Çok farklı kafa yapımız.. onun kafasında olmak için beni zorlamaz ama bende öle düşünmediğim halde herşeyde onun düşündüğü gibi düşünüp haraket etmeye çalışmak bir nevi onu kandırmak bir nevi mutsuzluk.. en iyi tanımı bu olsa. Tüm o herşeyin... kıyafetler hal tavır. Önceden görüştüğüm iki kişi vardı onları ısıtıp ısıtıp açar kime kavgalarda.. e benim geçmişimi bu yüzden açıkca anlatmamış olmam. Uzar giderSorun nedir ki?
Yüz yüze, sanmıyorum. Evet en doğrusu o ama. YapamamMesajdan daha etkili olmazmı yüzyüze konuşmak...
Çok farklı kafa yapımız.. onun kafasında olmak için beni zorlamaz ama bende öle düşünmediğim halde herşeyde onun düşündüğü gibi düşünüp haraket etmeye çalışmak bir nevi onu kandırmak bir nevi mutsuzluk.. en iyi tanımı bu olsa. Tüm o herşeyin... kıyafetler hal tavır. Önceden görüştüğüm iki kişi vardı onları ısıtıp ısıtıp açar kime kavgalarda.. e benim geçmişimi bu yüzden açıkca anlatmamış olmam. Uzar gider
Çookkk sacma evet.. eskiMesajla ayrılmak nedir ya? Iliskiyi mesajla mi yasadiniz? Kac yasindasiniz, ne kadarlik bir iliski?
Çok farklı kafa yapımız.. onun kafasında olmak için beni zorlamaz ama bende öle düşünmediğim halde herşeyde onun düşündüğü gibi düşünüp haraket etmeye çalışmak bir nevi onu kandırmak bir nevi mutsuzluk.. en iyi tanımı bu olsa. Tüm o herşeyin... kıyafetler hal tavır. Önceden görüştüğüm iki kişi vardı onları ısıtıp ısıtıp açar kime kavgalarda.. e benim geçmişimi bu yüzden açıkca anlatmamış olmam. Uzar gider
Aslında bunu istiyorum da aramızda sadece bir bina var :/ yoksa sessizce zonk diye terk etmek en iyisi.Hiçbir şey söylemeden sana ulaşacağı bütün yerlerden engelle. Gerçi engellemek saçma olur zaten koşmuyomuş peşinde ama hiçbir şey deme kalsın öyle mal gibi.
Hayır acaba gerçekten ben mi problemliyim bilemiyorum.. sucum var mı bilemiyorum. Güvensiz sanırım bana. Ve hayatım boyunca ağzımdan çıkanlarınımı kontrl etcem.. bir şaka yaparım bir yere gider.. bir şey derim farklı yere gider.. böle yaşayamam ki.. ve abuk subuk sacma yalanlar sölüyorum ne diceğini bilmeden.. yalancı oldum çıktım ya.. o değil kızmasın diye yalan atıyorum yalan attığım şeye kızıyor :))). Ama ben yalancı olmak istemiyorum.. kötüysemde iyi biri olmak istiyorum..Uff les. Umarim gercekten ayrilirsiniz.
Hayır acaba gerçekten ben mi problemliyim bilemiyorum.. sucum var mı bilemiyorum. Güvensiz sanırım bana. Ve hayatım boyunca ağzımdan çıkanlarınımı kontrl etcem.. bir şaka yaparım bir yere gider.. bir şey derim farklı yere gider.. böle yaşayamam ki.. ve abuk subuk sacma yalanlar sölüyorum ne diceğini bilmeden.. yalancı oldum çıktım ya.. o değil kızmasın diye yalan atıyorum yalan attığım şeye kızıyor :))). Ama ben yalancı olmak istemiyorum.. kötüysemde iyi biri olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?