Napsam derdimi kime anlatsam bilemedim...

lilah

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
Öncelikle yeni üye olduğum için bu konuyu başka bölüme yazmam gerekiyorsa bilmiyorum kusura bakmayın ne alaka buraya yazdın falan filan diye kızmayın,sinirlenmeyin... Benim derdim sanırım fazla kişisel. Ve kimse inanmıyor sadece bir iki arkadaşım kabul ediyor ama çözüm bulamıyoruz. İnanın inanmayın belki bana öyle geliyor ama benim aşk işlerim hep ters gidiyor. Daha çok gencim hani aranızda büyüye inanan falan varsa (bu konularda benim kafam çok karışık yanı inanıp inanma konusunda neyse) daha birinin bana büyü yapması için çok gencim ve yapabilcek biri tanımıyorum. Ortaokuldan itibaren ciddi anlamda kısmetim kapandı. Kimse beni ciddi anlamda sevmez,aşık olmaz oldu. Veya olan olduysa da son anda iş bozuldu çocuk eski sevgilisine döndü veya biranda benden uzaklaştı falan filan... Üzerimde bir şey olduğunu düşünüyorum adımı koyamadığım bir şey saydım şuana kadar olucak gibi olup ucuna gelip olmayan 11 tane erkek oldu hayatımda. Hiç biriyle çıkmadım olmadı bir şekilde bozuldu bir sorun bir aksilik çıktı. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Annem babaam çevremdeki insanlar hepsi aşırı rasyonalist onlara bende bir sorun var diyince inanmıyorlar. Olmuyordur doğru kişi gelince olur falan diyorlar. İlk zamanlar ben de böyle avunuyordum fakat artık avunamaz oldum. Bana bir akıl verin...

Bu işlerle fazla kafanı yorma derim. Büyü falan yoksa bile bu düşüncelerinle negatifliği sen var edersin..

Son düzenleme:
19 yaşında 11 erkek le sevgili olamadan bi aksilik çıkmış.
Bunun büyüyle alakası yok.
Takıntı olmuş sende.Aşk işlerini bir süre kafandan at öncelikle.Okuluna odaklan arkadaşlarında vakit geçir.Daha çok küçüksün aşk için bu kadar kafa yormana gerek yok.
Kendine negatif enerji yükleme boşuna akışına bırak.

Back
X