narkozsuz yumurta toplamasi yaptiran varmi?

gulsehri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
759
2
316
Diğer
Arkadaslar lutfen bana biri cevap versin ne olur!yumurta toplama islemini narkozsuz yapacaklarini ogrendim ve icim hic rahat degil,herkes bu islemi narkozlumu yaptirdi,yoksa narkozsuz yaptiran varmi?ben normal muayene esnasinda bile rahat olamayan bir insanim ki bu isleme nasil dayanacagim bilmiyorum,cok canim yanarmi,zaten muayenede bile acaip kasiliyorum ya cok korkuyorum ben!

gülşahri biz de tüp bebek tedavisine başladık daha o aşamada değiliz. Ancak yumurta toplanmasının anestezi olmadan yapıldığını hiç duymamıştım. genel ya da en azından lokal anestezi yapılıyor. muayene ve ultrasonlarda bile bayılacak duruma gelen ben seni çok iyi anlıyorum. genel anestezi ile yapılan bişeyin sıfır anestezi ile de yapılabilmesi çok mantıklı değil. bence kesinlikle anestezi olmadan yada ona benzer bişey olmadan yaptırma. kolay gelsin

benim bir akrabam yaptirdi cok aci cekmis aglaya aglaya cikanlar bile varmis narkozsuz yaptiripta bence narkozu kesinlikle iste canim(dusunsene icinden biseyler koparacaklar resmen)

Benim gittigim hastanenin proseduru oyleymis,genel anestezi uygulamiyorlarmis,baska carem yok anlayacaginiz!guya burasi avrupa ya kafayi yiyecegim,kime sorsam narkozlu yaptirmis,ustelikde islem yapildiktan sonra 3 gunde yine cok agrilari olmus,bu nasil is anlayamadim ama cok huzursuzum bu konuda,lokal anestezi bile vermeyeceklermis,sadece sakinlestirici bir hap dusunebiliyormusunuz,simdiden insani bu kadar strese sokuyorlar ne bicim is bu,halbuki tup bebek tedavisinde stres kesinlikle yasak,ya memleketimin gozunu seveyim yinede,hic degilse derdini anlatabiliyorsun.neyse arkadaslar sizide strese sokmak istemiyorum,hayirlisi olur insallah!

gulsehri canim benim ilk tedavimde norkoz kullanmadilar cok agridi anlatilmaz bir aci tek sunu diyeyim bu agrinin korkusundan tekrar yaptirmayanlar var canim bakma sen onlara israrla iste insallah veririler hic analadim norkozla yaptiklarinda ardindan agri bile hissetmedim canim ALLAH yardimcin olsun!!!...

canım senin yerine ben strese girdim inan.bence diret en azından lokal anestezi uygulasınlar.hastane değiştir ne bileyim bir şeyler yap mutlaka.ben de az önce eşime ,aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptıralım demiştim.ama herhalde biraz daha düşünmem gerekecek .korktum.

Benim gittigim hastanenin proseduru oyleymis,genel anestezi uygulamiyorlarmis,baska carem yok anlayacaginiz!guya burasi avrupa ya kafayi yiyecegim,kime sorsam narkozlu yaptirmis,ustelikde islem yapildiktan sonra 3 gunde yine cok agrilari olmus,bu nasil is anlayamadim ama cok huzursuzum bu konuda,lokal anestezi bile vermeyeceklermis,sadece sakinlestirici bir hap dusunebiliyormusunuz,simdiden insani bu kadar strese sokuyorlar ne bicim is bu,halbuki tup bebek tedavisinde stres kesinlikle yasak,ya memleketimin gozunu seveyim yinede,hic degilse derdini anlatabiliyorsun.neyse arkadaslar sizide strese sokmak istemiyorum,hayirlisi olur insallah!

ya hangi merkezmis bu bunlarin kafalari iyi herhalde???:kızgın::kızgın::kızgın:
öyle sey olurmu ya sen illa de iste orasi yapmiyorsa bence merkezini degistir.
benim duyduklarima göre cok sancili bir islem. düsün sene sanki narkozsuz disini cekiyorlar gibi bi sey bu. canim arkadasim sen sen ol, sakin dert etme ve asla narkozsuz yaptirma. zaten cektigimiz acilar bize yeter fazlasina hic gerek yok.

