• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmalı? Bunlar normal mi?

Cilekcik29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
180
112
18
29
İlk konumda sevgilim bi kız vardı onu görünce tribe giriyo demiştim baya bi denedim yani aynı ortamda olunca baktm sevgilime ama sonuç alamadım. Bi sıkıntı kalmadı o konuda şimdiki konuma geleyim.

Sevgilimle üniversteye hazırlanıyoruz şu an onun dersleri benden daha iyi aynı yer olması için bayaa uğraşmam gerekli.
Eğer aynı yerde olmazsak kesin ayrılırız yani kendi öyle diyor.Net olarak demesede laf oraya geliyo, çok kavga ederiz,üzülürüz soğuruz diyo.

uzak yeri kazanırsa ayrılırız gibi eğer buraya yakın yer olursa da gelirim yanına hep ama kavgalarımız siddetlenir diyor. Çok kıskanç ve paranoyaklığı var biraz önceden çoktu ama azaldı, bende korkuyorum yani açıkcası. 6-7 ay sonra ayrılacagız gibi Bisey.

Bir de sinirlerini kontrol edemiyor. Hayallerimiz var evlilik vs gibi. Sinir krizi geçirdiği an gözü dönüyo seni öldürürüm kes sus diyo kolumu sıkıyo ben bağırdıkça kendi arttırıyo şiddetini. Gözüme bakarak dişlerini sıkıyo korkutmaya calısıyo falan.

Biliyorum ayrıl diyeceksiniz ama genel anlamda mutluyuz bu krizleri ayda bir veya iki ayda bir oluyo. Kendiside ayrılmaya asla yanaşmıyor. Sizce bi gelecek var mı bizim için? Kolumu sıkması yüzündn ayrılmalı mıyım?

Gelecek varmi yokmu Allah bilirde simdi Boyle evlenince nolcak. Uzak olan herkes ayrilsaydii ooo. Boyle bi adamla nasil yasayacaksin kiskanc diyorsun evlenince seni camdan bile baktirmazsa napcaksin. Iyi dusun...

Genel anlamda mutluyuz dediğin hangi genel anlam?
Birkaç ay sonra ayrılma pazarlığı yapan ve öfke kontrolü olmayan biri ile hangi zamanlarda mutlusunuz?

Üniversite hazırlıktasınız, yaşlar da küçük, evlilik hayali filan, çok yazık, hiç kurmayın, mümkün görünmüyor.

İlk konumda sevgilim bi kız vardı onu görünce tribe giriyo demiştim baya bi denedim yani aynı ortamda olunca baktm sevgilime ama sonuç alamadım. Bi sıkıntı kalmadı o konuda şimdiki konuma geleyim.

Sevgilimle üniversteye hazırlanıyoruz şu an onun dersleri benden daha iyi aynı yer olması için bayaa uğraşmam gerekli.
Eğer aynı yerde olmazsak kesin ayrılırız yani kendi öyle diyor.Net olarak demesede laf oraya geliyo, çok kavga ederiz,üzülürüz soğuruz diyo.

uzak yeri kazanırsa ayrılırız gibi eğer buraya yakın yer olursa da gelirim yanına hep ama kavgalarımız siddetlenir diyor. Çok kıskanç ve paranoyaklığı var biraz önceden çoktu ama azaldı, bende korkuyorum yani açıkcası. 6-7 ay sonra ayrılacagız gibi Bisey.

Bir de sinirlerini kontrol edemiyor. Hayallerimiz var evlilik vs gibi. Sinir krizi geçirdiği an gözü dönüyo seni öldürürüm kes sus diyo kolumu sıkıyo ben bağırdıkça kendi arttırıyo şiddetini. Gözüme bakarak dişlerini sıkıyo korkutmaya calısıyo falan.

Biliyorum ayrıl diyeceksiniz ama genel anlamda mutluyuz bu krizleri ayda bir veya iki ayda bir oluyo. Kendiside ayrılmaya asla yanaşmıyor. Sizce bi gelecek var mı bizim için? Kolumu sıkması yüzündn ayrılmalı mıyım?
Sinirlerini kontrol edemeyip sana zarar veren birinden ayrıl hiç düşünme bile.

Surekli şöyle olursa ayrılıriz,böyle olursa ayriliriz diyen adam ve siz hala mutlusunuz!!!

