napsam ??? :(

LaLaram

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
24
0
16
Almanya
Bnm unutamadigin unutmiyacagim bir sevdigim var daha dogrusu vardi.
Uc sene olacak ama halen nereye bakarsam bakim kime bakarsam bakim hep o var. Baskasini tanisam ona bensemese bile onu ariyorum.
Baskasinida sevemem unutmadikdan sonra onu cunku o kisiyide aldatmis olurum.

Ya kac sene oldu napsam ne etsemde kendimi kurtara bilsem....:(

Uc sene olacak ama halen nereye bakarsam bakim kime bakarsam bakim hep o var. Baskasini tanisam ona bensemese bile onu ariyorum.

Çok üzüldüm sana :( Cunku bende sımdı sevgilimden ayrılsam bu durumda olurum,fikir veremiyorum...

o kadar iyi anlıyorum ki. bende kendime kızıyordum 2 yıldır çıkaramadın şu çocuğu aklından diye. ama allah yardımcın olsun ne diim

ben de 2010 yılında yaşamıştım böyle bir şey.

ama öyle böyle değildi benimki resmen takıntı haline getirmiştim. dışarı çıkmıyordum karşılaşırız diye. küçük bir yerde yaşıyoruz çünkü.

sonra ne oldu?

sonra tayin istedi gitti burdan

sonra evlendi

ve şimdi benim de hayatımda bir yılı aşkın bir süredir çok sevdiğim biri var.

ama hala gelir aklıma bazen, öyle gülümser hüzünlenirim o kadar.

yani diyeceğim o ki geçiyor, zaten hangi acı geçmiyor ki?

ne demişti şair;

insan zamanla her şeye alışıyor, alışıyor ama unutamıyor...

Son düzenleme:
evet her acı geçiyor. ben ilk zamanlar başımı kaldırıp kimseye bakamıyordum.hep başım eğik yürürdüm. olur da birisiyle göz göze gelirsem onu aldatmış olurum diye. ki biz ayrı şehirlerdeydik. lanet olsun. hala daha takip ediyorum ne yapıyor iyi mi diye...
kendimize engel olmamız lazım... allah yardımcın olsun. dilerim gönlüne göre biri karşına çıksın

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum. benimde 1 sene olacak nerdeyse. halla dayanamayıp bakıyorum facesine. kendime engel olamıyorum. kendime kızıyorum. bu kadar güçsüz müsün diyorum. o da hala gıcıklık yapıyor. laf sokuyor. çok zor unutmak. Allah en yakın zamanda onu unutturacak birisini karşına çıkarsın.

acısada öldürmez derler ya....
hayatına bakıcaksın ve artık yenı bır ılıskıye baslama zamanın gelmıs...
belkıde kımseyı onun yerıne koymak ısteemedıgın ıcın bu haldesın

şimdi başkasını kullanmaman çok güzel. çünkü bir gün de biri başkasını unutmak için seni kullanıverir çok acı olur.
3 sene uzun bir zaman, fena saplanmışsın ama kendin edip kendin mi buluyorsun biraz? konunun üstüne gitme, malum aşk şarkıları dinleme, ortak mekan arkadaş vs hayatından çıkar... başka şeylere konsantre ol. yok mu başka aktivite hayatında? öğrenci misin? çalışıyor musun? ona yoğunlaş, spor yap..

bnm unutamadigin unutmiyacagim bir sevdigim var daha dogrusu vardi.

kim ne dese sadece haklısın evet doğru diyip geçiceksin :) bu sadece senin elinde baskalarında onu aramak yerine karsına çıkan insanların ondan daha iyi yönlerini görmeye çabaladığın an onu unutabilirsin ancak. Evet çok zor ama imkansız değil

Karşına eskisi duygularını unutturacak biri çıkmamış demek ki daha :)
O zaman anlayacaksın zaten boşlukta olduğunu. Hiç bir aşk bitmez değil. Yeter ki sen gerçekten bitirmek iste...

Arkadaslar oncelikle tsk ederim yanliz bunsorinla olmadigimi billiyorum bide uc sene oldu onu gormiyeli...

Alti sene toplam oldu...
Zor bukadar zaman sonra...
Bi bitti bi basladi ama son gorusmemisde agladi yaa oyle bi sarildiki sokaktaki yanliz kediler gibi yani acinacak durumdaydi..

Anlamadigim neden ne olduda biraka bildi...

Son dedikleri mutlu olmam yani o beni okadar mutlu edemesmis dir dir yaa nerden cikardi bunu hic gormedi sanki karsinda nasil agladigimi nasil kucuk cocuga verilen bitane sekere sevindihi gibi sevindigimii o yanimdayken ne olursa olsun birakmiyacagimi..kendiside cok iyi billiyordu onu cok sevdigimi yani emin di sevgimden kim nederse desin simdik bile bile nasil anlamiyorum nasil olurda biraka bildi...

Ha bilsemki baskasi var tm derim zor olsada bukadar kafami yormam neden diye ama bana mutlu ol diyerek giderse ben bu isten bisey cikaramam...

Ben soyle bi insanim cabuk alinirim ve uzulurum ama hep dimdik durmaya calisirim ve bana yuzde yuz bir cevap son gerekir....

Yaaaa yeter artik istemiyorum kendime sevmiyorum diyorum nefret etmiyorum yok ama evet galiba cok alismissim ona hergunde gormuyordum olsun biyerlerde olmasini bilmekte yetiyordu bana ...

Bana en yakisikli en iyi erkegi getirseler bile yine onu aricam o sanacam ona nasil davrandiysam nasil elini tutuysam opduysem sevdigisem dinledigisem herseyi yine o kiside aricam cunku o ilk istedigim kisi bile olmassada hic bir yanini sevmediysemde icini disini hic begenmesdim ama severdim sevdim hemide coooooo...ooook
Ben hic bir erkege bakmam aarkami donerim ister tanidik birisi olsun ilgilenmem...

Sans vermedim de degil verdim olmuyor baskasiyla olsada icim rahat etmes o kiside onu aricami bildigim icin...

Canolar evet isyandayim alti senedir boyle takla ata ata hayata takiliyorum onumdede daha kac seneler var ... tuhh tuhh bende halime yaniyorum :):(

Back
X