Nar23'ün Hamilelikte Kilo Kontrolü Sağladığı Günlüğü

NAR23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
499
1
46
Diğer
Merhabalar arkadaslar suan 14 haftalık 2. Bebise hamileyim .. Henüz kilo almadım.yalniz 90 I'ni görmeden bebisimi doğurmak istiyorum.. Bu süreçte yediklerimi buraya yazıp kendimi kontrol etmek istiyorum. Benim gibi olan arkadaşları da bekliyorum. Doğumdan sonrada buraya devam edeceğim çünkü 60 lara inmek istiyorum.dogum oncesi kontrolü elime alırsam sonrası daha kolay olur gibime geliyor. Desteklerinizi. Bekliyorum.. Önceki diyet torpilimde baya bı yeme alışkanlığımı değişmiştim. Ya arkadaslar 8 kilo ile bitirsem hamileligimi süper olacak gibi... Hamileliğinde cok az kilo alan arkadaslar varmı beslenme sekillerini paylaşırlarsa sevinirim.. öptüm hepinizi:21:

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaslar suan 14 haftalık 2. Bebise hamileyim .80 kilo ile hamile kaldım. Henüz kilo almadım.yalniz 90 I'ni görmeden bebisimi doğurmak istiyorum.boyum 1 72. Bu süreçte yediklerimi buraya yazıp kendimi kontrol etmek istiyorum. Benim gibi olan arkadaşları da bekliyorum. Doğumdan sonrada buraya devam edeceğim çünkü 60 lara inmek istiyorum.dogum oncesi kontrolü elime alırsam sonrası daha kolay olur gibime geliyor. Desteklerinizi. Bekliyorum.. Önceki diyet torpilimde baya bı yeme alışkanlığımı değişmiştim. Ya arkadaslar 8 kilo ile bitirsem hamileligimi süper olacak gibi... Hamileliğinde cok az kilo alan arkadaslar varmı beslenme sekillerini paylaşırlarsa sevinirim.. öptüm hepinizi:21:

Togin hayirli olsun canim oncelikle diyet degil saglikli beslenme diyorum ben, çunku hamileyken diyet yapilmaz biliyorsun....her seyden azar azar yemeli herseyin vitaminini almalisinki bebegin saglikli dogsun...
Güzel bir düsünce olmus bu en azindan ne yedigini ne olcude yedigini bileceksin...bu arada bence sen zaten biraz dikkat edersen fazla almassin çunku kilolu hamile kalanlar çok az kilo aliyor genelde...insallah istedigin kiloda doguma girersin canim...:emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Togin hayirli olsun canim oncelikle diyet degil saglikli beslenme diyorum ben, çunku hamileyken diyet yapilmaz biliyorsun....her seyden azar azar yemeli herseyin vitaminini almalisinki bebegin saglikli dogsun...
Güzel bir düsünce olmus bu en azindan ne yedigini ne olcude yedigini bileceksin...bu arada bence sen zaten biraz dikkat edersen fazla almassin çunku kilolu hamile kalanlar çok az kilo aliyor genelde...insallah istedigin kiloda doguma girersin canim...:emir_bebek::nazar:

Cok sağol canım
Umarım dediğin gibi az kilo ile hamileligimi bitiririm... Zaten ikinci bebekten mı ne bı rahatlık var üzerimde süt bile icmiyorum:17:
İlk hamileliğimde daha dikkatliydim.

Cok sağol canım
Umarım dediğin gibi az kilo ile hamileligimi bitiririm... Zaten ikinci bebekten mı ne bı rahatlık var üzerimde süt bile icmiyorum:17:
İlk hamileliğimde daha dikkatliydim.

ilk hamileliginde kaç kiloyla hamile kalmistin kaç kilo aldin, toplamda???

ilk hamileliginde kaç kiloyla hamile kalmistin kaç kilo aldin, toplamda???

68 ile hamile kaldım.86 ile dogum yaptım.16 kilo artış . Doğumdan sonra 75 idim .dikkat etmediğim için 84 e kadar çıktım .bi ara 77 oldum ama 80 le hamile kaldım :((( sürpriz bir bebek oldu zayıflayıp seneye yaza düşünüyordum nasip iste :17:

Bugün yediklerim
3 mandalina
1 tabak kısır
1 büyük dilim yas pasta
Bir yemek kasığı kadar ceviz fıstık:))
Fırında peynirli domatesli ekmek kizartim yarım ekmegi küçük küçük dildim.(sabah öğlen )
Yarım bardak şeftali suyu ictim hazır maalesef
1 fincan turk kahvesi
3 bardak çay ( 5 çay kasığı seker) çay gereksizdi ama
Su icmeye çalıştım
Nasıl ?

