narkozdan çok korkuyorum

burun ameliyatına girerken önlüğü giyip hazır nazır beklerken bile vazgeçmeyi düşünüyordum,ancak doktorum o kadar rahatlattı ki beni,cesaretlendim.narkoza gelince ...süper bişey asla korkmayın...öyle güzel ki uyanıyorsun herşey bitmiş.doktor narkozu verirken konuşturuyor zaten. bence narkozu alırken acaba uyanailcekmiyim diye düşünüp panik yapmayın.doktora odaklanın..birazdan uyuyaksın ve uyandığında herşey bitmiş olacak:)) inan korkulcak hiçbişey yok. bu arada boğaz ağrısı ve çene ağrısı oldu bende ama çok fazla değil.çene ağrısı için günde iki defa ağrı doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullandım. ameliyattan 3 saat sonra odamda dolaşıp tv izliyordum:))

Ben genel anesteziyle oldum burun amelıyatını. Bayıltırken haber verın dedım, onlar da kendı aralarında ve benımle konuşmaya başladılar, ben doktora son kez burnumun şurası şöyle olsun dıyecektım ama diyebıldım mı hatırlamıyorum:) haber vermedıler bayıltırken, ben hıc gözümde kararma sararma vs. hatırlamıyorum, konusurken birden bayılmısım demek ki, gözumu actıgımda amelıyattan çoktan çıkmıstım:) Korkacak ne var yaa, uyuyorsun uyanıyorsun ne güzel işte, hiçbir şey duymadan. Burun estetıgınde de ölen olmamış şimdiye kadar, doktor dedi, korkmayın boşuna:64:

bende çok korkuyorum o kadar korkuyorum lokal olmayı düşünüyorum artık hep bu narkoz yüzünden

bende o kadar çok korkardım ki inanmazsın anlatsam...
sonra burun ameliyatına girdim...
süper bişey bence..
bağımlısı oldum galiba....:52:

Back
X