Napmaliyim, cok caresizim ama seviyorum.

ne mi vardi?
sevdim annakuzusunu.
ne bileydim boyle olcani :S

Yeni nesilin cesaretine hasta oldum. Bende evlilik fobisi vardı ve 33 yaşımda aşabildim bu korkuyu. Kimselere güvenemedim aynı eve girmek için.
Ya deliyse, ya pis huyları varsa, ya beni ezerse döverse vs. diye
33 yaşımda aştım bu korkularımı ve evlendim. Eşim çok iyi bir insan çok şükür rabbime..
Sen 21 yaşında nasıl atladın hemen aşkın gözü cidden kör galiba.
Benim kuzenimde atlamıştı 22 yaşında aşık oldum diye 1 sene nişanlı kaldı ayrıldılar. Şimdi oğlan tarafından kötüsü yok..
Hislerle değil, akıl kullanarak karar vermek gerekli.

bende 21 yasındayım, askın gözü cıdden kör ama bu gecıcı bır körlük bence, flört zamanı ve nısan zamanı uzayınca acılıyor kımısının gözlerı.. benım son anda acıldı vallah aynı sekılde atıyordum neredeyse kendımı atese.. ısın ıcınde aıleler yokken süperdık, hafıften aıleler gırınce gercek yüzünü gösterdı :))

Bi kere kendi düşen ağlamaz ve yani o evde yaşıyorsanız böyle ufak hesaplar yapmayacaksınız sonuçta hemen evlenmişsiniz düşünmeden taşınmadan eşiniz kendi evini geçindiremeyecekse o aileyede yük olmuşsunuz sıkıntı ben düşünüyorum da abimle eşi bizim evde yaşasa delirirdim...Mecburen eşiniz kendini toplayana kadar orda problem yaratmadan duracaksınız yada aileniz yardım etsin ayrı eve çıkın yada eşinize baskı yapın kiralarda sürünün tercih sizin

aynen öyle kendı düsen aglamaz...

Mutlaka?
omur boyu yok hayir, bize ev vermiyorlar suan cunku esim daha 3 senedir calismiyor ve bende degil.
onu bekliyoruz

size ev vermelerini beklerseniz daha çok uzun yıllar aynı evde yaşarsınız

herkes ev alıpta evlenmiyor çıkın kiraya kafanız rahat olsun

ama sizin sorununuz eşiniz ayrı eve çıkmak istemiyor

bu şekilde mutlu ne yazık ki eşin istemediği sürece ayrı eve çıkamazsınız

para konusuna gelince de eli mahkum vereceksiniz eşin kafasına koymuş çünkü

her seferinde de diyorum aynı eve evlenenler hangi akla hizmet kabul ediyor aklım ermiyor

söyle ozaman bunu kocana, ama sız evlesınız bence evlılık senın paran benım param olmaz???

olur,
ben calismistim bu bi sure issiz kalldi. ve o benim kazandigimi ne guzel yedi. ben 5 euronun hesabini yaparken o 50 eurolari veriyordu.
simdide aynisi olacak. istemiyorum.
benim degil onunda ben ikimizi dusunuyorum. ama dunden beri en cok kendimi.

eşime dedimki, maaşını alınca 1100 lira para istiyorum senden
nasıl olacak o iş hanım dedi. Borçlarımızın ödenmesini istemiyormusun? ozaman vereceksin, üzerine benden katıp ödeyeceğiz dedim.Kalanda geçimimiz için... dedim. Peki dedi.
Şimdi hatırlatıyorum sürekli. Oda maaşı aldığım gün hatırlat diyor

Son düzenleme:

bu dediklerinizi okuyunca aklıma Can Dündar'ın bu şiiri geldi :

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam."
demeyeceksin.
Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.

Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.

çok güzel ifade etmiş üstad. esiniz dahi olsa öncelik sizsiniz. kendinizi niye pasiflestiriyorsunuz.

sen tavizi bastan vermissin.

evlenmek istediniz madem kira da olsa kendi eviniz olsaydı azıcık asım kaygısız basım derdiniz.

ev üstüne ev kurulmaz...

kurulursa da sonuclarını düsünüp katlanılabilmeli.

Tamamda insan iki sene biriktirmedi. bundan sonra nasi birikcek? hele ki ailesi kac defa dedi.
ve esimin parasini yediler?

ben buna inanmıyorum
eşin izin vermezse nasıl yiyecekler parasını
ben ayrı eve çıkıcam para biriktiricem veremem dese zorla mı alacaklar elinde ki parayı
5 yaşında ki çocuk mu bu
eşin istese siz şuan ayrı evde huzurla oturursunuz

Eşim 2000 onlar 500 koyup biriktirecekler ama sonra birikeni ikiye bölüp eşit haklara sahip olacaklar diyorsunuz..

Madem eşiniz 2000 birikim yapabiliyor neden ailesinin evinde yaşıyorsunuz ki ? Onların koyacağı 500 e mi ihtiyacınız var..

Siz de çalışıyormuşsunuz üstelik..

Bilemiyorum örnekler bile inandırıcılığını kaybediyor bazen..

araba aldik, borc babasinin ustune. bu ayda 300,400 veriyordu babasina bazen daha fazla bazende hic. babasida ayda 300 yatiriyor. simdi arabayi sattilar. ve para gormedik.
halbuki bende vermistim.

esinin 2000 tl maası varsa en kıydırık (kusura bakmayın örnek vermek icinböyle yazdım artık ) 1 oda 1salon evde yasasan 200- hadi bilemedin 400 kiraversen valla gül gibi gecinirsiniz ayrı evde..

millet asgari ücrete kac kişi kirada geciniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…