napmalim arkadaslar

agustosruzgari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
6
10
3
38
Arkadaşlar eşim çok yalan söylüyor daha önce beni aldattığını biliyorum her defasında ozurler diliyor yalvarıyor ama hep yapiyo bende çocuklarım için affediyorum ama artık dayanamıyorum inanirmisiniz bana telefonunubdokundurtmuyo bile.Ben bu konuda bişey deyince sürekli beni suçlu cikaryo üstünü kapatıyor konunun.Ben kapıdan bilmiyorum sinirlenince benibdovmeye kalkıyor.yardım edin kalıtım üç tane çocuğum var.gidecek hiçbir yerim yok cebren kötü dedikoducu çok degisik

Çalışıyor musunuz, ayrılırsanız aileniz destekçiniz olur mu, çocuklarınız kaç yaşlarında, aile terapistine gittiniz mi veya eşinin de senin de fikirlerine saygı duyduğunuz bir aile büyüğünüzü devreye sokup aranızda bir nevi hakemlik etmesini istediniz mi?

dövmeye mi kalkıyor?

çalışıyor musunuz, ailenizle görüşüyor musunuz?
bu tarz bilgileri verirseniz daha iyi yönlendirir burdakiler sizi..

Herşeyi denedik aile buyukleeide araya girdi ama yine aynı çocuklar 12 biri 8 biri 5 yaş biri babam öldü.annem yaşlı hiç geliri yok.Ben ev hanimiyim ilkokul mezunuyum.napicam

Herşeyi denedik aile buyukleeide araya girdi ama yine aynı çocuklar 12 biri 8 biri 5 yaş biri babam öldü.annem yaşlı hiç geliri yok.Ben ev hanimiyim ilkokul mezunuyum.napicam

Acilen bir işe gireceksin Canım. Ya da meslek edindirme kurslarına katılacaksın (kuaförlük gibi iş garantili bir kurs olursa daha iyi olur) maddi olarak ayaklarının üzerinde durduğunda da eğer istesen boşanma davası açabilirsin. 8 ve 5 yaşında olan çocukların sen istemiyorum demedikçe mahkeme tarafından senin velayetine verilir. 12 yaşındaki çocuğuna hakim sorar o anne ya da baba arasında tercih yapar. Ayrıca eşinden nafaka talep edebilirsin.

Allah yardımcın olsun. Olabildiğince delil toplamaya çalış boşanma kararı alırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…