Canım, ben de önümüzdeki hafta olacağım. Genel anesteziden korkuyorum. Doktoroma açtım konuyu eğer sen kendini rahat hissedeceksen epidural anestezi yapalım dedi. Hayırlısı bizde buna karar verdik.

gül sehri canim nerde yasiyorsunki böyle seymi olur senin istegin dogrultusunda anastezi uygulamalari gerekir cünkü narkozdan kalkinca acidan duramiyorsun kaldiki canli canli amaliyat resmen

gül sehri canim nerde yasiyorsunki böyle seymi olur senin istegin dogrultusunda anastezi uygulamalari gerekir cünkü narkozdan kalkinca acidan duramiyorsun kaldiki canli canli amaliyat resmen

Axsaray canim ben belcikada kaliyorum,ya sanki insani dovecek gibi davraniyorlar zaten bende anlamadim gitti ama baska caremde yok mecbur katlaniyorum.

Hastane degistirmeye kalksam oda buyuk sorun olacak simdi,cunki butun raporlarim bu hastanede,dil sorunum olmasa kendim arastirip daha iyi bir hastane bulabilirim belki ama birde dil sorunum var off ya off daha simdiden strese soktular beni,esimde hicbirsey anlamiyor zaten,bir bayan bana tercumanlik yapiyor,anlayacaginiz cok zor bir donemdeyim,allah benimde hepinizinde yardimcisi olur insallah.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hastane degistirmeye kalksam oda buyuk sorun olacak simdi,cunki butun raporlarim bu hastanede,dil sorunum olmasa kendim arastirip daha iyi bir hastane bulabilirim belki ama birde dil sorunum var off ya off daha simdiden strese soktular beni,esimde hicbirsey anlamiyor zaten,bir bayan bana tercumanlik yapiyor,anlayacaginiz cok zor bir donemdeyim,allah benimde hepinizinde yardimcisi olur insallah.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım türkiyeye gelsen burada olsan tedavini olmaz mı?imkansız mı?

canım ALLAH hakkında hayırlısı ne ise onları göstersin sana.çok zor biliyorum ama kendini bu kadar yıpratma

O imkansiz iste,keske bu tedavyi turkiyede gorebilsem,cunki benim icin cok zor oluyor burada dil bilmedigim icin.

canım.umarım çektiğin sıkıntılara değecek.bebeğini kucağına alacaksın.ve yaşadığın tüm zorluklar bir anda kaybolacak.unutacaksın.kolay gelsin canım.müjdeli haberlerini bekliyoruz.

insallah oyle olur ve ben yasadigim bu sikintilari ve uzuntuleri bir anda unuturum,hepinizdende allah razi olsun,benimle ilgilenip derdimi paylastiniz,allah sizleri,hepimizi eli bos birakmaz insallah.

insallah oyle olur ve ben yasadigim bu sikintilari ve uzuntuleri bir anda unuturum,hepinizdende allah razi olsun,benimle ilgilenip derdimi paylastiniz,allah sizleri,hepimizi eli bos birakmaz insallah.

amiiin canım.güzel haberler duyalım sevincimiz katlansın.hepimiz aynı anda hamile kalalım:)))

amiiin canım.güzel haberler duyalım sevincimiz katlansın.hepimiz aynı anda hamile kalalım:)))
Amiiiiiiiiiiiiin Allah gönlüne göre versin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun. Özgürcecim sen mükemmel bi anne olacaksın sevgi dolu mükemmel bir anne... E bebişin de sana naz yapıyo gelmek için o kadar da olsun de mi... Benim de bebişim yok daha inşallah zamanı gelince, Allah o güzel duyguyu hepimize yaşatsın:1hug::1hug:

Back
X