Dudak Makyajı Nar çiçeği ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
pöfff niye açtığım kozmetik konularına hiç ilgi yok ya sorularım hep cevapsız kalıyor ama
bi gün kozmetikle ilgili soru soracağım zaman bir başlık atıcam kaynanamla saç saça baş başa kavga ettik diye altına da soru mu sorucam bakalım kaç kişi gelicek

Son düzenleme:
flormarın nar çiçeği rujunu görmüştüm bayağı belirgin ve güzeldi bak istersen... bende ondan almayı düşünüyorum, umarım aradığını bulursun...

Son düzenleme:
umarım ya
flormarda nar çiçeği ruj var aslında flormar selection 43 numara ama geçen sordum kadın yok elimizde dedi o yüzden ya gidicem başka bir yerden bakıcam artık ya da başka alternatifleri incelicem
flormar long wearing serisinde L14 var nette gördüm bide ona bakıcam bakalım

l14 baya cart bi renk yalnız canım tam olarak nasıl bir renk istiyorsun dikkat çekici istiyosan l14 olabilir ama ben barbara bort 30 kullanıyorum narçiçeği sanırım o da çok güzel duruyor

L14 cart durmuyor ama nette gerçi yanıltıyor hep beni böyle sonra almaya gidiyorum başka renk tonuyla karşılaşıyorum bilmiyorum ya aartık gidince almaya kıza derim nar çiçeği istiyorum diye o çıkarır se:26:çenekleri

claire's marka bu ruju nar çiçeğinde tek geçerim
numarası yok böyle satılıyo
yıllardır bittikçe aldığım tek ruj

ahh amonracım ya zahmet edip resimde koymuşsun çok da canlı bir rengi var numarası yok demek ismi de mi yok gratise gidince bakayım umaarım bulabilirim çok teşekkürler tatlım

tatlım claire's rujları kendi magzalarında satılıyo bildiğim kadarıyla. kendi magzasında bakarsan bulablrsn ama rujları gerçekten kaliteli =)

Son düzenleme:
ahh amonracım ya zahmet edip resimde koymuşsun çok da canlı bir rengi var numarası yok demek ismi de mi yok gratise gidince bakayım umaarım bulabilirim çok teşekkürler tatlım

rica ederim canım
gratiste yok ama kendi mağazaları var avmlerde falan
clarie's in. çok güzel ürünleri var.

ben anladım anlamadığını diyorum ısrarla gratise gidecek gitsin madem
vücut spreylerinde bak hele mavi olan var bi tane çok harika

amonracımm trendy vücut spreyleri dimi mavi olanı ferah ferahh ohh =)
kırmızı olanı aynı jelibon gibi kokuyo hiç bir farkı yok ama o da güzell =)

evet kuzum hepsine bayılıyorum
sırayla hepsini kullandım
mavi ve kırmızı cidden harika

bende çok beğeniyorum onları pembesi de çok güzel ahh ahh şimdi mavisi olsaydı da koklasaydm bir=)
hele kırmızı lisedyken p vücut spreyni yeni aldgm zamnlardı sınıfta otryodk dışrdan kızlar girdi içeri aşk olsn bizsiz jelibon mu yiyosnz demişerdi yok yemiyorz valla dedim e kokuyo filan diyip sitem etmişlerdi bize kokanın parfüm olduğunu söylemiştik ama anca inanmışlardı =))))

ben anladım anlamadığını diyorum ısrarla gratise gidecek gitsin madem
vücut spreylerinde bak hele mavi olan var bi tane çok harika

neremden anladıysam artık cıkcık gratise gidip kozmetik alışverişi yapasım mı geldi nee
vücut spreylerine de bakarım aartık clarie's in mağazasında bakim

jelibon mu bayılırım kokusuna o zaman ben bir de o kırmızı şişeli vücut spreyinden edineyim ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…