Napsam şasırdım

ankamaras11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
48
29
3
31
Arkadaşlar günaydın
Babam hasta istanbulda tedavi görüyor biz başka bi şehirdeyiz istanbula bi hayli uzak bir şehirde.
Dün akşam haber geldi bayağı hastaymış ağır durumu ( akciğer kanseri)
Benim 3 yaşında ve 8 aylık 2 çocuğum var babanne ve dedesi bakacaklar onlara bıraktım köye
Küçüğü bırakmıştım bi kaç defa ama büyük benden hiç ayrılmadı onu da götürsem malum virus var hastaneye sokamam
Biz bu akşam yola çıkacağız 6 da
Doktoru uzakta çoluğu çocuğu varsa gelsin görsün demiş
Ablam ben eniştem amcamlarım halam falan gideceğiz.
Eşim de gelmek istiyor ama ben de çocukların yanında kalması taraftarıyım
Napsam sasırdım kaldım
Eşimle bir türlü anlaşamdık tartıştık sen kal diyorum yok
SiZce ne yapmalıyım tamam gelmek istemesi güzel ama çocuklarımızda çok küçük ez azından babaları yanlarında olursa çok sıkılmazlar benimde aklım geride kalmaz

Babaannesi ve dedesi bakabilirler bence.Eşin görmek istiyorsa görsün derim.Kayınpederi sonuçta.
Allah şifa versin babanıza
Büyük kızım dan sıkılıyorum çok dün gece hastaydı bide doğru haklısınız ama ne bilim hiç kalmadı babanneyle dedeyle 1 veya 2 saat anca kalmıştır

Büyük kızım dan sıkılıyorum çok dün gece hastaydı bide doğru haklısınız ama ne bilim hiç kalmadı babanneyle dedeyle 1 veya 2 saat anca kalmıştır
Bir şekilde idare ederler bence o kısmı düşünmeyin.
Uzun süre mi kalacaksınız babanızın yanında?

Arkadaşlar günaydın
Babam hasta istanbulda tedavi görüyor biz başka bi şehirdeyiz istanbula bi hayli uzak bir şehirde.
Benim 3 yaşında ve 8 aylık 2 çocuğum var babanne ve dedesi bakacaklar onlara bıraktım köye
Küçüğü bırakmıştım bi kaç defa ama büyük benden hiç ayrılmadı onu da götürsem malum virus var hastaneye sokamam
Napsam sasırdım kaldım
SiZce ne yapmalıyım tamam gelmek istemesi güzel ama çocuklarımızda çok küçük ez azından babaları yanlarında olursa çok sıkılmazlar benimde aklım geride kalmaz
Gözünüz arkada kalmasın hem durum malum eşinizde sizinle gelsin size destek olur

Babaannesi ve dedesi bakabilirler bence.Eşin görmek istiyorsa görsün derim.Kayınpederi sonuçta.
Allah şifa versin babanıza
Teşekkür ederim
Bir şekilde idare ederler bence o kısmı düşünmeyin.
Uzun süre mi kalacaksınız babanızın yanında?
Ben 4 gün kadar kalırım eşim 1 gece ama bu akşam çıkıyoruz yola 2 gece olmayacak çocukların yanında

Arkadaşlar günaydın
Napsam sasırdım kaldım

yanında olsun destek olur bence. Bir de hastaneye gidip geldikten sonra 14 gün karantinada kalıp çocuklarla görüşmeyecekseniz çocukları götürmemenizin hiçbbir anlamı kalmaz. O yüzden birlikte gidilebilir.

Babaannesiyle dedesi sonuçta, babanız hasta doktor uzaktaki yakınlarını çağırın demiş, keyiften gitmiyorsunuz ki, evet 14 gün karantina süreci var ama 2 ay, 3 ay evlatlarını göremeyen sağlık çalışanları da var.

çocuklarınızı yabancıya değil babanesi ve büyükbabasına bırakıyorsunuz. içiniz rahat olsun onların da canı sonuçta, daha çok özenli davranırlar hatta şu durumda keyfi tatile gitmiyorsunuz hastalık durumu var.
eşiniz de gelmek istiyorsa gelsin bence çünkü sizin babanız evet ama eşinizin de kayınpederi.. belki allah korusun son kez görecek bile olabilirsiniz..
bu arada geçmiş olsun allah şifa versin...

3 yasina kadar hiç gece kalmamis bir çocugu birakmazdim. Babaanne niye size gelemiyor? Esine yardimci olurdu. Kendi çocuklarina bakamayan bir babada ne bilim.

Bu bir tartisma bile olmamali. Adamin derdi senin yaninda olmak degil, cocuklara bakmamak. Kaynanan nasil biri? Temiz bakiyormu?

3 yasina kadar hiç gece kalmamis bir çocugu birakmazdim. Babaanne niye size gelemiyor? Esine yardimci olurdu. Kendi çocuklarina bakamayan bir babada ne bilim.

Bu bir tartisma bile olmamali. Adamin derdi senin yaninda olmak degil, cocuklara bakmamak. Kaynanan nasil biri? Temiz bakiyormu?
Eşimin çocuklardan kaçacağı hiç aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok ilgili bi baba
Sadece babamı çok sever bize çok iyiliği dokundu o yüzden gelmek ister
Kaynanam temizdir evet

Sorunuzu çok abes buldum. Temiz bakıyor mu derken? Onun baktığı çocukla evli konu sahibi😕 Herhalde 3-4 günde pislikten ölmezler :işsiz: Bazen konu kayınvalide olunca çok mu acımasız oluyoruz?

Back
X