napmalıyım ??

izz111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
9
0
1
arkadaşlar öncelikle hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...
yaşadığım yer büyük bi şehir değil ailemle beraber yaşıyorum bundan 2 sene önce biriyle tanıştım nişanlandım şuan nişanlıyım.Zamanın da ailemle ilgili çok büyük sıkıntılarım oldu annem babamı aldattı ve bunu herkes öğrendi az çok sizde tahmin edersiniz bu türk toplumu için kabul edilir bi tarafı yoktu babam da bize çok kötü şeyler yaşattı annemde ikiside suçlu ikside hayatımızı mahvetti. babam affetti ve birleştiler çünkü 3 tane çocuk vardı ortada etrafımızdaki herkes bu durumu biliyodu ve ileri geri herkes konuşuyodu.Gün geldi büyüdüm meslek sahibi oldum evlenmeye karar verdim nişanlımın ailesi iyi insalardı başta sadece kayınpederim başkalarının ne deiğini çok umursayan birisiydi.Ben herşeyi anlattım yarın başkasından duymasın onları kandırmak istemedim.Kayınpederim ilk kabul etmedi snra kabullendi ve nişanlandık nişandan 1 ay sonra düğün eşyalar takı falan konuşuldu ama kayınpederim ne benim dediğimi ne ailemin istediğini yapmak istemedi huzursuzluk çıkardı.nişanlım babasıyla beraber çalışıyodu. somra başkaları yine ailemle ilgili konuşmuş kayınpederime ve kayınpederim nişnlıma izz111 evlenirsen evlatlıktan redderim dedi.7 ay bekledim nişanlım hiç zorluk görmemiş bi evin bi oğlu bi süre babasından yanından ayrıldı başka bi yerde çalıştı ordanda çıkarıldı.Ve şuan işsiz .Zman geçtikçe oyalandığımı düşündüm çünkü sürekli yapcam etcem diyodu ama hiçbişey yapmadı.Nişanlım çok aşırı kıskançtır.Bana 2 defa tokat attı.İlkinde affttm ikincide affetmedim ve şuan ayrılma aşamasındayız beni seviyo biliyorum bende onu çok seviyorum ama ömür boyu beni istemeyen bi aileyle nasıl geçinirim ve yazamadığım daha bir sürü şey var tabi....

sorulduğu için anlattım yalan yanlış şeyler duyulmuş 1 olan 10 olarak söylenmiş

ve yaşadığım yer çok küçük bi insanın lafını çıkartmak çok kolay burda

Başkalarından duymaları gerekiyorsa duyarlardı, ne gerek vardı sizin aile sırrınızı gidip anlatmanıza? Ailesinin sizi istememesinden daha büyük probleminiz var sizin ama anladığım kadarıyla bunu sorun etmiyorsunuz. Adam şiddete meyilli size 2 kez tokat atmış. Evlenseniz ileride büyük çaplı dayak da yersiniz. Bu ilişkiyi bitirmek için bundan büyük neden olabilir mi? Ben mi çok akıllıydım şimdiki kızlar mı saf bilmiyorum ama suratıma telefon kapattı saygısızlık yaptı diye sevgilisini terkeden bir tiptim ben. Bırakın bana tokat atacak, adamın alnını karışladığım gibi kapının önüne koyarım. Gerçekten çok kızdım.

yargılamadan önce ben bi çözüm bulmak istiyorum aklımla hareket etmek istiyorum kalbim sürekli nişanlımı hatırlatıyor çünkü

bence anlatmakla hata etmişsin. milletin bire on katarak anlatmış olabileceğini onların düşünmesi lazımdı. sizi ilgilendiren bi durum yok deseydin keşke.

gerçi bu olaylar da önemli değil.
Nişanlım çok aşırı kıskançtır.Bana 2 defa tokat attı.
bu kısım önemli.

ayrılıp yoluna bakman en hayırlısı.

başkalarından duyuldu ve ben ailesine gireceiğim adamın duyduklarının yalan olduğunu ve doğru olanı söyledim ama burda ailemi ifşa ederek bilmem ne yaparak değil ailemn arkasında durarak yaptım bunu

Kayınpedere ne ki senin annenle babanın arasındaki ilişkiden?
Peki baban anneni aldatmış olsaydı yine aynı tepkiyi verecek miydi bu kayınpeder? Ben cevaplayayım, tabi ki hayır!
İşte bu zihniyeti kınıyorum. İğrenç bir kafa yapısı ya, ıyyy.
Armut dibine düşer fikriyle hareket ediyor bu adam. Yani kafası bayağı eski, eski çağlarda olduğu gibi aileden birisi yanlış bir hareket yaparsa bunun cezası tüm aileye kesilirmiş ya bu da o hesap. Sen de Halit Ziya'nın romanlarında olduğu gibi anasının kızısın onun gözünde. Bu önyargıyı hiç kıramayacaksın. Bunu göze alarak evlen, ne zaman bir araya gelseniz sana o gözle bakacaktır. İmalarda bulunacaktır ne bileyim sana iyi bakmayacağı kesin. Hatanı arayacaktır sürekli. Böyle yaşayabilirsen devam et.
He tokat olayını görmemişim, kesin ayrıl. Nişanlıyken tokat atan evliyken meydan dayağı çeker sana.

teşekkür ederim

Size niye tokat attı nişanlınız? Başka konulara değinmeyeceğim ama ne nişanlınızdan ne de ailesinden size hayır gelmeyecek gibi görünüyor, hiç uzatmayın bence.

teşekkür ederim sağol

başkalarından duyuldu ve ben ailesine gireceiğim adamın duyduklarının yalan olduğunu ve doğru olanı söyledim ama burda ailemi ifşa ederek bilmem ne yaparak değil ailemn arkasında durarak yaptım bunu
Şimdi bu yazdıklarımdan sadece aile ile ilgili olan kısıma mı cevap veriyorsunuz? Felaket bangır bangır geliyor da siz kulaklarınızı tıkamışsınız. Ne diyeyim ileride sizi çok zor günler bekliyor. Size el kaldıran adamın da sizi sevdiğini falan düşünmeyin seven insan böyle bir şey yapmaz. Dilerim ben yanılırım yarın öbür gün burada kocamdan dayak yedim çaresizim diye konu açmazsınız.

tokat mı ? hemde nişanlıyken ? kaç kurtul bu denyodan !

Bu zamana kadar hep ailem için uğraştım kardeşlerim için uğraştım ilk defa kendim için bişeyler yaptım nişanlımı çok sevdim hala seviyorum ilk defa bi adama güvendim ailemde bulamadığım huzuru onda bulduğumu zannettim hayal kırıklığı yüzünden belki şuan bu kadar kötü oldum

Nişanlınızdan ümidi kesin. Hem ailesi saygısızlaşmış hem de karakterinde sorun var,tokat nedir yaa.
İkincisi de o çevrede taşının bence,herkes birbirinin özel hayatını bilmek ve ispiyonlamak zorunda değil.

yanlış olduğunun farkındayım bunun kötüye gittiğinin de farkındayım içim çok acıyo evet ama dur demem lazım ilerisi için ama vicdan yapıyorum sanırım benim için ailesiyle kötü oldu dışlandı bir sürü şey evet konu açtım ama desteğe farklı bi görüşe ihtiyacım olabilceğini düşündüm

Tokat ATA'n bir insan ilerde de şiddete devam edecektir en iyisi ailenle farklı bi şehire taşının madem küçük herkes herşeyi laf ediyor taşınmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…