Merhabalar arkadaslar suan 14 haftalık 2. Bebise hamileyim .80 kilo ile hamile kaldım. Henüz kilo almadım.yalniz 90 I'ni görmeden bebisimi doğurmak istiyorum.boyum 1 72. Bu süreçte yediklerimi buraya yazıp kendimi kontrol etmek istiyorum. Benim gibi olan arkadaşları da bekliyorum. Doğumdan sonrada buraya devam edeceğim çünkü 60 lara inmek istiyorum.dogum oncesi kontrolü elime alırsam sonrası daha kolay olur gibime geliyor. Desteklerinizi. Bekliyorum.. Önceki diyet torpilimde baya bı yeme alışkanlığımı değişmiştim. Ya arkadaslar 8 kilo ile bitirsem hamileligimi süper olacak gibi... Hamileliğinde cok az kilo alan arkadaslar varmı beslenme sekillerini paylaşırlarsa sevinirim.. öptüm hepinizi
Togin hayirli olsun canim oncelikle diyet degil saglikli beslenme diyorum ben, çunku hamileyken diyet yapilmaz biliyorsun....her seyden azar azar yemeli herseyin vitaminini almalisinki bebegin saglikli dogsun...
Güzel bir düsünce olmus bu en azindan ne yedigini ne olcude yedigini bileceksin...bu arada bence sen zaten biraz dikkat edersen fazla almassin çunku kilolu hamile kalanlar çok az kilo aliyor genelde...insallah istedigin kiloda doguma girersin canim...
Cok sağol canım
Umarım dediğin gibi az kilo ile hamileligimi bitiririm... Zaten ikinci bebekten mı ne bı rahatlık var üzerimde süt bile icmiyorum
İlk hamileliğimde daha dikkatliydim.
ilk hamileliginde kaç kiloyla hamile kalmistin kaç kilo aldin, toplamda???
Bugün sabah öğlen yarım kadar ekmegi dilimledim fırında peynirle domatesle kizartim.
1 domates 3 ince dilim peynir kullandım.
1 kupada kuş burnu
Mide bulantima kızarmış ekmek ve kekik iyi geldi.kizaran ekmeğin kalorisinin düşmesi de icimi rahatlatıyor .
Çay içmeme kararı aldım.demir eksikliği var bende. Gereksiz seker alimimida engellemiş olurum ins.
Bol su icmeye gayret ediyorum
Birazdanda kızımla yürüyüşe çıkacağız günlük yürüyüş düzenimi oturtmam lazım.
Ah bide bu dediklerimi istikrarla yapsam süper olacakta
Ara
3kucuk mandalina yarım muz
YarasınnnnCanım şunu yicem bunu yemiycem diye kasmaa hamişsin senn Çok fazla tuzlu yeme şişersin çokda tatlı yeme şekerin yükselir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?