napıcamı bilmiyorum

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
selam arkadaşlar ben eşimden 7 aydır ayrıyım üstelik 7 aylıkda bi oğlum var 7 aydır ne beni aradı nede oğlunu aradı boşanma davası açtım diyo öle bi davada henüz yok 7 aydır ne bana ne oğluma maddi manevi hiçbir destekte bulunmadı ve birkez olsun konuşmaya bile tenezzül etmedi ailesiyle altlı üstlü oturuyoduk zaten ayrılmamıza sebep de ailesiydi benim sorum şu benim böle bi durumda ne gibi haklarım var eşim çalışıyo özel bi şirkette maaşı 1.5 milyara yakın ben boşanma davası açmadan nafaka davası açsam ne kadar bi miktar ödenir benle oğluma bide eşyalarım hatta özel eşyalarım bile o evde hala ve evime gidemiyorum engelleniyorum ben o eve nasıl girebilirim bilgilendirirseniz sevinirim:44::44::44:

nafaka kesinlikle alırsın maaşı önemli degil her sekilde baglarlar evine biran önce savcı yada polis ile gidiliyor diye biliyorum canım

nafaka kesinlikle alırsın maaşı önemli degil her sekilde baglarlar evine biran önce savcı yada polis ile gidiliyor diye biliyorum canım

teşekkür ederim biliyorum nafaka alıcamı benim maksatım para falan deil çok şükür orta halli bi aileyiz benimmaksatım sadece sırf inat olsun diye çünkü bu zamana kadar dava açmamasının altında çok farklı nedenler olduğunu düşünüyorum yani amacı yuvayı kurtarmak değil tamamen maddiyata bağlı o yüzden benden bekliyo dava açmamı bende açmıyorum açmıcam açamam ama madem bi insanın hayatı bu kadar basit öldürülüyo bende bişeyler yapcam artık bide şöle bişey duydum tedbir nafakasında maaşının yarısını alabiliyomuşuz o doğrumu

yarısınımı alırsın bilmiyorum bencede al o cocuğu tek dünyaya getirmedin.davayı acan sen yada o bu etkilemiyor yine alabiliyorsun ben öyle duymustum.avukatla görüs yada önce netteki sitelerden bilgi al hukuk sitelerinden:3:

selam arkadaşlar ben eşimden 7 aydır ayrıyım üstelik 7 aylıkda bi oğlum var 7 aydır ne beni aradı nede oğlunu aradı boşanma davası açtım diyo öle bi davada henüz yok 7 aydır ne bana ne oğluma maddi manevi hiçbir destekte bulunmadı ve birkez olsun konuşmaya bile tenezzül etmedi ailesiyle altlı üstlü oturuyoduk zaten ayrılmamıza sebep de ailesiydi benim sorum şu benim böle bi durumda ne gibi haklarım var eşim çalışıyo özel bi şirkette maaşı 1.5 milyara yakın ben boşanma davası açmadan nafaka davası açsam ne kadar bi miktar ödenir benle oğluma bide eşyalarım hatta özel eşyalarım bile o evde hala ve evime gidemiyorum engelleniyorum ben o eve nasıl girebilirim bilgilendirirseniz sevinirim:44::44::44:

bosanmak istemiyorsanız sadece nafaka talebi ile dava acabilirsiniz
ne kadar erken acarsaniz o kadar iyi cunku dava sonunda davanin acildigi tarihten itibaren nafaka odenmesine karar verilecektir.

esyalarinizi almak icin bir dilekce ile savciliga basvurabilirsiniz
halen evli oldıugunuz icin sizi engellemeye haklari yok

boşanma davası olmadan ve boşanma olmadan nafaka alamazsınızki. bence kendinizi ve cevrenizdekileri yormadan bir avukata gidin boşanma davanızı açın daha sonrada nafaka ve velayet davalarınızı açın. Mutlaka bir avukattan önce ayrıntılı bilgi almaya unutmayın. Allah yardımcınız olsun.

arkadaş yanlış söylemiş doğrusu şudur. Boşanmadanda nafaka talep edebilirsiniz "eşim eve bakmıyor,çoçuğma bakmıyor "vs sebeplerle. Üstelik nafaka ödememeninde hapis yaptırımı vardır bilginize

Back
X