- Konu Sahibi toprakdates
1 yıllık evliyim ve çalışmıyorum çünkü bulduğum hiçbir işi beğenmemişti eşim fakat şimdi çalışmamı istiyor. evlendiğimden beri hiç alışverişe çıkmadım bunun için bana kredi kartını vericekti. neyse tabi kartı vermedi bana kendi harcadı sonra limitinin bittiğini söyledi bana bende biliyorsun alışverişe çıkıcaktım dedim. bir sürü borcumuz varken bu yaptığın düşüncesizlik dedi (fakat kartı kullanıp bizi zaten borçlandırmıştı.) bende ona bu kadar borcumuz varken kardeşinin düğününde nasıl bilezik takıcam diyorsun o zaman dedim. bana seni ilgilnedirmez ne takıcağım öbür ay gelecek paradan sana kuruş koklatmıycam kardeşime bilezik alıcam sana olan sözümdende cayıyorum dedi ( bana olan sözü evlilik yıldönümümüzde bana tek taş ve bilezik alıcaktı. biz evlenirken bana tek taşı o diil kardeşi takmıştı bu hala beni çok kızdırıyor sırf takı takmış olmak için o tek taşı kardeşine taktırmış olması. ama almadı param yok dedi öbür ay bir yerdende para gelicekti onla alıcam dedi. ) ben borçlarımız var diye zaten tüm takıları ve arabamı satmıştım. hala borcumuzu bitirmiş değiliz elimde avcumda artık birşeyde kalmadı. ona bir taraftan yatırım yapmaya çalışalım elimize para geçtikçe altın alalım biriksin demiştim yani o bileziği ben zaten bizim için istemiştim. dahası bu olaydan önceki gün bana söylenmiycek en ağır lafları söyledi sen benim s... b.k olamazsın dedi. sonra sinirle söylediği söyledi. ertesi günüde bu kuruş koklatmıycam olayını yaşadık. dün gece o salonda ben odada yattım. hiç konuşmadık.napmam gerek hiç bilmiyorum. siz olsanız napardınız?