:) çok daha ağırını yaşadım, evlilik yoluna da girdim, aşktan gözüm kör olduğu için bir çok şeye de katlandım sonuç hüsran... aynı cümleleri ben de duydum, benden daha iyisini mi bulacaksın... bunu söylüyorsa bir erkek zaten ne kadar katlanılmaz olduğunun da farkındadır ve sadece bir meziyet gibi içki ve sigara içmemesine bağlar ilgimizi farklı bir yöne çekerek esas sorunları görmemizi engellerler. içki ve sigara kullanan insanların kötü olduğuna dair bir genelleme yapamayız asla ama saygısız ve karşısındaki kadına değer vermeyen her fırsatta onu aşağılamaya çalışan bir erkeğin değil evlenmek arkadaşlığa bile uygun olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. öfke kontrol sorunu yaşayan bir insanın değişmesi çok zordur ciddi bir yardım almadığı müddetçe. bu adamlar zaten kendilerini de -içki sigara ve gece hayatından uzak durdukları için- çok erdemli gördüklerinden yardım almaları da imkansızdır - hoş onu da denemiştim ben, o da bir işe yaramadı:) -. şimdi değil belki ama ilerleyen zamanlarda geçmişe dönüp baktığınızda nasıl bir dertten kurtulduğunuzu gördüğünüzde o kadar şükredeceksiniz ki. muhtemelen sizi yeniden arayacak, belki ailesini bile araya sokacak, lütfen kararlı durun ve elalem ne der düşüncesi ile yanlış kararlar vermeyin. insanlar her durumda konuşmayı çok sever ama siz çile çekmeye başladığınızda o acıyla da başbaşa kalan siz olursunuz. hakarete uğradığınızda, mutsuz bir evlilik yaptığınızda o arkanızdan konuşacak kişiler olmayacaktır yanınızda.
çok teşekkür ederim..