- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
sosyolojiydi ama konyaya geri gidemem tyekrar hazırlanıp istanbulda bi ünv kazanmam lazım
anlıyorum sanırım 23 yaşındasınız o kadar erken bir yaş ki tekrar hazırlanıp aynı bölümü vaye farklı bir bölümü kazanıp okumaya yeniden başlayabilirsiniz. sakın pes etmeyin ve kendinize inanın.
tabikide bunu istiyorum ama seneye kaldı yine şuanda hamileyim
olsun seneye girin sınava ha bir yıl önce ha bir yıl sonra olmuş ne farkeder önemli olan sonuçtur, size tavsiyem seneye bıraktığınız için çalışmamazlık etmeyin fırsat buldukça ders çalışın bunu alışkanlık haline getirin günde 1 saat bile olsa test çözün konulara bakın çok faydasını göreceksiniz.
aynen öyle yapıyorum ama aradan 3 sene falan geçtii için unutmuşum çoğu şeyi bu biraz umutsuzluğa kapılmama neden oluyor
unutmuş olmanız sizi umutsuzluğa itmesin, uzun bir zaman var önünüzde ve siz bildiğiniz şeyleri hatırlayacaksınız yani sıfırdan başlamayacaksınız ki bildiklerinizi hatırlayacaksınız bunun üstüne bilmediklerinizi de öğrenebilirsiniz ve daha büyük hedefler edinebilirsiniz
umarım herşey istediğim gibi oluren azından pişmanlıklarım azalır
inanırsanız olur olmayacak bişey değil ki kendinize inanın ve dua edin bol bol...
evet teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?