Gene mi faceBence konuşmayın aklında yoksa bile aklına sokarsınız böyle bir ihtimali...
Kızlar selam.1,5 yıldır bir birlikteliğim var.Evlilği okuldan sonraya düşünüyoruz.İkimizde üniversite son sınıfa geçtik.Beraber olduğum erkeğin lisede 4 yıl beraber olup ayrıldğı bi kız var.Birkaç kere anlattı.Neyse bunlar 3-4 hafta önce tekrar konusmaya başlamış.Mesajları felan gördüm hani ters bir şey yok ama yine de korkuyorum sonuçta 4 yıl beraber olmuşlar ve üstüne şu feysi icat edenin allah belasını versin sevgilimin paylaştığı son iki şey bunlar:
TUNA TABU ANLADIM SENİN BANA DÖNECEGİN YOK - YouTube
Tam unuttum dersin ki tekrar karşına çıkar , küçük bi tebessüm eder , ve yine kendine bağlar seni.
Ne dersiniz kızlar oturup konuşsam mı bu kızla görüşmeni istemiyorum diye?( çok kötüyüm ya
Kızlar selam.1,5 yıldır bir birlikteliğim var.Evlilği okuldan sonraya düşünüyoruz.İkimizde üniversite son sınıfa geçtik.Beraber olduğum erkeğin lisede 4 yıl beraber olup ayrıldğı bi kız var.Birkaç kere anlattı.Neyse bunlar 3-4 hafta önce tekrar konusmaya başlamış.Mesajları felan gördüm hani ters bir şey yok ama yine de korkuyorum sonuçta 4 yıl beraber olmuşlar ve üstüne şu feysi icat edenin allah belasını versin sevgilimin paylaştığı son iki şey bunlar:
TUNA TABU ANLADIM SENİN BANA DÖNECEGİN YOK - YouTube
Tam unuttum dersin ki tekrar karşına çıkar , küçük bi tebessüm eder , ve yine kendine bağlar seni.
Ne dersiniz kızlar oturup konuşsam mı bu kızla görüşmeni istemiyorum diye?( çok kötüyüm ya
ya öyle de içim içimi yiyo ya hala seviyosa...Bundan emin olmak istiyorum
korktuğum başıma geldi.1,5 yıl uyutmus beni.Ayrıldım,açık açık onu hiç unutmadığını ve aklının hala onda olduğunu söyledi.Neymiş bana çok değer veriyomuş da üzülmemi istemiyomus
Ay ayrılmışsın. Görmedim bu mesajı.(( Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?