napmam gerektiğini bilmiyorum bişeyler söler miniz lütfen...

:) çok daha ağırını yaşadım, evlilik yoluna da girdim, aşktan gözüm kör olduğu için bir çok şeye de katlandım sonuç hüsran... aynı cümleleri ben de duydum, benden daha iyisini mi bulacaksın... bunu söylüyorsa bir erkek zaten ne kadar katlanılmaz olduğunun da farkındadır ve sadece bir meziyet gibi içki ve sigara içmemesine bağlar ilgimizi farklı bir yöne çekerek esas sorunları görmemizi engellerler. içki ve sigara kullanan insanların kötü olduğuna dair bir genelleme yapamayız asla ama saygısız ve karşısındaki kadına değer vermeyen her fırsatta onu aşağılamaya çalışan bir erkeğin değil evlenmek arkadaşlığa bile uygun olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. öfke kontrol sorunu yaşayan bir insanın değişmesi çok zordur ciddi bir yardım almadığı müddetçe. bu adamlar zaten kendilerini de -içki sigara ve gece hayatından uzak durdukları için- çok erdemli gördüklerinden yardım almaları da imkansızdır - hoş onu da denemiştim ben, o da bir işe yaramadı:) -. şimdi değil belki ama ilerleyen zamanlarda geçmişe dönüp baktığınızda nasıl bir dertten kurtulduğunuzu gördüğünüzde o kadar şükredeceksiniz ki. muhtemelen sizi yeniden arayacak, belki ailesini bile araya sokacak, lütfen kararlı durun ve elalem ne der düşüncesi ile yanlış kararlar vermeyin. insanlar her durumda konuşmayı çok sever ama siz çile çekmeye başladığınızda o acıyla da başbaşa kalan siz olursunuz. hakarete uğradığınızda, mutsuz bir evlilik yaptığınızda o arkanızdan konuşacak kişiler olmayacaktır yanınızda.

çok teşekkür ederim..

istemediğinize inanıyorsanız ve mantığınız şiddetle ayrılmanız gerektiğini söylüyorsa vardır bir doğruluk payı..

aradı.. neler oluyor dedi ilk günden bugüne yanlıs olan herseyi tek tek söyledim.. sinir anıyla söylenmiş sözler neler oluyor sana değiştin böyle değildin askere gitmeden bana bunu yaptığın için tesekkür ederim tarzında şeyler söyledi.. açıkcası kendimi suclu hissettim bi an. evlenmeyi düşünmüyomusun sen benm niyetim gezip tozmak değil yuva kurmak dedi şuan için hayır düşünmüyorum dedim.. konuyu kapat dedi ısrarla.. en son ki cümlesi ayrılmıyorum sendendi sen bilirsin ben kafamda bitirdim kapatalım telefonu deyince suratıma kapattı yanı telefon kapandı.. anneme anlattım daha nelerini görücektin sakın konusma o söyledikleri ne ki ben diyorum ama anlamıyosun dedi.. bide yine benimle bağırarak konustu kendini haklamaya calısırken yine bas bas bağırıyordu

ay canm çok iyi anlıyorum seni el gün ned der mevzuları ama diğer türlüde kendin üzüleceksin..
düşünsene şu söyeledklern yüznden, başkası yüzünden senin mutsuz bir evlilğin olacak bence sakın göze alma..
annesini seviyorsan al karşına konuş ne kadar üzgün olduğunu açıkça dile getir,onları çok sevdiğinide dile getir ama anlaşamadığınızı risk almak istemediğinide belirt
başta kızsalarda eminim anlayackalardr seni..biraz üzülmeyi göze al..sonra daha çok üzülmektense..[/QUO

henüz ailesiyle konusmadım ama konusmam gerektiğinde konusucam.. telefon caldıkça ve ben açmadıkça kötü oluyorum üzülüyorum ama yapabilceğim bişi yok böyle olmasını bende istemiyodum..

