Napmaliyim sizce ?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.274
548
29
Günaydın hanımlar . Konuya nerden başlasam bilmiyorum direk anlaticam bizim ev kiraydi yıllık tutmustuk yilimizin dolmasına 2 ay falan var .ben evdeki esyalarimin enazindan yatak odami ve küçük ufak tefek eşyamı annemlere getirmek istiyorum .elbiselerimiz hala valizin içinde annemlerde fazla dolap yok bı ufak dolapları var oda kendi elbiseri sığar ancak .ben anneme diyorumki gidip eşyaları alalım annem herzamn ki gibi yok diyor kocan seni bırakmaz diyor onu diyor bunu diyor .bu sebeble tartışıyoruz .ben bitek eşimin mi elinde diyorum bizim ayrilmamiz,oda ee napalim gelsin buraya kavgami cikarsin diyor .annem resmen bunu ima ediyor eşim beni bırakırsa sorun yok gitmicekmisim ama birakmazsa rezillik çıkarırsa eni sonu gidicekmisim. Ben istiyorum ki biran önce eşyaları çekelim artık ciddi oldugumuzda bilinsin.annem diyorki ,bırak zaten kiraniz dolmasına az kaldı onlar gelin eşyaları alın derse bizde alırız , benim kaderim şimdi eşimin mi elinde olucak .buaralar yine migrenim tutuyor düşünmekten bı hal oldum .ablamla konuştum mevzuyu kendisi evli farklı bı sehirde .ne derse desin sesini çıkarma o evede kovsa bile gitme diyor . Kafam çok karışık aslında çok şey var anlatılacak benden bukadar .siz bişi söyleyin siz ne düşünüyorsunuz?

Boşanma sürecinde misiniz eşinizin size zarar verme durumu varsa karşılaşabilirsiniz size şiddet uygular diyemi korkuyor anneniz

Anneniz sizi düşünmediği için böyle demiyor da, tartışma çıkmasından korkuyor, eşyalar için muhatap olmak istemiyor gibi geldi bana. Bir de boşanma konusunda ciddi olduğunuzu eşyalar değil, açılacak dava belirler. Kaderiniz tabi ki eşinizin elinde değil ama eski kafa insanların çoğunda var bu erkeğin gölgesinden yaşamayı normal zannetme durumları. Annenizin kafa yapısını siz daha iyi bilirsiniz aslında. Bu söyledikleri sizi şaşırtıyor mu?

Eşinizle olaylı mı ayrıldınız bilmiyorum, eğer konuşulabilecek bir adamsa, eşya meselesini onunla halletmelisiniz.

Boşanma sürecinde misiniz eşinizin size zarar verme durumu varsa karşılaşabilirsiniz size şiddet uygular diyemi korkuyor anneniz
Olabilir .ama esim bana şiddet uygulamadiki ama güvende vermiyor bana açıkçası geçende rezillik çıkarmıştı mahallede kolumu tutmuş eve götürmeye çalışıyordu .gitmezsem benzin doker yakarmis kendini falan

Kıyafetleriniz de mi orda kaldı yoksa istediğiniz şey elbise dolabı getirmek mi boşancagınız adamla ortak kullandığınız eski eşyaları alıp nasıl kullanacaksınız eğer yatak odası takımını istiyorsanız bence bırakın kalsın herşey hepsi onun olsun böyle daha iyi anlar ciddi olduğu unuzu kendinize yeni bir dolap ve yatak alın

Şaşırtmıyor herzamnki annem evlenirkende yanımda olmadı ayrılmak istediğimde de.kimseyi dinleme falan diyor yuva yıkmak öyle kolay değil mis falan.inan bende en sonki olaydan sonra kestiremiyorum iki insan gibi konusabilirmiyiz

Şuan öyle bı imkanım yok çalışmıyorum Corona dan dolayı iş bakamıyorum.elbiselerimiz yanımda valizde multeci hayatı yaşıyoruz resmen oğlumla, biran önce düzeni oturtmak istiyorum ona aslında iğne bile bırakmamak lazım kalkıp onuda satar maddeye veriir şimdi belli olmaz onun saginsoli

Ne yaşadığını, ne hissettiğini sen biliyorsun sonuçta, kendi kararını kendin vereceksin tabi ki.
Eşin zamanla sakinleşecek, mantıklı bir insan değil mi? Hani olayların üstünden zaman geçtiyse, belki çocuğunun ve senin mağdur olmana kayıtsız kalamaz, eşyalarını gönderir. Öyle vicdanı olan bir adam değilse, eşinin ailesi tarafında aklı başında birileri var mı? Belki onlara danışabilirsin, aracı olmalarını isteyebilirsin.

Çok merhamet li bu insan bunu hiçbir zaman inkar edemem .ama bencil ,eşyalar onun umrumda olmaz ama zaten ayrilmami istemi yor verirmi eşyaları onuda bilmem.vermezsede vermesin yapicak yok .

Annen kocandan korkuyor. Korkusundan hep yaptıkları, söyledikleri.
Arada bende öyle düşünüyodumda .acaba gerçekten öyle bişi olabilirmi.o kimki annem den korkuyor.ben tek basima yeterim ona .eni sonu ölmucekmiyiz .böyle bişi yapacaksa yapsın yani .ama aileme dokunamaz annem ondan belki korkmuş olabilir ama eşimde benden korkar.gözumun kara olduğunu bilir .ben yanarsam hepsini yakacagimida bilir .benim kaybedecek bisiyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…