napmam gerek bilmiyorum?

toprakdates

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
48
0
16
Ankara
1 yıllık evliyim ve çalışmıyorum çünkü bulduğum hiçbir işi beğenmemişti eşim fakat şimdi çalışmamı istiyor. evlendiğimden beri hiç alışverişe çıkmadım bunun için bana kredi kartını vericekti. neyse tabi kartı vermedi bana kendi harcadı sonra limitinin bittiğini söyledi bana bende biliyorsun alışverişe çıkıcaktım dedim. bir sürü borcumuz varken bu yaptığın düşüncesizlik dedi (fakat kartı kullanıp bizi zaten borçlandırmıştı.) bende ona bu kadar borcumuz varken kardeşinin düğününde nasıl bilezik takıcam diyorsun o zaman dedim. bana seni ilgilnedirmez ne takıcağım öbür ay gelecek paradan sana kuruş koklatmıycam kardeşime bilezik alıcam sana olan sözümdende cayıyorum dedi ( bana olan sözü evlilik yıldönümümüzde bana tek taş ve bilezik alıcaktı. biz evlenirken bana tek taşı o diil kardeşi takmıştı bu hala beni çok kızdırıyor sırf takı takmış olmak için o tek taşı kardeşine taktırmış olması. ama almadı param yok dedi öbür ay bir yerdende para gelicekti onla alıcam dedi. ) ben borçlarımız var diye zaten tüm takıları ve arabamı satmıştım. hala borcumuzu bitirmiş değiliz elimde avcumda artık birşeyde kalmadı. ona bir taraftan yatırım yapmaya çalışalım elimize para geçtikçe altın alalım biriksin demiştim yani o bileziği ben zaten bizim için istemiştim. dahası bu olaydan önceki gün bana söylenmiycek en ağır lafları söyledi sen benim s... b.k olamazsın dedi. sonra sinirle söylediği söyledi. ertesi günüde bu kuruş koklatmıycam olayını yaşadık. dün gece o salonda ben odada yattım. hiç konuşmadık.napmam gerek hiç bilmiyorum. siz olsanız napardınız?

anladığım kadarıyla eşin senin iş bulup çalışman için bezdirme taktiği uyguluyor.ben senin yerinde olsam işe girer onada zınnık koklatmazdım.

bugün aslında bir görüşme ayarladım şimdi konuşmuyoruz ya gitsem bana nispet için gittin diycek kavga edicek benimle. bana git çalış demedi zaten ama çalışıyım artık para biriktiririz hem dediğimde sen bilirsin diyor ama bulduğum hiçbir işi beğenmedi şimdiye kadar bana eğer çalışırsan kapı orda demişti.şimdi çok kararsızım gitsemmi görüşmeye bilemiyorum.

En yakın avukata koşardım. Hakaret, ekonomik şiddet, aşağılama, sen-ben kavgası... Bir evlilikte asla olmaması gereken bunca şey varken o adamla bir daha nasıl canım cicim olabilirsiniz, nasıl sarılıp aynı yatağa girebilirsiniz ki zaten?

Durumuna uzuldum canim ama esin tam maddiyatci bir insan ve sana hakaret etmis bence sakin yuvani terketme bi is bul calis o sana kurus koklatmayacakmis madem sende ona koklatma bir sure tavrini koy birak alsin bilezigi sonucta o evde ikinizde yasiyosunuz ona gore iyiyse sende kafana takma ama calis ve kendi parani biriktir

hemen boşamak falan düşünme bence. tartışmışsınız, çalışmana da zamanla bir şey demeyecek kıvama gelmiş.
bilezik falan bırak sen çalışıp kendine aldıkça o söylediği bu laftan utansın.

merak etme öyle kapının önüne koymak kolay değil. sende bu olayın üstüne gitme bence.

eşi trilyonerde olsa bi kadın mutlaka çalışmalı bunu bilir bunu söylerim

Bencede eger calisiyor olsaydi gider istedigi alisversi yapardi ve hesap vermek zorunda kalmazdi bende su anda calismiyorum ogluma bakiyorum cok kucuk daha bakiciya veremem kaynanamda bakmak istemiyor o yuzden ama 3 sene sonra tekrar is hayatina donmek istiyorum insanin kendi kazandigi parada bir baska oluyur hani

Aranızda sağlıklı bir iletişim yok .Eşinizin size karşı saygısı hiç yok .uslubu gerçekten çok kötü .Genel olarak tüm sorunlarınız da iletişiminiz bu şekilde mi bilmiyorum ,ama bu konuya göre yorumlarsak eğer sanırım maddi imkansızlıklardan dolayı bu hale gelmiş görünüyorsunuz .Ekonomik gücünüz nasıl bilemem ,ama bu konuya göre çalışmanız gerektiği ortada .

