• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmaliyim

29GuL1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
29
8
1
37
Günaydin arkadaslar
sorun suki kocamla nezaman iliskiye girmek istesem bizim minik bebegimiz ya agliyor ya anneee diye beni cagriyor yada yanimiza geliyor biliyorum komik ama kocamla dogru düzgün 4-5 aydir iliskiye giremiyorum girsem bile 5dak sürmüyor cünki cocuk uyancak hadi hadiyle geciyor ne yapacagimi bilemiyorum. bana bi akil verin napmaliyim. Esimde cok sinirleniyor bu duruma.

:KK70: bizde böyle olacağız galiba kızım babaya çok düşkün sarılınca bile kıskanıyor belki sizin çocukta kıskandığı için sizi rahat birakmiyordur

Cok zor bi durum 4yasinda uygunsuz yakalanmaktan korkuyorum birden odaya giriyor uykulu uykulu konustum anlattim ama cocuk neticede. Esinide özlüyor insan caresiz kaldim gercekten
Büyümüş aslında anlaması lazım siz yine de tedbirli olun birde özel ama ne bilim gece 1 de bile eşinle yakınlaşsan o zamanda mi geliyor yaniniza

Büyümüş aslında anlaması lazım siz yine de tedbirli olun birde özel ama ne bilim gece 1 de bile eşinle yakınlaşsan o zamanda mi geliyor yaniniza
Evt herseyi denedim hissediyor sanki. Bazen erken uyaniyor öglen yatiyor ozaman deniyoruz gene bagriyor. Ztn uykusu oldu bitti hassasdir az uyur buaralar iyce fena oldu. Kaynanama biraksam 1gün diyorum ama kiyamiyorum.

Evt herseyi denedim hissediyor sanki. Bazen erken uyaniyor öglen yatiyor ozaman deniyoruz gene bagriyor. Ztn uykusu oldu bitti hassasdir az uyur buaralar iyce fena oldu. Kaynanama biraksam 1gün diyorum ama kiyamiyorum.
Allah yardımcın olsun canim belki siz farketmeden sizi gördü yanlış anlamışta olabilir ama babasının size birşey yaptığını filan mı düşünüyor hani şiddet tarzı o yüzden hissedip sürekli sizi çağırıyordur

Allah yardımcın olsun canim belki siz farketmeden sizi gördü yanlış anlamışta olabilir ama babasının size birşey yaptığını filan mı düşünüyor hani şiddet tarzı o yüzden hissedip sürekli sizi çağırıyordur
Aminn bilemiyorum Cok dikkatliyim aslinda ama sinirini bozuyor insanin artik bu durum. Oglum bi yandan Esim bi yandan zor arada kaldim

krese gitmiyor mu? enerjisini atamayan cocugun uykusu hafif oluyor genelde.
iyice yorun nerde yattigini bilemesin sizde vakit kaybetmeden mevzuya girin.
bide 4 yasindaki cocuga yavas yavas mahremiyet ogretilmeli, odaniza cat kapi girmesi dogru degil, kapiyi kesinlikle calsin ya da siz eger esinizle beraber olmayi planliyorsaniz kapinizi kitleyin bi sureligine.
ola ki sizi o sekilde yakaladi babayla arasi acilabilir cunku kucuk cocuklar bu durumu babam annemi dovuyor seklinde algilayabiliyormus

krese gitmiyor mu? enerjisini atamayan cocugun uykusu hafif oluyor genelde.
iyice yorun nerde yattigini bilemesin sizde vakit kaybetmeden mevzuya girin.
bide 4 yasindaki cocuga yavas yavas mahremiyet ogretilmeli, odaniza cat kapi girmesi dogru degil, kapiyi kesinlikle calsin ya da siz eger esinizle beraber olmayi planliyorsaniz kapinizi kitleyin bi sureligine.
ola ki sizi o sekilde yakaladi babayla arasi acilabilir cunku kucuk cocuklar bu durumu babam annemi dovuyor seklinde algilayabiliyormus
Haklisiniz tesekkürler
krese gidiyor evdede sürekli aktiv havalarda düzeldi hem kreste parka gidiyor aksama dogru ben gltürüyorum ama nafile. Enerji icecegi icmis benimki yorulmak bilmiyor.

Back
X