• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcamı bilmiyorum

merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz kurban bayramından nişanlanıcaz ama benim evlilikten yana korkularım var beni çok sıkıyo her şeye karışıyo çok özgürdüm önceden şimdi dışarı bile çıkarmıyo kıyafetime falan herşeyime karışıyor sabah işe geliyorum ne giydin çek fotonu yolla diyor ve her defasında sorun çıkıyor ama birlikteyken çok mutluluyuz evlenincede beni üzüceni sanmıyorum ama çok kıskanç napıcam bilmiyorum :( :50::50::50:

İşler yeni yeni ciddileştiyse belki o da adapte olma döneminde olabilir. Evlenince bana karşı sorumluluğun olacak benim fikrimi de önemsemelisin mesajı vermeye çalışıyor sanırım. Böyle esip gürlese de evlenince aynı tavrını korumaz bence.

İşler yeni yeni ciddileştiyse belki o da adapte olma döneminde olabilir. Evlenince bana karşı sorumluluğun olacak benim fikrimi de önemsemelisin mesajı vermeye çalışıyor sanırım. Böyle esip gürlese de evlenince aynı tavrını korumaz bence.

umarıım hayırlısı olur sırf bu kıskançlığı yüzünden evlilikten korkuyorum ama onu deli gibi seviyorum o da beni seviyor hiç bi şüphem yok ama işteee kafamda deli sorulaar :26:

Back