benden özür dilemedikçe yaptığına pişman olmadıkça onunla konuşamam onurum çok kırıldı. bilmiyorum nasıl düzelicek ama işe başlıycam. bana neden diycek bağırıp çağırıcak bana sormadan kendi başına hareket ediyorsun diycek yaşadık çünkü bunları bende altta kalamıycam şimdi terk edip gitsem arkamdan kardeşime bilezik alcam dedim diye karım beni terk etti diycek. halbuki ben alma demedim biz bu haldeyken borçalrımız varken tekrar borca sokma bizi dedim ama anlamadı anlamıycakta.

bir erkeğin karısına "sana kuruş koklatmayacağım" dediği yerde o evlilik zaten bitmiştir. bence şu andan sonra bir işe giremeye bakın ve kendinizi güvenceye alın.

Arkadasim abisinin dugunune daha varmi oncelikle bunu sorayim eger dugunu daha cok varsa esine tamam alalim ama bu ay cok borclarimiz var elimiz biraz rahatlayica alabileceginizi soyle ve birak alsin onu ise baslaman konusunda ikna etmeye calis hatta sende is arastir benim icin de

zaten ben karımı çalıştırmam modunda gezenler
elbet bir gün parasıyla karısını ezmeye çalışıyor

iş aramaya başlayın bence
çünkü böyle bi adamla yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz
bari garanti altına alın kendinizi

seni çok seviyorum diye mesaj atmış cvp vermedim ardından da '' istediğin kadar kız bana seni çok seviyorum her zamanda sevecem sabah o kadar çok öptümki işe gidesim gelmedi çok kötüyüm biliyorum '' ne şimdi bu özür dilemek mi?

beni kaybetme korkusunu yaşamadığını düşünüyorum. bana söylediği onca laf, hakaret bir insan bunu nasıl yapabilir ya. anlamıyorum bütün bunalrı işim yok diye bana saygısımı yok nedir yani. ikna et demişsin ama ben onunla konuşamam onurum çok kırıldı. iş bakıyorum eski çalıştığım yer ile görüştüm ne zaman istersen gel dediler bana. ona söylemeden gidersem daha kötü olucak ama gururum var bir taraftan o benden özür diliycek bende ona işe başlıycağımı söyliycem. o bana bunu yapmadan onunla konuşamam. çünkü ters tepicek biliyorum bana nispet yapıyorsun naparsan yap diycek. yaptı çünkü bunu daha önce.

eski is yerin ne isi tam olarak? ne zman basliya bilirsin?

bence eger eve geldiginde ozur dileyecekse,kendini agirdan sat.
ozur diliyecek bisey yok canini sikma sen de.
sonrda, ha ben yarin ise basliyorum de.
fena kapat olur.

hic dusuncesini felan sorma,basliyorum bu kadr modunda devam et.
eger sorarsa nerde felan diye, kisa kisa cevaplar ver.
sunuda soyluyum sakin sus pus oturma,cevaplarini yanitsiz birakma.
nerde calisican,ne isi yapicagini bilmeye hakki var,hem soylemessen zaten cileden kirar allaha muhafaza odaya felan kilitler.

bence ayne boyle yap sen,
ha bide bence gelecek hafta basliyorum felan deme,tam bir gun oncesinde deki daha seni caydirma sansi olmasin.

bol sanslar

bugün aslında bir görüşme ayarladım şimdi konuşmuyoruz ya gitsem bana nispet için gittin diycek kavga edicek benimle. bana git çalış demedi zaten ama çalışıyım artık para biriktiririz hem dediğimde sen bilirsin diyor ama bulduğum hiçbir işi beğenmedi şimdiye kadar bana eğer çalışırsan kapı orda demişti.şimdi çok kararsızım gitsemmi görüşmeye bilemiyorum.

Eşinizin beğenmesinden ziyade sizin beğenip, kendinize uygun gördüğünüz bir iş olmalı.

Ben sizin yerinizde olsam en kısa zamanda bir işe girerdim.

Eşiniz çok ağır konuşmuş.

na yazıkki zordur maddiyatçı ve sen-ben ayrımı içinde olan eşler...
sen bi an önce çalışıp ona koklatmasan belki anlar..

Evlilikte beni en çok korkutan şeylerden biri de sen-ben, senin paran, benim param olayı..
Şu bir gerçek ki çalışan bayan eşinden daha çok saygı görüyor, her koşulda görmesi lazım ama bazılarında durum maalesef böyle.
Eşinizin söyledikleri çok ağır, söylenmemesi gereken şeyler.
Kuruş koklatmayacağım ne demek yahu? :26:

Back
X