Napmalıyım?

6 aylık evliyiim eşimle evlenmeden 3 sene önce sevgili olup ayrılık 1 buçuk sene sonra tekrar başladık ve evlendik yaptığım hataydıı bir kere yaşadığım şeyi ikinciye tekrar denemek. Evliliğimize giden yolda defalarca kavgalar ettik anneler babalar herşey. Balayında intihar etmeye kalkıştı sebebide onu sevmiyormuşum ki hiç böyle birşey hissettirmedim ona evleneli 3 gün olmuş herşey yolunda ben nasıl sevmiyomuş gibi hissetirebilirim kii kendi kendine kuruyor bazı şeyleri. Bu yaşanan olaydan bir süre sonra tekrar büyük bir kavgamız oldu annemlerin evine geldimm onlar sonuna kadar arkamda. Onuda atlattık şimdi ise gecenin 3lerine kadar telefonla oynuyor internet üzerinden bi iş yapıyor ama bütün hayatı o gibi davranıyor benimle beraber yatmıyor gecenin 3ünde 4ünde yatmaya geliyor üstüne birde hamileyim hiç yaşatmıyor hamileliğimii ilgi göstermiyor çocuğumuzu görmeye doktora bile sabah uyanamadığı için gelmedi geçen gün. Sürekli kavga halindeyiz artık şaşırdım hem çalışıyorum hem hamileyim zaten bazı şeyler ağır geliyor birde duygusal olarak istediğim ilgiyi hiç bir şekilde göremiyorum. Ne aileme saygısı sevgisi var ne bana ilgisi var. Baktığınızda basit seyler olarak görebilirsiniz ama artık o kadar soğuk bir evlilik kii napıcam bilmiyorum mutlu değilim
Hatanı biliyorsun da o bebeğin annesi babası olmaya ne cesaret ?Bari konuşup çabalayın bu sekilde devam etmez.Calismiyor mu ki sabah uyuyor bu adam?

Back