- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
- 123
- Konu Sahibi brunettella
anlayabilen banada anlatsın![]()
Sen nasıl anlamazsın şaşırtıcı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlayabilen banada anlatsın![]()
Sen nasıl anlamazsın şaşırtıcıKarşılıksız da olsa ilgi istiyor sanırım :44:
bilmem anlamadım tam olarakilgi sevgiyle alakalı bişey ama tam çözemedim
![]()
Oturmayan şeyler varkonu sahibi yanlış anlamasın lütfen biz öyle eğleniyoruz
![]()
sonra mapısa düşüyoruz![]()
Ciktigim biri var ikimizde 24 yasindayiz, dun baya bir keyfim bozuldu. Bu insan sinirimi bozuyor artik ya, bir erkek elini masaya vurmali, bu ise hersey iki taraftan gelicekmis, bir soz soyledi dun seni ozledim diye oyle laflarida haftada bir soyler. Ben ise karsilik vermedim herzmn boyle sozler beklemek isterim. (Kendimde soylerim tabiki arada)Niye geri soylemedim diye demeye getirdi, bende dedim bisey soyluceksen karsilik beklemeden soyle yap dedim. Oda ise sevgi iki taraften gelen bisey diye dedi. Ya 4 ay olmus 1 taraf diyen bisey mi kaldi?!
Ukala ya bildigin. Patladim bir an. Oda bu boyle devam etmez dilin pabuc kadar falan filan diye. Itismeyi sevmiyormus. Altan alicakmisim.
Alamam! Once o benim nazimi cekmeli. Sevgisini guvenini kazandirmali dogru dglmiyim?
Bir kac sey yapti hediye aldi diyede bir laf soyledi dun iste sevilen sevenin nazini cekmeli diye.
Bir gecede yiprandim ben, karar vermek istiyorum, sadece suclu olup olmadigmi siz yardim edin soyleyin?
senin alıntından sonra bi daha dönüş yaptım. ben milanı şimdi anladım arada vir gül oladığı için hiç bişeye yoramamıştım yazdığını... suçlu benim diyormuş...![]()