Sırf bu cümlesine dayanarak ayrılabilirsin. Bahane aramana gerek yok, apaçık neden duruyor ortada.
bende biliyorum mutlu olamayacağımı ama ailesine karsı mahcup olmak isteıyorum.. aileme karsı cıktım keske çıkmasaydım annem babam çok haklı.. bunu uygulayacağını acık yüreklilkle söledi zaten tamam belki sinir anıyla söledi ama insanlar öfkeliyken ve sarhoşken gercek yüzlerini gösterr.. ben ona acık acık söledm sen bana böle bağırıyosan ilerde döwersn die.. ewet döwerm cvb verirsen bana döwerm dedi.. çok üzüldm ve sok oldm zaten bu cümlesi açtı gözümü..22 yasndaım içim içimi yiyo...

Son düzenleme:
9 aydır süren bir birlikteliğim var önceside var aslında ama.. evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz biliyo bizimkiler kesnlkle karsı asla olmaz diyorlar sebeb olarakta akrabalığımızı ileri sürüyolar.. ailem o çocuk senı döwer iyi değil aynı yastasınız oldun değil vs.. bu tarz sebeplerde sunuyo.. işin tuhafı ailemn dedikleri yavas yavas ortaya cıkıo biz ayrı sehirlerdeyz ben ankaradaım o istanbulda..her tartısmada bana küfür edio ben ona karsılık verdiğim zaman sen ewlendiğmzdede karsılık verrsen annenn kapısında bulursun kendini dio.. son tartısmamıs da ailemi tamamen haklı cıkararak hayal kırıklığına uğrattı benı.. bende artık istemıorum sölediği hersey zoruma gitmeye batmaya basladı.. ayrılmak istedim bana 9 aydır 3 defa senı sewiyorum dien ve bunu içinden gelerek sölemeyen adam senı sewiyorum ayrılmıyoruz dedi.. napcam bilmiyorum ama bitirmek istiyorum ilerde üzümektense şimdi üzülmek daha ii.. daha kötüsü ona olan askım bitti baskasndan hoşlanıyorum eski erkek arkadasm.. dedem vefat etti birlkte olduğum insan aramadı basssağlığı dilemedi bile ama o sadece bu değil tüm zor günlermde yanımdaydı.. napmalıyım sölermsnz lütfenn bnm için değerli onu sewiyorum ama asık değilim üstelk birbirimizi yıpratıyoruz..
Ne hakla sana kufur edebılme cesaretınde bulunuyor ?
Kendını ne zannedıyorkı sen ona cevap vermeyecekmıssın yuzsuzlugun son noktası sanırım ayrıl hemen , sana ulasmasını engelle ve durumu aılene anlat...

Ne hakla sana kufur edebılme cesaretınde bulunuyor ?
Kendını ne zannedıyorkı sen ona cevap vermeyecekmıssın yuzsuzlugun son noktası sanırım ayrıl hemen , sana ulasmasını engelle ve durumu aılene anlat...

anlattım anneme sasırmadı bile ben sana kaç dedim daha nelerini görüceksin onun dedi ayrıldım dün aksam bir kaç arkadasımla konusup burdakilerinde verdiği cesaretle bitirdim gercii o beni dinlemedi ama söleyeceklerimi söledim sölemem gerekenleride.. arıyo ama numaramıda değiştiricem..

Sırf bu cümlesine dayanarak ayrılabilirsin. Bahane aramana gerek yok, apaçık neden duruyor ortada.

bende ona dayanarak ayrıldım.. ama sinirle söyledim konuyu kapat uzatma dedikçe üstüne üstüne gidiyosun ben bu zamana kadar sadece birine vurdum oda haketti sinirle söyledim seklinde konustu.. 20sinde askere gidecek benm için gittiğini ama bnm onu yüz üstü bıraktığımı sölüyor üzüldüm kendimi suclu hissettim ama kesinlikle bitti katlanamıyorum iğrendim bnm babamda annemi çok döwdü o yüzden bu konudaki hassasiyetim çok çok ayrı

anlattım anneme sasırmadı bile ben sana kaç dedim daha nelerini görüceksin onun dedi ayrıldım dün aksam bir kaç arkadasımla konusup burdakilerinde verdiği cesaretle bitirdim gercii o beni dinlemedi ama söleyeceklerimi söledim sölemem gerekenleride.. arıyo ama numaramıda değiştiricem..
Annene soylemekle cok ıı yapmıssın , acma ararsa msjlarına da cvp verme gorsun ne kadar cıddı oldugunu kendıne köle arıyordu herhalde :47:

Back
X