır sanırım muhakkak bir nedeni vardır. Banka kredinizi yeniden yapılandırır sıkmayın canınızı. Sadece sure biraz daha uzar.

Sorunn uzun zamndir dsari cikmiyodu dun pazar gubu esm gl seni pizzaciya gtureyim dedi gtik orda bi foto cekildik vassaba koydum inann hic bi niyetle koymadm normal bi fotoydu kaynanmda aramis siz yoyin icn ben sizee para vermem dyee inann kirediden beri evdn cikmaz oldum ust bas almaz oldum bole bisi mi olr yaa insan bole yari yolda birakilir mii

çalisin derim el güzel para alniyin teriyle kazandigin paradır vede onlara muhtaç olmayin sonra başıniza kakarlar

Tek neden pizzacı mı yani. Kimsenin kuruşuna minnet etmek istemeyen biri olarak söyleyeceğim tek şey bankaya gidin yeniden yapılandırma talep edin. Sanırım buna zorunlular. Ben babam, annem kimseye güvenip böyle bir borca giremezdim. Ya da bir işe girip çalışın. Bebeğe anneniz bakamaz mı?

Anlasilan kaynanan pusuya yatmis bekliyormus. En ufak bir falsonuzda ipleri koparma derdindeymis. Pizza da bahane olmus. Cok komik yaa.. Eve prangalanmanizi bekliyordu zaar..

Bilemedim. Ben kv olsam hic bu ise girmezdim size destek saglamazdim.
Maddi durumum iyi olabilir ama yinede ben calisiyim baskalari yesin, oyle dunya yok.
Adamin zoruna gider.

Ayrica neden borc batagina battiniz 3 senelik evliyken? Ev cokmu lazimdi?
Su an hayatinizin baharinda kocanizla gezmek eglenmek varken aynende boyle baskasina muhtac yasarsiniz. Kemerleri sikmak zorunsa kalirsinz.
Kirada oturuyum ama giyiyim yiyim gezip tozuyum kocamla hayatimi yasiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…