napıyım ben ya?

Ben olsam dedem ölmüş kadın bana ne diyor derdim. Hem ne olmuş kayınvalidenize iki çift laf etseniz.
Ben olsam kayınvalidemi arar halini sorar eşimi ister ya da uygun vakitte beni arasın derdim.

vurmayın kadın öldü:):) teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız hayatta tek fevriliğmden kaybediyorum beni frenlediğiniz için teşekkür ederim. kv mi aramam tövbeliyim bir keresinde teli suratıma kapatmıştı tövbe ettim ben de

Eşiniz gezmeye gitmiş sizi keyfinden aramıyor gibi davranıyorsunuz.
Cenaze evinde fırsat bulamaz yoğunluktan. Boşuna huzurunuzu bozmayın.
Başınız sağolsun.

Arkadaşlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gittiler telefonu çekmiyor sevgili kvciğimin teli çekiyor. ben de ordan aramak istemiyorum çünkü öncesinde onunla konuşmam gerekecek. bu arada uzun müddet konuşmadık kendisiyle ama başşsağlığına gittim. aramız iyi gibi. ama yine de onla telde konuşmak istemiyorum. eşim de ayrı bir konu ben onu rahatsız etmiyim diyerek aramazken sağolsun o da beni aramıyor. dün annesinin hattından aramış gece 11 de. o saate kadar hiç konuşmamıştık ve ben de trip attım. ama aslında bir güzel haşlamak istiyorum sen beni niye aramıyorsun diyerek. sizce napayım ben?

kimi insanlar icin buyuk anne-babanin pek kadri yoktur ama bazilari icin cok degerlidir, benim anneannem olse ben dunyaya kuserim. esiniz su an trip atmaniz icin uygun bir donemde degil, anlayis yakisir size. ote yandan bir gelin olarak size yakisani yapmissiniz, azicik sabir; esiniz geri donecek nasilsa.

vurmayın kadın öldü:):) teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız hayatta tek fevriliğmden kaybediyorum beni frenlediğiniz için teşekkür ederim. kv mi aramam tövbeliyim bir keresinde teli suratıma kapatmıştı tövbe ettim ben de

yorumları dikkate aldığınız için tebrikler..
bazıları sayfalarca yazsanda hatasında diretiyor..

Back
X