Nar çiçegi yagı ile masaj yapan bı arkadasımın corek otundan daha ıyı sonuc aldıgını gordum. Acaba sızlerden bu yagı kullanıp sonuc alan varmı arkadslar????:1rolleyes:
Merhaba ben 2 gündür nar çekirdeği yağı ile masaj yapıyorum.. Menstural döngüme 1 hafta felan kaldı.. Belki onun etkisiyle bilemiyorum ama.. 2 gündür aşırı hassas.. Ve dolgun.. İşe yaradığını düşünüyorum açıkçası... Sayfamda bunun hakkında konu açtım 1 ay deneyeceğim kesin bir cevap vermek için.. İstersen sende katıl beraber deneyelim...
Merhaba ben 2 gündür nar çekirdeği yağı ile masaj yapıyorum.. Menstural döngüme 1 hafta felan kaldı.. Belki onun etkisiyle bilemiyorum ama.. 2 gündür aşırı hassas.. Ve dolgun.. İşe yaradığını düşünüyorum açıkçası... Sayfamda bunun hakkında konu açtım 1 ay deneyeceğim kesin bir cevap vermek için.. İstersen sende katıl beraber deneyelim...
Yaptığım sıralar gördüm faydasını.. Şuan regl olduğum için yapmadım malum hassas. Tekrar devam etmeyi düşünüyorum.. Reglimin bitmesini bekliyorum.. Ama ben bir sonuç alırsam sayfamdaki MASAJLA MEME BÜYÜTME konsuna yazıcam..