- Konu Sahibi Havanur1991
-
ne mi vardi?
sevdim annakuzusunu.
ne bileydim boyle olcani :S
vallah oyle.
dedim zaten esime, ya ben gebercem ya kafayi yicem.
yetti ya. 2 sene oluyor nerdeyse.
Yeni nesilin cesaretine hasta oldum. Bende evlilik fobisi vardı ve 33 yaşımda aşabildim bu korkuyu. Kimselere güvenemedim aynı eve girmek için.
Ya deliyse, ya pis huyları varsa, ya beni ezerse döverse vs. diye
33 yaşımda aştım bu korkularımı ve evlendim. Eşim çok iyi bir insan çok şükür rabbime..
Sen 21 yaşında nasıl atladın hemenaşkın gözü cidden kör galiba.
Benim kuzenimde atlamıştı 22 yaşında aşık oldum diye 1 sene nişanlı kaldı ayrıldılar. Şimdi oğlan tarafından kötüsü yok..
Hislerle değil, akıl kullanarak karar vermek gerekli.
ben benim ayligimla gecinmemizi istemiyorum helleki dunku sozlerden sonra.
canım dogru dıyorsunda ama artık onun aılesı karısı..esıde kendı gıbı kücük sanırım.. ayrıca büyük konusmayım ama calısmayan bır erkekle ne dıye evlenırsın kı be akıllım!
Bi kere kendi düşen ağlamaz ve yani o evde yaşıyorsanız böyle ufak hesaplar yapmayacaksınız sonuçta hemen evlenmişsiniz düşünmeden taşınmadan eşiniz kendi evini geçindiremeyecekse o aileyede yük olmuşsunuz sıkıntı ben düşünüyorum da abimle eşi bizim evde yaşasa delirirdim...Mecburen eşiniz kendini toplayana kadar orda problem yaratmadan duracaksınız yada aileniz yardım etsin ayrı eve çıkın yada eşinize baskı yapın kiralarda sürünün tercih sizin
Mutlaka?
omur boyu yok hayir, bize ev vermiyorlar suan cunku esim daha 3 senedir calismiyor ve bende degil.
onu bekliyoruz
söyle ozaman bunu kocana, ama sız evlesınız bence evlılık senın paran benım param olmaz???
Merhabalar,
Iste o agir konustu aillem olmasaydi seni almazdim filan diye.
Bende dedim sen beni sevmionmu diye, oda seviom dedi.
Nasi sevgiymis bu dedim.
Oda dedi seviyorum ama sensizde yapabilirim dedi.
Ben onun icin canimi vererim o bana boyle dedi.
.
Tamamda insan iki sene biriktirmedi. bundan sonra nasi birikcek? hele ki ailesi kac defa dedi.
ve esimin parasini yediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?