Napicam?

Neresinden tutsam elimde kalan bir konu. Uyelik isminizde zaten evlere senlik.

30 yasinda, uni ogrencisi, cinsellik yasamis falan felan. Sacma sapan seyler. Gercek olduguna dahi inanmiyorum.

ona bir şey demiyorum 2. 3. olabilir zamanında ailesi izin vermemiştir vs ama burda öyle bir durum olsa şuan özelde okuyo olmazdı. Ailem izin vermiyor demiş çekilmiş kenara
Konu sahibi üzerinden genel bir eleştiri yapıyorsunuz diye anladım ben. Yoksa haklısınız. Aile sıkıntıdır bişey diyemem ama her şey içinde bahane yapılmamalı.

Ayrıca önceki konuda da aynısını yapmışsınız konu sahibi. O kadar insan soru soruyor bir şey yazıyor dönüp bakmıyorsunuz.

Takibini yapmayacaksanız konu açmayın yani.

Konu sahibi üzerinden genel bir eleştiri yapıyorsunuz diye anladım ben. Yoksa haklısınız. Aile sıkıntıdır bişey diyemem ama her şey içinde bahane yapılmamalı.
yok hayır asla okumanın yaşı olmaz ama burda böyle insanları tanıdığım için konu sahibi bana klasik ev kızı enerjisi verdi böyle hiçbir şeye hevesi isteği uğraşı olmayan mıymıy tipler ailem izin vermiyor diyor mesela bilmiyorum yani. insan arkasında durmayacağı şeyi de neden yapar bilmiyorum. Evet baskıcı aile normal değil bunu geç ama 30 yaşına kadar aileni tanımıyor muydun da dikkatli olmuyorsun önlemini almıyorsun.

Telefonu bari orta yerde bırakmazaten inandırıcı da gelmiyor bir yandan da...

Dikkatli oldum zaten , birlikteligimde bi amlik sarhos kafayla oldu , inkar da ettim ediyorumda

Neresinden tutsam elimde kalan bir konu. Uyelik isminizde zaten evlere senlik.

30 yasinda, uni ogrencisi, cinsellik yasamis falan felan. Sacma sapan seyler. Gercek olduguna dahi inanmiyorum.
bırakmadim zate
Telefonu bari orta yerde bırakmazaten inandırıcı da gelmiyor bir yandan da
Telefonu bari orta yerde bırakmazaten inandırıcı da gelmiyor bir yandan da...
Annemler sifremi falan bilmez , telefonumu kurcalamak istese tartisirim benım ozel hayatim gibisinden , bu sefer kardesim sifremi gormus , annem ben uyurken kurcalamis

Gec akillandim , ailem neyseki okumam konusunda destek cikti ozel okul falan, ama boyle konularda cok sıkılar , normalde okuyup calismama asla bisey demezler zaten olmasi gereken de bu ama , bu olaydan sonra birak calismayi okuldan alir evlendirirler

ne yaptın o yaşa kadar evde oturup durdun mu? yani baskıcı bir aile insan yerine konmama var ve hiçbir şey için çaba göstermemişsin gibi duruyor. Annem cinsel ilişki yaşadığımı öğrenince aynı annen gibi davranmıştı bana da ama ben liseli gerizekalı bir çocuktum. Aklım bir karış havadaydı ailem o yaşıma kadar hiç böyle konularda baskı yapmamıştı. Aynı şekilde benim annem de senin liseni değiştireceğim arkadaşlarını değiştireceğim dedi sustum bekledim yaptığımın hata olduğunu anladım ama 15 yaşındaki biri için hata 30 yaşındaki biri için değil. 30 yaşında hala aileye bağlı olduğun için o kurallara uymak zorundasın huzurun bozulmasın diye. sarhoştum rızam yoktu diyorsan şikayetçi ol. Ayrıca aileniz baskıcı içki içip eve gelince o kokuyu almıyorlar mı? konuşur konuşur susar zamanla. O evlendirme işi kolay mı? kolay olsa bu kadar evlenmemiş evlenmek isteyen insanlar evlenirdi görücü usulü. kimi bulup evlendirecekler? zaten artık okumamış işi olmayan ev kızıyla görücü bile evlenmek isteyen yok. evlensen karşınızdaki görücü olduğu için muhtemelen bekaret vs isteyecektir doğru demiyorum ama isteyecektir görücü evlenen insanın zihni öyledir diye düşünüyorum. Korkma boşuna. çocuk gibi olmayı bırak yani kapıyı çekip gitme cesareti yoksa onların kuralları geçerli susmaktan başka çare yok. En kötü şuan huzur bozmaya devam ederse kredi çek diktir doktora da anneyle gidin belki huzur düzelir. ama ilişki sadece vajinal değil analı var oralı var annen bunları da biliyordur. Kolay gelsin valla ne diyim umarım anneniz benim annem gibi 3 konuşur sonra susup kabullenir oturur. büyümeme nedeni aslında direkt ailenin tavırları

Tesekkur ederim cok hak verdim size , neyse ki annemle aramiz duzeldi konusumu falan acmiyor , okul konusunda da gidersin falan diyor yani , suan tek seyim okuyup calisip ayri eve cikmak

Kısır değil
Kaşar peyniri
Yani peynir adından olan argo

Tesekkur ederim cok hak verdim size , neyse ki annemle aramiz duzeldi konusumu falan acmiyor , okul konusunda da gidersin falan diyor yani , suan tek seyim okuyup calisip ayri eve cikmak
bir an önce mezun olmaya bakın. anneniz zaten siniri geçince yumuşamıştır fazla gözüne batmamaya çalışın

Bu kadar imla hatası ve karmakarışık betimlemeyle üniversiteyi okuyorsan bravo diyeyim.Diğer konuda yorum yapamıycam

Bence -18 olması daha muhtemelkk kadınlarına konu yaratayım sanal dedi galiba

30 yaşında ailenize bağımlı bir bireyseniz malesef onlara boyun bukeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…