- Konu Sahibi Havanur1991
-
Eşin böyle yetişmiş,böyle inanmış.Fikrini değiştiremezsin gibi görünüyor.
Ailesiyle yaşamanız,durum gereği veya bir süreliğine alınan bir karar değil.
Bu ailenin geleneği,göreneği böyle.Maddi imkanları olsa bile evi ayırmazlar.
Maalesef bu tarz ailelerde kese ayrılmaz.
Ya bu şekilde kabulleneceksin ya eşinin dediği gibi gideceksin.
Ailesinin evinde kalıyorsanız mecburen ufak tefek yardımlarınız olmak zorunda. Fakat aile yanında kalışlar genellikle para biriktirip daha sonra maddi anlamda rahat birşekilde ayrı eve çıkmak içindir. Şimdi siz 2000 lira , eşinin ailesi 500 lira kenara atıpta, sonra o para bölüşülecekse çok saçma.. demekki evlerinde kalmanız her ay size 1000 liraya mal olacak. Bununla ayrı bir eve çıkabilirsiniz 1000 lirayıda biriktirebilirsiniz. her neyse sonuçta eşinizin size tavrı yanlış, işine geliyorsa demiş sanki.
sizde işinize gelmediğini gösterin bence. Sizsiz olabilecekmi? Ailesini karısından çok seven erkekler neden evlenir bilmem ki. otur ananın dizi dibinde. Kimsenin başını yakma. Sende mutlu ol, ailende.
kusura bakmada ne acelen vardı hemen evlenmek ıcın??
sanırım 21 yasındasın
ne mi vardi?
sevdim annakuzusunu.
ne bileydim boyle olcani :S
ee sevdınde hemen atladın, sımdı bu genc yasında böyle cahıl ınsanların arasında en güzel yıllarını sınır küpü olarak gecırırsın artık
Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz Eminim o aildede sizle birlikte kalmaktan çok mutlu değildir.Eşiniz çalışmıyormuş siz dua edin kira vermeyip o ailenin yanında kalıyorsunuz bu kadr müdahaleci olmayın siz o evde bedava yaşarken iyi eşinizin verdiği parayla ailesininin kattığı arasındaki farkı hesaplıyosunuz emin olunki o biriktirilen paralarla size ev almaya çalışacaklardır.Bu kadar bencil olmayın herşeyide kafanıza takmayın anlamıyorum valla kusura bakmayın ama ben eşinize hak verdim. Bu yaptığınız hareketlerle eşinizi soğutursunuz başka bişey elde edemezsiniz sonuçta hiç kimse ailesinden vazgeçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?