Napmam lazım.. kafam çok karışık

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar, çok tuhaf bir ilişkiye sahiptim. Ama anlamsızca birbirimize olan sevgiden hep tekrar birbirimizin dibinde bitiyoruz..

Oda şikayetci, bende. Ne o benim peşimden koşuyor nede ben onun. Tüm buna rağmen en beter sekilde ayrılsakta kopamadık..

Ama benim canıma tak etti. Seviyorum her sacma iğrenç şeye ragmen. Ama bitmesi lazım..

Nasıl bir ayrılık mesajı atmalıyım? Ne diim. Lütfen bir iki şey yazın.. pişman olmak istemiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki devam etmesi daha büyük sorunlar açıcak..

Tüm sacmalığa rağmen sevgi için devam etmek mi? Yoksa bitirmek mi? Bilemiyorum..

Bitirmek diyenler? Nasıl bir mesaj atsam. Kısa ve öz

Çok farklı kafa yapımız.. onun kafasında olmak için beni zorlamaz ama bende öle düşünmediğim halde herşeyde onun düşündüğü gibi düşünüp haraket etmeye çalışmak bir nevi onu kandırmak bir nevi mutsuzluk.. en iyi tanımı bu olsa. Tüm o herşeyin... kıyafetler hal tavır. Önceden görüştüğüm iki kişi vardı onları ısıtıp ısıtıp açar kime kavgalarda.. e benim geçmişimi bu yüzden açıkca anlatmamış olmam. Uzar gider

En kısa ve net

Bitti yaz ve engelle ama yok illa müsibeti görecem diyorsan sen bilirsin.

Yürütemiyoruz, ne ben daha fazla yıpranmak ne de seni yıpratmak istemiyorum. Artık yoluma bakmak istiyorum, biri için değişmeye hazır değilim ve bunu istemiyorum deyin o halde.

Mesajla ayrılmak nedir ya? Iliskiyi mesajla mi yasadiniz? Kac yasindasiniz, ne kadarlik bir iliski?

Bana iyi davran diye bir mesaj at adam ayrilir.Baksana ne kadar igrenç davransa sevgili olmaya devam ediyorsunuz

Hiçbir şey söylemeden sana ulaşacağı bütün yerlerden engelle. Gerçi engellemek saçma olur zaten koşmuyomuş peşinde ama hiçbir şey deme kalsın öyle mal gibi.

Uff les. Umarim gercekten ayrilirsiniz.

Hiçbir şey söylemeden sana ulaşacağı bütün yerlerden engelle. Gerçi engellemek saçma olur zaten koşmuyomuş peşinde ama hiçbir şey deme kalsın öyle mal gibi.
Aslında bunu istiyorum da aramızda sadece bir bina var :/ yoksa sessizce zonk diye terk etmek en iyisi.

Uff les. Umarim gercekten ayrilirsiniz.
Hayır acaba gerçekten ben mi problemliyim bilemiyorum.. sucum var mı bilemiyorum. Güvensiz sanırım bana. Ve hayatım boyunca ağzımdan çıkanlarınımı kontrl etcem.. bir şaka yaparım bir yere gider.. bir şey derim farklı yere gider.. böle yaşayamam ki.. ve abuk subuk sacma yalanlar sölüyorum ne diceğini bilmeden.. yalancı oldum çıktım ya.. o değil kızmasın diye yalan atıyorum yalan attığım şeye kızıyor :))). Ama ben yalancı olmak istemiyorum.. kötüysemde iyi biri olmak istiyorum..

Anılara saygısı olan insanlar ilişkilerini mesajla bitirmezler lütfen yüz yüze görüşün ve bitirin.

Ya bunun iyilikle kötülükle ilgisi yok. Hayata baska yerlerden bakiyorsunuz belli ki. Düşünceleriniz uyusmuyor. Ikiniz de kendi kafalariniza gore birini bulsaniz mutlu olursunuz.
Ama su eski sevgiliyi önüne getirmek kadar midesiz bir hareket var mi ya. Resmen karaktersiz. Bir arkadasimin iliskisini hatirlattiniz.
Ayy umarim ayrilirsiniz valla.

Bu buraya açtığınız 277273. benzer konu. Olmayacak işte bütün içeriklerinizi okudum biliyorum durumunuzu. Ne köy olur ne kasaba. Devamlı kendinizi kandırıyorsunuz. Gerçekten yazık.

Gercekten ayrilmaksa amac yuzyuze olmali. Mesajla terk edilsem ciddiye alasim gelmez sanirim, ustune giderim oyle hemen kabul etmem. Yuzune bitti demek cok daha etkili olur iki taraf icin de. Toplayin cesaretinizi ve yuzyuze konusun derim. O zaman hangi cumleleri kurmaniz gerektigini siz daha iyi anlarsiniz zaten.

Bitirmek mi diye soruyorsanız zaten bitmiştir o ilişki ondan soğuduğunuzu söyleyin yeter herhalde yada yetmezse hadi naş diyebilirsiniz yani böyle yallah demezseniz üfff uzarda uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…