Napim siz karar verin

Bence akışına bırakın içinizden söylemek geliyorsa söyleyin dürüst olun birbirinize :31:

Ben adama seni özledim diyeceğim o da karşılık beklemeden söyle mantığıyla cevap vermeye tenezzül etmeyecek. Lafımı koyduğum yerden geri alırım valla, söylediğime pişman olurum.

Kusura bakma sevgililikte kimse kimsenin kaprisini çekmek zorunda değil, zorundaysa da bu işler karşılıklı oluyo. Bence de ayrıl belli ki sevgi yok:68:

Ciktigim biri var ikimizde 24 yasindayiz, dun baya bir keyfim bozuldu. Bu insan sinirimi bozuyor artik ya, bir erkek elini masaya vurmali, bu ise hersey iki taraftan gelicekmis, bir soz soyledi dun seni ozledim diye oyle laflarida haftada bir soyler. Ben ise karsilik vermedim herzmn boyle sozler beklemek isterim. (Kendimde soylerim tabiki arada)Niye geri soylemedim diye demeye getirdi, bende dedim bisey soyluceksen karsilik beklemeden soyle yap dedim. Oda ise sevgi iki taraften gelen bisey diye dedi. Ya 4 ay olmus 1 taraf diyen bisey mi kaldi?!
Ukala ya bildigin. Patladim bir an. Oda bu boyle devam etmez dilin pabuc kadar falan filan diye. Itismeyi sevmiyormus. Altan alicakmisim.
Alamam! Once o benim nazimi cekmeli. Sevgisini guvenini kazandirmali dogru dglmiyim?

Bir kac sey yapti hediye aldi diyede bir laf soyledi dun iste sevilen sevenin nazini cekmeli diye.

Bir gecede yiprandim ben, karar vermek istiyorum, sadece suclu olup olmadigmi siz yardim edin soyleyin?

Dedgin gibi 4 ay olmus hala tarafi var bu isin cicim ayi var ve sen degilde o bunu yasiyor bence sen karar vermeye kalmadan o senin ilgisizliginden karar verecektir. Ve bir insanin nazini cekmesini istiyorsan once cilve ve naz yapacksin sahsi gorusum cnki ben byle yaparak besinci yilimi gordum iliskide

Ikiniz de cok beklentili ve takintilisiniz.
Kendi kafanizda ayri ayri planlar yapmissiniz, "sen bunu yapmalisin, ben bunu yapmaliyim" diye diretip duruyorsunuz. Sacma geldi bana aranizdaki dialog, kusura bakmayin.
O birsey diyecekse kendi icinden geldigi icin demeli, sen de karsilik ver diye degil.
Kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil. "Once o benim nazimi cekmeli" diye birsey yok.
Yurumez bu iliski.
Cok sacmalamissiniz cunku.
Pek birbirini seviyor gibi durmuyorsunuz, "su sekilde iliski yasamaliyiz" diye ikiniz de ayri ayri birseyler kurmus, onu yasamaya calisiyorsunuz. Ezbere iliski olmaz. Siz kendiniz bile olamiyorsunuz kasmaktan.

Sevgilim beni gıcık edince ya da üzünce soruyo işte özledin mi kız bbeni diye ben de hayıııığğğrrr ne münasebet diyorum :27:
Kod:

Ya da ben ona diyorum özledim seni diye, o da özlemek güzeldir ne güzel diyo :D itişe kakışa yapıyoruz biişiler işte

senin alıntından sonra bi daha dönüş yaptım. ben milanı şimdi anladım arada vir gül oladığı için hiç bişeye yoramamıştım yazdığını... suçlu benim diyormuş... :1::1:

elbet bı sekılde sonradan anlarsın dıye,bende açıklama yapmaya üşenmiştim..

ayrıca evet vırgulsuz yazdığımı okuyunca,bende anlıyamadım kendımı sımdı:))

Back
X