Napıcam ( yardım )

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Selam kızlar 5 yaşında bir kızım var annem 8 sat uzakta eşimin ailesiyle ozamanlar benim ailemin arasında sorun oldgu için annem benim dogumuma gelmedi kvdem geldi ama bana neler yaşstmıştı o zamanlar şimdi 32 haftalık hamileyim kvdem aradı demin işte napıyorsun nasılsın diye buarada ozamankş yaptgı hataları anladı kvdem baya düzeldi aramazı şu anki dogum zamanmda yapmaz öle bişi neyse dedikçi annen gelicekmi doguma dedi bende dedimki bilmiyorum konuşmadım daha dedim yine babanmı yollamıyor dedi istersen ben konuşurum babanı arattırırm babana dedi hani kızınızı yanlız bırakmayın diye dedi istersen ararım istemezsen aramam dedi bende gerek yok bende daha konuşmadım falan dedim olurmu öle şey gelsin en azından 3 gun falan kalsinbari dedi bende kapatirken demeyi unuttum arama sakın ailemi diye babam çok sinirlenir yoksa çünki ailecek iyi şeyler yaşamadık zamanında eşimin ailesi benim ailem inşallah aramaz kvdem ya

E arama demişsin onun üzerine arayacak biri mi? Ne alaka ayrıca anlamadım yani ne değişik ilişkileriniz var.

Geri arayıp aramaması konusununda kesin bir dille uyarın.

Geri ara tekrar ediyorum yanlış anlama olmasın lütfen arama ben konuşur sana haber veririm de

Ne gereksiz şeyleri büyütüp sorun haline getiriyorsunuz, çok acayip dünyalarınız var. "Hayır anne arama kimseyi, ben konuşurum." Bu kadar basit.
söyledim dedimki yok sen şeyapma ben de konusmadım daha bi konuşayım dedim

Geri arama tuşuna basıp söyleyebilirdiniz ama yinede dua edelim sizin icin inşallah aramaz kv .

Sorunu anlamaya çalışıyorum. Buraya konu açacak, eşe şikayet edilecek kadar ne olmuş olabilir onu çözemedim. Ufak şeyleri bu kadar büyütür müsünüz hep?
Canım ordan bakınca sana göre küçÜk olabilir ama benim için büyük sorun ailem gelmicek biliyorum doguma kvdemde gidip arasa babam bana kızacak benim arattıgmı sanıp

Canım ordan bakınca sana göre küçÜk olabilir ama benim için büyük sorun ailem gelmicek biliyorum doguma kvdemde gidip arasa babam bana kızacak benim arattıgmı sanıp

O zamna kayınvalidenize hayır gelmeyecekler, ama bu ailemle benim aramda aramanızı, dahil olmanızı istemiyorum diyecektiniz. İletişim bütün sorunları çözer.

Belki aradaki sorunları aşmak için aramak istiyorlardır küslük olmasın diye..
Aradaki sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama bana öyle gibi geldi..

Eger kv niz böyle düşün müş ise çok ince bir hareket bence..

Belki aradaki sorunları aşmak için aramak istiyorlardır küslük olmasın diye..
Aradaki sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama bana öyle gibi geldi..

Eger kv niz böyle düşün müş ise çok ince bir hareket bence..
Onun düşündügü kızımdakş dogumda kavdemle olan problemlerimiz yine olmasın diye anennin yanında rahat edersin diyor

O zamna kayınvalidenize hayır gelmeyecekler, ama bu ailemle benim aramda aramanızı, dahil olmanızı istemiyorum diyecektiniz. İletişim bütün sorunları çözer.
Ben gerçekten daha annemle bu konuyu konuşmadıgım için kvdeme konuşmadım belli degil dedim oda anladı sanırım gelmiyeceginii istersen biz konusalım dedi ama yok dedigim halde ararmı bilemiyorum

Onun düşündügü kızımdakş dogumda kavdemle olan problemlerimiz yine olmasın diye anennin yanında rahat edersin diyor
Bunu da iyi düşünmüş ama eğer arada sorun olsaydı aramak istemezdi diye düşünüyorum ben.. Tabi siz daha iyi tanıyorsunuz ailesiniz sonuçta..

Back
X