narkoz korkum:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen

Hiiiç korkma tatlım uykudan uyanır gibi uyanıyorsun..artık eskisi gibi değil...

Son bir buçuk yılda 3 defa narkoz aldım....diş çekimi bile elimden gelse narkozla isterim ...
tatlim send3 uyumadinmi benim.gibi:)
hadi yaa okadar guzel mi yani ..eski seyler etkiledi galiba beni hani diyorlar ya hastaneyi aya kaldirdi yyanirken falan ..oyle bi durum olmuyormu gunumuzde

tatlim send3 uyumadinmi benim.gibi:)
hadi yaa okadar guzel mi yani ..eski seyler etkiledi galiba beni hani diyorlar ya hastaneyi aya kaldirdi yyanirken falan ..oyle bi durum olmuyormu gunumuzde
Ben öyle şeye şahit olmadım..uyandırma odasında sağımda solumda bir sürü hasta vardı kimseden ses duymadım..saf saf etrafa bakınmaya çalışıyorlardı..düşün yani ben fakültede oldum ameliyatlarımı ve öyle bir şey görmedim..

daha once hic tam narkoz almadim kizlar ozellikle uyanis anindan korkuyorumlutfen anlatirmisiniz narkoz anini ve sonrasini lutfen

bugun bende ameliyat olucam genel anestezi uygulicaklar suan yoldayim ameliyattan sonra deneyimlerimi yazarim canim ama daha once lokal anesteziyle ameliyat olmustum ve 1 hafta boyunca izdirap cektim genel anestezinin daha iyi olcagini dusunuyorum

Bende 3 kere narkoz aldım. korkulacak hiçbirşey yok inan bana. uyandığında hastaneyi ayağa kaldırırsan bile hiç birşey hatırlamıyorsun merak etme :) sadece önemli bir detay var nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun. ağlayarak bayılısan ağlayarak ayılıyorsun. mesela ben bir keresinde aç olduğum için börek düşünerek narkozu almıştım ayıldığımda hep börek sayıklamışım :) onuda hatırlamıyorum tabi :)

Nasil uyudugumu bile farketmemistim.uyandigimdada odamda yataktaydim nasil getirdiler neoldu anlamadim uykudan uyanir gibi bisey

Canım benim arkadaşlar gibi kolay olmadı ben uyandığımda çok üşüdüm Azer bülbül gibi titriyordum ama ben kansızım + ameliyatta da çok kan kaybetmişim bununda etkisi olabilir herkeste farklı oluyormuş ben sabaha kadar kan kusarak attım yan yatakta yatan kız hiç bi şey yapmadı kişiye göre değişiyor

Ben 1 sene önce oldum şimdi tekrar revizyon olcam tekrar narkoz alcam bide beni düşün yani nasıl dersen sen anlamadan gidiyorsun zaten bi müddet su vermiyolar uyanıncada çok uykum vardı benim iyide değil çok kötüde :KK61:

Ben 1 sene önce oldum şimdi tekrar revizyon olcam tekrar narkoz alcam bide beni düşün yani nasıl dersen sen anlamadan gidiyorsun zaten bi müddet su vermiyolar uyanıncada çok uykum vardı benim iyide değil çok kötüde :KK61:
burnun guz3l gorunuyor neden revizyon oluyosun ki

bugun bende ameliyat olucam genel anestezi uygulicaklar suan yoldayim ameliyattan sonra deneyimlerimi yazarim canim ama daha once lokal anesteziyle ameliyat olmustum ve 1 hafta boyunca izdirap cektim genel anestezinin daha iyi olcagini dusunuyorum
canimm noldu olmussundur merak ettim seni durumunu bildir nasilsin canim suan
Bende 3 kere narkoz aldım. korkulacak hiçbirşey yok inan bana. uyandığında hastaneyi ayağa kaldırırsan bile hiç birşey hatırlamıyorsun merak etme :) sadece önemli bir detay var nasıl bayılırsan öyle ayılıyorsun. ağlayarak bayılısan ağlayarak ayılıyorsun. mesela ben bir keresinde aç olduğum için börek düşünerek narkozu almıştım ayıldığımda hep börek sayıklamışım :) onuda hatırlamıyorum tabi :)
bende kallik burun sayiklayarak uyanirim buyuk ihtinal:(
Canım benim arkadaşlar gibi kolay olmadı ben uyandığımda çok üşüdüm Azer bülbül gibi titriyordum ama ben kansızım + ameliyatta da çok kan kaybetmişim bununda etkisi olabilir herkeste farklı oluyormuş ben sabaha kadar kan kusarak attım yan yatakta yatan kız hiç bi şey yapmadı kişiye göre değişiyor
ooo senin zor olmusss tuh yaaa

ahhahaha dünyanın en en en güzel şeyii yemin ederimmm :D :D :D
KAFAN mütüüüüşşş oluyo keyfini çıkarrr asla kasma kasılcak bi durum yok mışıl mışıl uyuyosun aklından saçma şeyler geçirme yeter :D

