- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiç korkma tatlım uykudan uyanır gibi uyanıyorsun..artık eskisi gibi değil...daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
Hiiiç korkma tatlım uykudan uyanır gibi uyanıyorsun..artık eskisi gibi değil...
tatlim send3 uyumadinmi benim.gibi:)Son bir buçuk yılda 3 defa narkoz aldım....diş çekimi bile elimden gelse narkozla isterim ...
Ben öyle şeye şahit olmadım..uyandırma odasında sağımda solumda bir sürü hasta vardı kimseden ses duymadım..saf saf etrafa bakınmaya çalışıyorlardı..düşün yani ben fakültede oldum ameliyatlarımı ve öyle bir şey görmedim..tatlim send3 uyumadinmi benim.gibi:)
hadi yaa okadar guzel mi yani ..eski seyler etkiledi galiba beni hani diyorlar ya hastaneyi aya kaldirdi yyanirken falan ..oyle bi durum olmuyormu gunumuzde
daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
Ben cts narkoz oldım sanki arkadasin dedigi gibi uykudan uyanır gibiydi bu benim 4 narkoz alisim bunye alıştı galibadaha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
burnun guz3l gorunuyor neden revizyon oluyosun kiBen 1 sene önce oldum şimdi tekrar revizyon olcam tekrar narkoz alcam bide beni düşün yani nasıl dersen sen anlamadan gidiyorsun zaten bi müddet su vermiyolar uyanıncada çok uykum vardı benim iyide değil çok kötüde![]()
canimm noldu olmussundur merak ettim seni durumunu bildir nasilsin canim suanbugun bende ameliyat olucam genel anestezi uygulicaklar suan yoldayim ameliyattan sonra deneyimlerimi yazarim canim ama daha once lokal anesteziyle ameliyat olmustum ve 1 hafta boyunca izdirap cektim genel anestezinin daha iyi olcagini dusunuyorum
bende kallik burun sayiklayarak uyanirim buyuk ihtinalBende 3 kere narkoz aldım. korkulacak hiçbirşey yok inan bana. uyandığında hastaneyi ayağa kaldırırsan bile hiç birşey hatırlamıyorsun merak etme :) sadece önemli bir detay var nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun. ağlayarak bayılısan ağlayarak ayılıyorsun. mesela ben bir keresinde aç olduğum için börek düşünerek narkozu almıştım ayıldığımda hep börek sayıklamışım :) onuda hatırlamıyorum tabi :)
ooo senin zor olmusss tuh yaaaCanım benim arkadaşlar gibi kolay olmadı ben uyandığımda çok üşüdüm Azer bülbül gibi titriyordum ama ben kansızım + ameliyatta da çok kan kaybetmişim bununda etkisi olabilir herkeste farklı oluyormuş ben sabaha kadar kan kusarak attım yan yatakta yatan kız hiç bi şey yapmadı kişiye göre değişiyor
ahhahaha dünyanın en en en güzel şeyii yemin ederimmmdaha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
Cnm en ince ayrıntısdaha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
Cnm bende 39 gün önce gögüs büyütme için narkoz aldim.daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen
canimm noldu olmussundur merak ettim seni durumunu bildir nasilsin canim
evet canim oldum dun sabah 10 da ameliyata girdim 2 saat kadar surdu doktor kardesime kan kusabilir ameliyatta yuttugu kanlari korkmasin falan demis ama cok sukur mide bulantisi kusma falan olmadi suan alnima kadar alci var doktor dusmesin diye alnimada alci koymus ama keske koymasaymis cunku zaten gozlerim cok sis ve mor alnimdaki alcidan dolayi hic acamiyorum gozlerimi su bi kac gun tek zorlugu tampon tamponlardan dolayi surekli agzimdan nefes aliyorum dun bide bogazim cok aciyodu sisti hem narkozdan hemde usutmusum biraz ama bugun oda gecti cumartesi gunu 3 te tamponlarim cikcak bakalim gun gun fotograf cekicem atarim buraya