Siddete hiç girmiyorum zaten!

Surekli ayriliriz diyen adamla nasıl hala berabersiniz!
Ayrilirsan ayrıl diyip yolu gostermedinizmi?

Kusura bakmayın biraz onurlu gururlu olun ya.

Bu krizleri bir ya da iki ayda bir oluyor demişsiniz de...

Öfke kontrolü problemi olan biri bu krizleri ne kadar sık öfkelenirse o kadar sık yaşar.

Siz niceliğe değil niteliğe bakın.

Kimi günde on kez parlar ama sönüverir kimi de ayda bir parlar ama sizinki gibi gözü dönüverir.

Kadın cinayetlerinin çoğu "ay ama beni seviyor" diyenlerin başına geliyor, sonradan pişman olsalar bile "sevgiden boğulan" kadınlar çoğu.

Üstelik bu kadar değerlendirmeyi araya mesafe girerse kopacağınızı açıkça söyleyen biri için yaptık, bunu da düşünün.

Ayrı ülkelerde ilişkisine devam edenleri düşününce size de sevimsiz gelmiyor mu bu agresif çocuk?

Aynı yeri kazanmayinca mi ayrilirsiniz? Bence mesafe herzaman saygıyı sevgiyi korur. Özlem duymak kadar güzel birşey yok.
Ayrıca memur karı koca aylarca ayrı kalanlar var onlar kalkıp boşaniyor mu

Kolumu sıkması yüzündn ayrılmalı mıyım?

Yok canim duzenli olarak kolunu skyor ne gerek var ayrilmaya , Siddet zaten hep sabittir hic artarak ilerlemez.Eger seni oldururse ayrilirsiniz zaten otomatik olarak.Sen harcama bu adami.Kurban olurum dis titremene deyip aynen devam.Kiskanc iste bak ne kadar guzel , seni ne kadar cok seviyor waoooww harika ! Seni oldururum filan demesi hep ondan ya cok tatli !

Hayır bence sen dayağını ye otur hatta bu psikopatla da evlen sonra kocam muştayla kahvedekilere saldırdı artık ev hapsindeyim diye konu aç

Gelecek varmi yokmu Allah bilirde simdi Boyle evlenince nolcak. Uzak olan herkes ayrilsaydii ooo. Boyle bi adamla nasil yasayacaksin kiskanc diyorsun evlenince seni camdan bile baktirmazsa napcaksin. Iyi dusun...
Bazen evlenince calısamazsın diyor ama inanmıyorum yani o kadar da olmaz diye düsünüyorm yumusr gibi geliyor

Genel anlamda mutluyuz dediğin hangi genel anlam?
Birkaç ay sonra ayrılma pazarlığı yapan ve öfke kontrolü olmayan biri ile hangi zamanlarda mutlusunuz?

Üniversite hazırlıktasınız, yaşlar da küçük, evlilik hayali filan, çok yazık, hiç kurmayın, mümkün görünmüyor.
Sinirlenmediği zamanlarda mutluyuz sanırım onun her dedigini yaptıgım zamanlar oluyo bunlarda.. Ayrılalım simdi desemde o ihtimali düsünme biz birlikte okuyacagız diyo

Ay ne güzel bir aşk. Seni çok seviyo çok mutlusunuz. Bide şöyle bi tekme tokat girişse eminim daha mutlu olursunuz

Surekli şöyle olursa ayrılıriz,böyle olursa ayriliriz diyen adam ve siz hala mutlusunuz!!!

Siddete hiç girmiyorum zaten!

Surekli ayriliriz diyen adamla nasıl hala berabersiniz!
Ayrilirsan ayrıl diyip yolu gostermedinizmi?

Kusura bakmayın biraz onurlu gururlu olun ya.

Ayrı yerlerde okumayı kabullenmiyor. Uzağa gitmem diyor ama ben kazanırsan git diyorum o zaman ayrılk olur gidemem diyor paranoyak olurum iyice diyor net değil bu konuda. Yakın yerde kalmayı istiyor. Hem ayrılık yok diyor hem yapamayız diyor yarı yolda bırakcak degilim kimseyi diyor. Ayrılalım simdiden dedim yanasmıyor ki. Ayrılmicaz birlikte okicaz diyor

Back
X