Cnm en ince ayrıntıs
Cnm bende 39 gün önce gögüs büyütme için narkoz aldim.
Ameliyathaneye girdiginde zaten seninle konusup sakinlestirmeye calisiyorlar bi sohbet havasi oluyor diger tarafdan serumla ve hazırlıkla uğraşıyorlar.anestezi uzmani gelip aclik tokluk durumunu soruyor son kez (bunun oncesinde hemsire ve doktorumda sormustu)doktora yapılacak islemi soruyor ve yavastan seruma bisey enjekte ediyor.ben tam ne zamn uyuycam diye sordum 15-20 saniye dediler o panikle doktoruma kolay gelsin dedim sonrasinda bi kac defa gıcık olmuş gibi oksürdum o sira hat kopmus :KK76:gozlerimi actigimda(ki en cok burasini merak ediyorsun sanirim) cok kolay acamadim sesleri duyuyorsun bi hareketlilik var hissediyorsun ama tepki veremiyorsun.ameliyatin bittigi bilincinde olmuyorsun hatta ben yeni basliycaklar ve tam uyusmamisim herseyi hissedicem canli canli kesicekler diye panik yapmistim ama kılımı bile kıpırdatamamistim.sonrasinda goz kapaklarim açıldi disardan mudahaleyle bi kac kez kendime geldim mi diye yoklandi ve biraz actim gozlerimi kendim.panik yapmadan nefes al denildi (galiba soyleyen anestezi uzmaniydı.ameliyat bitimine kadar basinda kalip seni takip ediyor olacak kafan rahat girebilirsin)ve agzimdaki biseyi çıkartdı hortumdu sanirim ben 5 saniye kadar nefesimi duzene sokmaya calistim hava falan verdi ve kendi nefesime kavustum.doktorum basima gelip herseyin yolunda oldugunu söyledi basarili bi ameliyat oldu dedi ve benim o kafayla sordugum tek sey "kac saat sürdü?"oldu:KK55: ilk konusmamla beraber ses kısıklığı ve boğaz yanmasi yaşadım(bogazdan solunum icin boru sarkittiklari icin oluyormus bu)
Bunun dışında herhangi bir agri sızı ve anestezi etkisi hissetmiyorsun zaten beynin uyusuklukla bilinclilik arasinda gidip geliyor:KK48:gogus buyutme olduğum icin benim sedyeden sedyeye ve yataga aktarilirken cok canım yanmıştı sende boyle bisey olmayacaktir.doktorum surekli basimdaydı korsemi de o gecirdi bunlarin falan bilincindeydim.bekleme odasından bahsetmis burda cogu kisi ama bende öyle bisey olmadı ameliyat oldugum yerden sonraki yerim odam oldu.odama gectiginde de yine anestezi etkisi yüksek,agri kesici serum takıyorlar.benim gogus oldugu icin cok agri çektim ve icine tekrar agri kesici yapıldı.burunda agri hic yokmus o yuzden bu konuda rahat olabilirsin.6 ay sonra da ben burun olucam nasipse benden sonra olacaksan 2.bir deneyim daha aktarabilirim:KK66:

canimm noldu olmussundur merak ettim seni durumunu bildir nasilsin canim

evet canim oldum dun sabah 10 da ameliyata girdim 2 saat kadar surdu doktor kardesime kan kusabilir ameliyatta yuttugu kanlari korkmasin falan demis ama cok sukur mide bulantisi kusma falan olmadi suan alnima kadar alci var doktor dusmesin diye alnimada alci koymus ama keske koymasaymis cunku zaten gozlerim cok sis ve mor alnimdaki alcidan dolayi hic acamiyorum gozlerimi su bi kac gun tek zorlugu tampon tamponlardan dolayi surekli agzimdan nefes aliyorum dun bide bogazim cok aciyodu sisti hem narkozdan hemde usutmusum biraz ama bugun oda gecti cumartesi gunu 3 te tamponlarim cikcak bakalim gun gun fotograf cekicem atarim buraya

Back
X