Tesekkur ederim :)Kendini tanımaya çalışmanın tadını çıkar.
Her şey zamanla oturacak, sen olduğun anın değerini bil. Kendine saygın, güvenin, hedeflerin olsun yeter.
Çok kafa yorma, zaten çok yoracaksın ileride ota b.ka. Sevmenin tadını çıkaramıyorsan sevilmenin tadını çıkar.
Ama derslerini de unutma haaa
Bir KK ablan olarak bunları söyleyebilirim sana. :)
Enn buyuk sorun dengesiz olusumBen anlamadim simdi sen neyden sikayetcisin? Simdi ki erkek arkadasin son erkek arkadasin olmayacak maalesef bu konuda bir anlasalim. Icinden ne geliyorsa yap iliskilerine bu kadar cok kafa yorma akisina birak
Bence ergenlik insanın en sevimli dönemi sen de gayet sevimli bi ergensinHani bi laf varya gerizekalinin baskani o kesinlikle benim. Terk edebilsem kendimi terk edecegim bıktım artik dengesiziklerimden.
Lise sondayim. Çokta yeni bir erkek arkadaşım var 1 aylık. İlk ilişkim bide. Kendimi de tanıyorum onunla beraber hani ilişkilerde nasılım gibisinden. Bi kere gram kıskanç değilmişim medeniyet ötesi bir insanmisim. Sanki
Cenevre'de doğmuşum buyumusum gibi medeniyim ha ama kimliğinde Sultanbeyli yazıyorBide kafamda öyle saçma sapan şeyler oturtmusum ki. Mesela teyzeler hani teyzeler sevgilisi olana "cık cık cık" yapıyor ya. Sanki gunahmis gibi yasakmis gibi öyle benimsemisim ki bunu hayatımda kimse olmamalı. Evlenmek mi asla teyzeler kizar. Daha biseyleri yaşamadan yaşamaktan korkuyorum. Öyle bi şekilde lanse edilmiş ki daha önce sevgilisi olmayan kizla birlikte olmak. Sanki kutsal birşey. Ya nerden bilcem kimler evlenicegimi bi taniiim dimi onu da biliyorum ama bu konuda cekinmemi tamamen teyzelere bagliyorum aslında.
Sonra sevgili erkek arkadaşım sağolsun tanıştığımız günden beri ağzımin içine bakıyor acayip güzel sözler iltifatlar sınıfa bırakmaları yemek yedimmi yoruldummu usudunmuler simdi boyle diyorum ama sanmayinki çocuğa hitler gibi davraniyorum. Valla bende ona ayni şekilde. Ama bir yandan da içim içimi yiyo. Ya daha 17 yaşındayım içime sinen teyze ruh halinden dolayı ani yasayamiyorum. Sürekli bi memnuniyetsizlik mesela bi saat çocuk ne anlatsa dinliyorum ağzının içine bakıyorum sürekli gülümsüyorum. O bi saatin devamındaki bi saat de etrafı izliyorum içimden konuşuyorum. Bi an çok seviyorum. Bi an uff oluyorum. Bide ergenlikten bu dünyanın en büyük problemi gibi geliyor bunu okuyup cilginlarca da gülebilirsiniz hatta. Simdi doğruya doğru ben olsam bende yapardım. Ama sanki içimde iki farklı karakter var manyakmiyim neyim. Bide şey var erkek arkadaşım doğru insansa bile yanlış zaman olabilir çünkü son senem bu sene naptim yaptım cidden hayatım değişir yani. Simdi size yazmasam bunları ona yazsam uzulecek ama tamam dicek napcak sonra ayrilacagiz. Bu sefer 3 gün sonra yine hoş gelecek gözüme biliyorum. Yani istedigim ayrilmak da degil. Suanda da mesaj bekliyor benden. Boyle olduğu içinde kendime çok kiziyorum. Ya yok yok ben kesin manyagim. B.k varmış ikizler burcu olcak!!
Siz ergenliği nasıl atlattiniz, bu duygu durumu değişikliği nedir ya sivilcem çıkmıyor diye seviniyorum sivilce çıksın boyle olmasın ya yemin ederim kendimi dovesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?