- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Cilekcik29
Erkekler koşa koşa desteğe gidiyo hemen baksanaKol sıkmak ilerler mi yani bitmez mi hic ailesinden dolayı egilimli sanırım ama destek alırsa sıfıra inmezmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler koşa koşa desteğe gidiyo hemen baksanaKol sıkmak ilerler mi yani bitmez mi hic ailesinden dolayı egilimli sanırım ama destek alırsa sıfıra inmezmi
İlerler mi ki kol sıkmakla kalmazmı? Net değil ayrılık konusunda asla istemiyorum diyo bi yandan da uzakta okuyamam okusam koparız diyor bi yandan başka bi şey kararsız. Ama ben onun dayanamayacahına eminim kafayı yerBu krizleri bir ya da iki ayda bir oluyor demişsiniz de...
Öfke kontrolü problemi olan biri bu krizleri ne kadar sık öfkelenirse o kadar sık yaşar.
Siz niceliğe değil niteliğe bakın.
Kimi günde on kez parlar ama sönüverir kimi de ayda bir parlar ama sizinki gibi gözü dönüverir.
Kadın cinayetlerinin çoğu "ay ama beni seviyor" diyenlerin başına geliyor, sonradan pişman olsalar bile "sevgiden boğulan" kadınlar çoğu.
Üstelik bu kadar değerlendirmeyi araya mesafe girerse kopacağınızı açıkça söyleyen biri için yaptık, bunu da düşünün.
Ayrı ülkelerde ilişkisine devam edenleri düşününce size de sevimsiz gelmiyor mu bu agresif çocuk?
Yardımcı olursan olur diyoErkekler koşa koşa desteğe gidiyo hemen baksana
ilerler ben hiç gerileyenini görmedimKol sıkmak ilerler mi yani bitmez mi hic ailesinden dolayı egilimli sanırım ama destek alırsa sıfıra inmezmi
Tabii ki.. boşuna vakit harcama benceKol sıkmak oralara gider yani
Onun dersleri iyiymiş belki onla aynı şehirde olmak için istemediğin bir bölümü okuyacaksın. Kendine bunu reva görüyor musun, annen baban seni binbir emekle okutsun, sen git elin adamının peşinden, aklını başına al bu adamdan fayda yok sana, üniversitede çıkar karşına adam gibi adamlar, kendine gel.İlk konumda sevgilim bi kız vardı onu görünce tribe giriyo demiştim baya bi denedim yani aynı ortamda olunca baktm sevgilime ama sonuç alamadım. Bi sıkıntı kalmadı o konuda şimdiki konuma geleyim.
Sevgilimle üniversteye hazırlanıyoruz şu an onun dersleri benden daha iyi aynı yer olması için bayaa uğraşmam gerekli.
Eğer aynı yerde olmazsak kesin ayrılırız yani kendi öyle diyor.Net olarak demesede laf oraya geliyo, çok kavga ederiz,üzülürüz soğuruz diyo.
uzak yeri kazanırsa ayrılırız gibi eğer buraya yakın yer olursa da gelirim yanına hep ama kavgalarımız siddetlenir diyor. Çok kıskanç ve paranoyaklığı var biraz önceden çoktu ama azaldı, bende korkuyorum yani açıkcası. 6-7 ay sonra ayrılacagız gibi Bisey.
Bir de sinirlerini kontrol edemiyor. Hayallerimiz var evlilik vs gibi. Sinir krizi geçirdiği an gözü dönüyo seni öldürürüm kes sus diyo kolumu sıkıyo ben bağırdıkça kendi arttırıyo şiddetini. Gözüme bakarak dişlerini sıkıyo korkutmaya calısıyo falan.
Biliyorum ayrıl diyeceksiniz ama genel anlamda mutluyuz bu krizleri ayda bir veya iki ayda bir oluyo. Kendiside ayrılmaya asla yanaşmıyor. Sizce bi gelecek var mı bizim için? Kolumu sıkması yüzündn ayrılmalı mıyım?
İstemedigim bölümde okumayacagm icin aynı sehirde olmayız evet o konuda taviz vermem ama net konusmuyo benleOnun dersleri iyiymiş belki onla aynı şehirde olmak için istemediğin bir bölümü okuyacaksın. Kendine bunu reva görüyor musun, annen baban seni binbir emekle okutsun, sen git elin adamının peşinden, aklını başına al bu adamdan fayda yok sana, üniversitede çıkar karşına adam gibi adamlar, kendine gel.
Aynı şehirde olmayınca ayrılacaksınız madem erkek arkadasın öyle diyor ya, o zaman şimdiden sal gitsin iplerini, bir de onun kahrını mı çekeceksin.İstemedigim bölümde okumayacagm icin aynı sehirde olmayız evet o konuda taviz vermem ama net konusmuyo benle
Aynı 19Kaç yaşında bu ergenus![]()
Aynı 19