• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Nar çiçeği ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Maybelline Color Sensational 422 Coral Tonic'i beğenebilirsiniz diye düşündüm:
$422 coral tonic.webp

Evet seri hala devam ediyor. Rengi dudakta tam bir nar cicegi renginde oluyor. Ben beyaz isik altinda fotografi cektigim icin biraz pembeye donuk cikmis.

Mrb kızlar :) Yeni keşfim Beautyuk ürünleri :)) İngilizmiş, yabancı forumlarda çok okudum, bende aldım bi kaç ürününü ve acayip memnun kaldım. Sana beauty uk den ''naughty'' ruju önericem, tam istediğin gibi bi nar çiçeği, üstelik kalıcı :) Ben daha bu nar çiçeği rengini almadım, başka renkleri almıştım ama nar çiçeğinide en kısa zamanda alıcam :) Bence deneyebilirsiniz :) Fiyatlarıda çok iyi :)

Mrb kızlar :) Yeni keşfim Beautyuk ürünleri :)) İngilizmiş, yabancı forumlarda çok okudum, bende aldım bi kaç ürününü ve acayip memnun kaldım. Sana beauty uk den ''naughty'' ruju önericem, tam istediğin gibi bi nar çiçeği, üstelik kalıcı :) Ben daha bu nar çiçeği rengini almadım, başka renkleri almıştım ama nar çiçeğinide en kısa zamanda alıcam :) Bence deneyebilirsiniz :) Fiyatlarıda çok iyi :)

nerden aldıgını yazabılırmısın nettenmı...

Back
X