- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
ben uzaktan yada açıkta okumak istemiyorum kafam çok karışık bu konuda zaten daha sonrasındada çalışmayı düşünüyorumbenım okudugum bölümde (sosyal hizmet ) face de grubumuzda evli cocuklu kadınlar çogunlukta uzaktan egitim oldugu için çokta zorluk çekmiyorlar onlar yapıyorsa sizde yaparsınız..
ben uzaktan yada açıkta okumak istemiyorum kafam çok karışık bu konuda zaten daha sonrasındada çalışmayı düşünüyorum
Ben evlendikten sonra doktorami yaptim. Cocukla biraz zor oluyor ama insan istedikten sonra herseyi yapabilir. Baslarsan gerisi gelir. Ilerde pisman olmamak adina ve icinde ukte kalmamasi adina bence denemelisin. Yapabilirsin.
Neden olmasın?
Yaşınız kaç acaba?
Yaparsin canim ama baska bir ilde okuma ihtimali olursa esin bu duruma ne der ayni ili kazanman lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
23 yaşındayım daha,
şaka mı yapıyorsun, 23 yaş nedir yahu? ben torun-torba sahibi olup üniversite okuyan, yetmeyip master yapanları biliyorum..
38 yaşındayım 16 aylık bir kızım var, çalışıyorum öğretmenim 2. üniversite için hazırlanıyorum...sosyoloji okumak istiyorum...zor olacak ama çok istiyorum, yapacağımı biliyorum
Bence yarıda kalan eğitimine devam etme kararı vermen iyi olmuş çünkü hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor.
İyi akşamlar.napmam lazm bilemiyorum şuanda erken ama düşünmeden edemiyorum.sizinde fikirlernizi almak istdm.evlenmdn önce ünv. Okuyordum fakat bırakmak zorunda kaldım.şu anda evlym ve hamileym ama içimdn bi ses okul içn tekrardan bşeler yapmam gerektgni sóylyor.içim hç rahat dgl bu şekilde.evlenip bi çocuk sahbi olduktan şnra ünv kazanp okuyan varmı aranzda.zor olurmu acaba
okulunuza mutlaka devam edin, bölümünüz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?