Bugün sabah öğlen yarım kadar ekmegi dilimledim fırında peynirle domatesle kizartim.
1 domates 3 ince dilim peynir kullandım.
1 kupada kuş burnu
Mide bulantima kızarmış ekmek ve kekik iyi geldi.kizaran ekmeğin kalorisinin düşmesi de icimi rahatlatıyor .
Çay içmeme kararı aldım.demir eksikliği var bende. Gereksiz seker alimimida engellemiş olurum ins.
Bol su icmeye gayret ediyorum
Birazdanda kızımla yürüyüşe çıkacağız günlük yürüyüş düzenimi oturtmam lazım.
Ah bide bu dediklerimi istikrarla yapsam süper olacakta :31::31:

Bugün sabah öğlen yarım kadar ekmegi dilimledim fırında peynirle domatesle kizartim.
1 domates 3 ince dilim peynir kullandım.
1 kupada kuş burnu
Mide bulantima kızarmış ekmek ve kekik iyi geldi.kizaran ekmeğin kalorisinin düşmesi de icimi rahatlatıyor .
Çay içmeme kararı aldım.demir eksikliği var bende. Gereksiz seker alimimida engellemiş olurum ins.
Bol su icmeye gayret ediyorum
Birazdanda kızımla yürüyüşe çıkacağız günlük yürüyüş düzenimi oturtmam lazım.
Ah bide bu dediklerimi istikrarla yapsam süper olacakta :31::31:

Ara
3kucuk mandalina yarım muz:21:

Evet bugünün aksam kısmı
7 tane kofte neredeyse yagsiz ,patates siz
1 kase pilav
1 dilim ekmek
1 fincan kahve
2 halley:31::31:
Yarım saat yürüyüş
Ya bugün iştahım cok açık artık buraya yazıyorum ondan mı yoksa artık bulantiarim bitti gibi ondanmi:31: bilmiyorum
benim gibi hamile olan arkadaslar yada az kilo ile hamileliğini bitiren kahramanlar fikirlerinize ihtiyacım var:17:

Yarasınnnn :1::1::1: Canım şunu yicem bunu yemiycem diye kasmaa hamişsin senn :49: Çok fazla tuzlu yeme şişersin çokda tatlı yeme şekerin yükselir canım :34:

Yarasınnnn :1::1::1: Canım şunu yicem bunu yemiycem diye kasmaa hamişsin senn :49: Çok fazla tuzlu yeme şişersin çokda tatlı yeme şekerin yükselir canım :34:

Sagol:1::1: cok yemişim değil mı :31:Aksamada kaçamak yaptım ... Ah su köfteler patatesler bütün suc onların hele yediğim halleyler:17: sabah hemen tartildim cok şükür hala 80 nim:34:
80 olduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdj :1:

Dün yazamadim.vallahi dünkü menümü hatırlamıyorum derken hatirladim:1:
Sabah
Kızarmış ekmek üzeri tereyağı (1 çay kasığı)bal peynir nutella
Çay sekersin
Öğlen
Pilav salata tavuk yemeği tamamı 1 küçük pilav tabağı kadar:))) nasıl bı açıklamaya artık
Aksam sucuklu kasar l yumurta
Yarım dan az ekmek
Ya cok yemişim :31:

sonrasında 1 dilim ekmek çikolata sürdüm
Birazda cips
Haley 2 adet bitsin almayacağım daha
Of of hamileliktade kötü beslenme ornegi oldu:27:

Gelelim bugüne
Sabah 2 dilim kızarmış ekmek Peynirli kekikli. Domatesli
1haslanmis. Yumurta
Maalesef. Çay şekeri
Kahvaltı geç yaptım öğlende oldu
Ara
2 kuru kaysı

Aksam bilmiyorum.

Yok ben istikrarsizim:51:

kizlar bebisim 4 gun sonra 4 aylik oluyor ve daha kilo almadim:64::64:
firsat buldukca yurumeye calisiyorum bol su meyve tuketme gayretindeyim ve hala 80 nim kaldi geriye 5 ay :21::21::21:
geceleri yemiyorum abur cuburda yemiyorum kahvaltimi guzel yapiyorum ekmek biraz fazla tuketiyorum azaltmam lazim :56::56:
gun gun yediklerimi yazamiyoum ama buara :31::31:

Back
X