İşguzarlkla alakası yok dörtyıldr cok tartstk bu konu hakknda babası ölunce evden falan bahsedyodu bende sıcak yaklastm ama snra yapamycamı anladm tekrar bastan berı kabl etmıyodm yanıÖncesinde kabul etmeyecektiniz o zaman. Başta konuşulurken tamam diyip sonra işler ilerlemeye başlayınca "ailem izin vermez belki" demeler... işgüzarlık yapıyorsunuz yani. İste
ayrıl.Kızlar daha önceki konularmdada anlatmıştm dört yıllık bi ilişkim var, hep oturcamız yer konusunda tartısmısızdır onlarn otrdugu yer merkeze yarm saat uzaklkta gelişmemiş kasaba tarzı eski evlerin olduğu biyer kiraya verdiklerı dairede otrmamızı ıstyo kayınvalide adayıda üstkatta babasıda vefat ettı ve ben bıara tamam demıstm cünku rest cekiyodu hep ben burdan baska yerde yasamam dıye bnde tamam falan demstm aılesıyle tanıstm daha bızmkılerın haberı yok yaknda adım atalm dedıler yüzuk falan eve başlıycaktı yaptrmaya ben baslama aılemin haberı olmadan belkı kabl etmıycekler dedm cok kızdı bende cok ıstemyorm blıyosn dedm. Sobalı bırde ev ve eskı baya smdıde ben ordan baska otrmam kararını ver dıyo bana bunun ıcn bana rest cekmesnı anlamyorm ustelk orda otrrsak cok fazla masraf olcak oranın kirasıyla burda oturabılıyorz, maddı kaybımz olmycak annende ıstedıgı zaman gelır kalır dedm yok olmaz annemlerede dıyemem sana cok kızarlar once kabl ettın dıyo napıcamı sasırdm ıcımden orda yasamak hıc gelmıyo ama sevıyorm ayrlmakta ıstemyorm napmalyım bı akıl verin
Ev icin bana rest ceken adama yol veririrdim. Ben nisanlilikta sehir degisikligine ikna ettim yani resmen agzindan girdim burnundan ciktim. Ipleri vermeyin eline kaybetme korkusu olmali insanda.Kızlar daha önceki konularmdada anlatmıştm dört yıllık bi ilişkim var, hep oturcamız yer konusunda tartısmısızdır onlarn otrdugu yer merkeze yarm saat uzaklkta gelişmemiş kasaba tarzı eski evlerin olduğu biyer kiraya verdiklerı dairede otrmamızı ıstyo kayınvalide adayıda üstkatta babasıda vefat ettı ve ben bıara tamam demıstm cünku rest cekiyodu hep ben burdan baska yerde yasamam dıye bnde tamam falan demstm aılesıyle tanıstm daha bızmkılerın haberı yok yaknda adım atalm dedıler yüzuk falan eve başlıycaktı yaptrmaya ben baslama aılemin haberı olmadan belkı kabl etmıycekler dedm cok kızdı bende cok ıstemyorm blıyosn dedm. Sobalı bırde ev ve eskı baya smdıde ben ordan baska otrmam kararını ver dıyo bana bunun ıcn bana rest cekmesnı anlamyorm ustelk orda otrrsak cok fazla masraf olcak oranın kirasıyla burda oturabılıyorz, maddı kaybımz olmycak annende ıstedıgı zaman gelır kalır dedm yok olmaz annemlerede dıyemem sana cok kızarlar once kabl ettın dıyo napıcamı sasırdm ıcımden orda yasamak hıc gelmıyo ama sevıyorm ayrlmakta ıstemyorm napmalyım bı akıl verin
İşguzarlkla alakası yok dörtyıldr cok tartstk bu konu hakknda babası ölunce evden falan bahsedyodu bende sıcak yaklastm ama snra yapamycamı anladm tekrar bastan berı kabl etmıyodm yanı
aılemn ıstemycenı sonradan dusundum gercekten evlernı cok görmemiştm daha yenı yeni gittim yani ve bende istemiyorum içimden gelmiyo dedim bitek onlar için demedmSonuçta tamam demişsiniz bikere ayrılmamak için. Yapamayacagımı anladım demıyorsunuz ona ama muhabbet acıldıgında "belki aılem kabul etmez" dıye onlara atıyorsunuz topu. Eger kararınız kesinse çıkıp, ben orada yasamıcam diyeceksınız bu şekilde insanları oyalamak yerine. Yok ayrılmaktan korkuyırsanız orada yasayın ne denir
Aslnda cok muabbetım olmadı ailesıyle tanşmyorduk bılede yenı tanıstk sayılır ama bıanda hızlandrdılarnısan olayını bunlar konusulduEv icin bana rest ceken adama yol veririrdim. Ben nisanlilikta sehir degisikligine ikna ettim yani resmen agzindan girdim burnundan ciktim. Ipleri vermeyin eline kaybetme korkusu olmali insanda.
Basta kabul ettim ama zamanla dusuncem degisti diyebilirsin. Ailenin haberi yokken bu kadar muhabbetin donmesi aile ile gorusulmesi hep hata iste. Bunlardan dolayi ugrasip duruyorsunuz
Babası vefat etmeden öncede orası diye tutturuyodu annen ıstedıgı zaman gelsn kalsn aradada kızlarına gider diyorm daha ne deyim bilemedmonun derdi ev değil canım , annesinin ylnız kalmasını istemiyor annesine yakın olmak istiyor , babasınıda kaybetmiş. annesiyle aynı binada oturcaksınız gözü arkada kalmıcak. evin içini yaptırısın eskiliği problem değilde , kayınvalideyle aynı binada oturmayı iki değil üç kez düşün. tabi kv adayının nasıl bir kişiliği , tarzı var sana karşı bilemem...
Babası vefat etmeden öncede orası diye tutturuyodu annen ıstedıgı zaman gelsn kalsn aradada kızlarına gider diyorm daha ne deyim bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?