napıcam :/

Bu tip adamlarda kendinizden daha değerli gördüğünüz ne var merak ediyorum.
O yokken acı çekiyorum diyorsunuz, var mı ki hayatınızda?
İnsanın kendine ettiğini, kimse ona yapamıyor aslında.

Sevio değil de seviyor olsaydı
Donuo değil de dönüyor olsaydı

İlişkiniz daha olgun daha güzel gidebilirdi.

insan sadece elinden gelen herşeyi yaptığını ve geriye dönüp baktığında ben elimden geleni yaptım o anlamadı demek için
böyle garip bir ruh hali işte
yaşamadan anlatılması çok zor birşey

Saplantı zor bir hastalık

Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu atlatmış biri olarak sadece şunu diyebilirim; yazık yıllarına, onuruna ...

Senin yaşadığını yaşamadım yani kimse başkasıyla olup bana dönemez o başka bir durum ama bunu da kınamıyorum. Sadece aklın bir yerde sabit olması durumunu bilirim

Gel vazgeç, değmez ....

gidiyo geziyo eğleniyo sonra tekrar dönüyo sen kabul ediyorsun nakarat gibi sizin ilişki oalrak adlandırdığın ız bu şekilde bir düzene oturmuş , hiç sevgiden aşktan bahsetmeyin bi gün gider sonra evlendim diye döner siz böyle giderse o şekilde de kabul edersiniz yazık yahu gençliğine,

Başkasına gidiyor ve her döndüğünde kabul ediyorsun. Kusura bakma ama seni yedeklemiş bu adam başkasından sıkılınca sana geri dönüyor nasıl olsa kabul ediyorsun diye düşünüyor. Üzgünüm ama onu artık unutmaya çalış ve çıkar hayatından.

bazen sevmek vazgeçmektir acı çeke çeke sende sevgi degil takıntı saplantı gördüm her defasında gidip bbaşka kadınlarla olup sana geri dönen adamı kabul ettigin için

sürekli canını yakmasına izin vermektense kes alakanı bi kere adamakıllı canın yansın kurtul....
o kadar vazgeçilmez olmamalı kimse...

Ya sevgi bu degil bu kadar basit degil. madem sana göre sevgi böyle affetme desekte bi anlamı yok cunku sen seviyorum diyeceksin. bu durumdada erkegin hic bi sucu yok cunku her haltı yiyip dönse de senin affedecegni adı gibi biliyo. acık ve nette söyluyorum seni sevmiyor sadece seninle vakit geciriyo.

Tilkinin dönüp dolaşağı yer kürkçü dükkanıdır...

Bekle yine döner, sende yine kabul edersin.

Gider kızdan ayrılınca tekrar döner, sen yine kabul edersin. Bu devranda böyle döner sizin için.

7 senedir bı adamı sevıorum o hep donuo bana bende hiç hayır dıyemıorum 1 ayda bi donuo benden ayrılıncad baska kızlarla cıkıo bigün dedımki donmucem o herşeyi yaptı gıne dondum sonra gıne gitti şimdi cıkma dedıgım kızla cıkıo :/

ossun,gıne donuo ya. müim olan o.:ssz:

Son düzenleme:
7 senedir bı adamı sevıorum o hep donuo bana bende hiç hayır dıyemıorum 1 ayda bi donuo benden ayrılıncad baska kızlarla cıkıo bigün dedımki donmucem o herşeyi yaptı gıne dondum sonra gıne gitti şimdi cıkma dedıgım kızla cıkıo :/

şu ''sevdiğini gitmek istiyorsa bırak gitsin dönerse senindir ,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır'' sözünü denemeymi çalşıyosun
deneyin sonucu yanar dönerli sevgili çıkmış... niye halen denemeye devam ediyosun ki

'Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.'demiş atalarımız.:31:
Bekle sen elbet döner. Dönmezse de asla senin olmamıştır.:24:
Avuntularınla mutluluklar dilerim. :7:

''Seviyorum, napim, benim elimde değil'' diye bahaneler sıralıyorsun, sonra da gelmiş bizlere ''napıcam'' diye soruyorsun. Erkeklerin en çok sevdiği kız tipisin. Ama oyuncaklarını sevdikleri gibi severler. Oynarlar sıkılırlar, sonra başka oyuncakla oynarlar tekrar eski oyuncaklarına dönerler, öyle öyle gider bu durum. Oyuncak olmadığını gösterirsen sevgiline sorun kalmaz:34:

yaşım 17 neden böyle konuşuyorsunuz anlamış değilim ben sadece derdimi paylaşmak istedim terbiyesizleşmenize gerek yok bence evet biliyorum hep ona kanıyorum çok seviyorum ama bu benim elimde değil benim ne çektiğimi bilmeden yargılamayın Allahım kimseye yaşatmasın bir yaşayanlar anlar beni

Back
X