bu kısım önemli.Nişanlım çok aşırı kıskançtır.Bana 2 defa tokat attı.
başkalarından duyuldu ve ben ailesine gireceiğim adamın duyduklarının yalan olduğunu ve doğru olanı söyledim ama burda ailemi ifşa ederek bilmem ne yaparak değil ailemn arkasında durarak yaptım bunuBaşkalarından duymaları gerekiyorsa duyarlardı, ne gerek vardı sizin aile sırrınızı gidip anlatmanıza? Ailesinin sizi istememesinden daha büyük sorununuz var sizin ama anladığım kadarıyla siz bunu sorun etmiyorsunuz. Adam şiddete meyilli size 2 kez tokat atmış. Evlenseniz ileride büyük çaplı dayak da yersiniz. Bu ilişkiyi bitirmek için bundan büyük neden olabilir mi? Ben mi çok akıllıydım şimdiki kızlar mı saf bilmiyorum ama suratıma telefon kapattı saygısızlık yaptı diye sevgilisini terkeden bir tiptim ben. Bırakın bana tokat atacak adamın alnını karışladığım gibi kapının önüne koyarım. Gerçekten çok kızdım.
teşekkür ederimbence anlatmakla hata etmişsin. milletin bire on katarak anlatmış olabileceğini onların düşünmesi lazımdı. sizi ilgilendiren bi durum yok deseydin keşke.
gerçi bu olaylar da önemli değil.
bu kısım önemli.
ayrılıp yoluna bakman en hayırlısı.
teşekkür ederim sağolKayınpedere ne ki senin annenle babanın arasındaki ilişkiden?
Peki baban anneni aldatmış olsaydı yine aynı tepkiyi verecek miydi bu kayınpeder? Ben cevaplayayım, tabi ki hayır!
İşte bu zihniyeti kınıyorum. İğrenç bir kafa yapısı ya, ıyyy.
Armut dibine düşer fikriyle hareket ediyor bu adam. Yani kafası bayağı eski, eski çağlarda olduğu gibi aileden birisi yanlış bir hareket yaparsa bunun cezası tüm aileye kesilirmiş ya bu da o hesap. Sen de Halit Ziya'nın romanlarında olduğu gibi anasının kızısın onun gözünde. Bu önyargıyı hiç kıramayacaksın. Bunu göze alarak evlen, ne zaman bir araya gelseniz sana o gözle bakacaktır. İmalarda bulunacaktır ne bileyim sana iyi bakmayacağı kesin. Hatanı arayacaktır sürekli. Böyle yaşayabilirsen devam et.
Şimdi bu yazdıklarımdan sadece aile ile ilgili olan kısıma mı cevap veriyorsunuz? Felaket bangır bangır geliyor da siz kulaklarınızı tıkamışsınız. Ne diyeyim ileride sizi çok zor günler bekliyor. Size el kaldıran adamın da sizi sevdiğini falan düşünmeyin seven insan böyle bir şey yapmaz. Dilerim ben yanılırım yarın öbür gün burada kocamdan dayak yedim çaresizim diye konu açmazsınız.başkalarından duyuldu ve ben ailesine gireceiğim adamın duyduklarının yalan olduğunu ve doğru olanı söyledim ama burda ailemi ifşa ederek bilmem ne yaparak değil ailemn arkasında durarak yaptım bunu
Tokatlamış kızım seniteşekkür ederim sağol
yanlış olduğunun farkındayım bunun kötüye gittiğinin de farkındayım içim çok acıyo evet ama dur demem lazım ilerisi için ama vicdan yapıyorum sanırım benim için ailesiyle kötü oldu dışlandı bir sürü şey evet konu açtım ama desteğe farklı bi görüşe ihtiyacım olabilceğini düşündümŞimdi bu yazdıklarımdan sadece aile ile ilgili olan kısıma mı cevap veriyorsunuz? Felaket bangır bangır geliyor da siz kulaklarınızı tıkamışsınız. Ne diyeyim ileride sizi çok zor günler bekliyor. Size el kaldıran adamın da sizi sevdiğini falan düşünmeyin seven insan böyle bir şey yapmaz. Dilerim ben yanılırım yarın öbür gün burada kocamdan dayak yedim çaresizim diye konu açmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?