Napicam?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
hanimlar , ben bu konuyu acmistim hala devam ediyor ne yapacagşmi bilemez haldeyim , annem cinsellige girdigimi ogrenmisti , ben ozel universte okuyorum simdide okumayacaksin artik falan diyor(baska sehirdede okumuyorum ayni evdeyim onlarla) , babama falan soylerse hayatim biter , ve okumakta istiyorum ciddem biktim hep yuzume laf carpip duruyor , ornegin az once teyzemgil falan herkes vardi ksr muamelesi yaptş herkesin icinde asiri utandim , biktim napşcam?

Git bir internet kafeye, bir rapor hazırla word dosyasında, çıktı al, yalandan imzala. Ailenin suratına yapıştır. "İlginizi çekmek için" yaptım de, siz bana değer vermiyormuşsunuz de, bana bunu nasıl yakıştırdınız de. Siz bana bunca sene emek verdiniz benim bu ihaneti yapacağımı nasıl düşündünüz, de.

Sakın böyle bir aileye kendini ezdirmek. Böyle evladına değer vermeyenlere dürüst olmana gerek yok. Ailen diye, kan bağın var diye hak ettikleri gibi davranmaktan çekinme.

Muhtemelen kızgın sana şu anda. Tavırları ondandır ama ksr kısaltmasını kısır olarak algıladım , ilk seferde hamile kalmayı mı bekliyordun ? Utanacağın şeyleri bir daha yapmazsın . Annen nasıl öğrendi ? Sen mi söyledin ?

Anneniz rapor istiyordu?ne yaptınız rapor işini?30 yaşındaydınız diye hatırlıyorum. Sonradan mı okumaya karar verdiniz?

30 yaşındasınız yahu.Annem okumayacaksın diyor ne?
30 yasindayim cok sonradan bankacilik kazandim isim yok evim yok oaram yok aileme bakiyorum kisaca , babam uni bitirmeden calismama da izin vermiyor , ki babam bu olayi duysa birakin calismayi evlendirip gonderir

Hayir kasar demek istedim , annem telefondaki mesajlarimi okumus

30 yasindayim cok sonradan bankacilik kazandim isim yok evim yok oaram yok aileme bakiyorum kisaca , babam uni bitirmeden calismama da izin vermiyor , ki babam bu olayi duysa birakin calismayi evlendirip gonderir
30 yaşındayım'dan sonrasını algılayamıyorum. 17 yaşında bir çocuk gibi hayatınız. Bir şey diyemiyorum yani herşeyi geçtim 30 yaşındaki biri kararlarının arkasında durabilmeli.

Hayir kasar demek istedim , annem telefondaki mesajlarimi okumus
Mesajlarınızı okumuş... Ya aileniz gerçekten tuhaf ya da yaşınız 30 değil. 30 yaşındaki birinin telefonunu annesi neden nasıl karıştırır ki? Yaşı kaç olursa olsun okumaması gerek de gerçi.

Telefonu karıştırılıyor,okuyamazsın deniyor. İlginç

Gelmişsin 30 yaşına hala okuyorsun asıl sıkıntı bence bu. bu yaşına kadar ne yaptın neden böyle ailen varken eğitim almaya işe girmeye çalışmadın? özel okulu ailen mi ödüyor? yapacak bir şey yok. gerekirse kredi cek diktir öyle rapor almaya çalış

Ay demeyin öyle 40 yaşında bile okuyan var.

Sevgiliniz gelsin istesin sizi, annenizin korkuları da geçmiş olur . Siz de o arada okulunuzu bitirirsiniz . Gerçi bankacılığı bitirsen ne işine yarayacak onu da bilmiyorum. Bence kendine iş bak . Ailenin eline bakmazsın . Hangi liseden mezunsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…