• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsisist eski sevgili...

Ama bu adamla alakali degil
Bu sizin duygunuz ve sizin basa cikmaniz lazim adamin hic bir yeri yok
Evet, ben izin verdiğim için üzülüyorum. Tersini yapmaya çalışıyorum, tek başıma başarılı olduğum söylenmese de.

Merhabalar,

İki yıl önce, beni benden alan bir ilişkiyi bitirmiştim. İlişki demeye de bin şahit ister gerçi. Varlığımda beni günlerce, hatta haftalarca aramayan, kendisi başka kadınlarla internette konuştuğu için benim de kendisini aldatacağımı düşünen ve bana asla güvenmeyen, ailesinin ilgisiz ve sevgisizliğinin intikamını benden almayı tercih eden, ne sevincimi ne de üzüntümü doğru düzgün paylaşabildiğim biriydi kendisi. Ben ne zaman ondan kendimi serbest bırakmaya karar verdim, bana ara ara mesajlar atmaya başladı. Numarasını engelledim, bu kez instagramdan rahatsız etmeye başladı beni. Önce iki kere mesaj attı aylar önce, yanıt vermedim. Bugün de takip isteği atmış. Bunu neden yapıyor? Bir yıldan fazladır ayrıyız, hayatımda tortulara ve kendime olan güvensizliğime sebep olan bu şahıs neden hâlâ peşimde? Düşüncelerinizi almak isterim.
Not : Yeni başlık : "Eski sevgili". Sıfat bile hak etmiyor o soysuz.
bence bu konuyu merak etmeyin. klasik olarak bu tip kisiler elde etme meraklisidir. siz uzak kaldikca kendinize sayginizdan rahatsiz olmustur, umursamayin merak etmeyin ve hayatiniza dogru kisilerle devam edin insallah:)

bence bu konuyu merak etmeyin. klasik olarak bu tip kisiler elde etme meraklisidir. siz uzak kaldikca kendinize sayginizdan rahatsiz olmustur, umursamayin merak etmeyin ve hayatiniza dogru kisilerle devam edin insallah:)
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz ve iyi dileklerinize. 😍

Adı narsist olmasin Muhittin olsun. Başta göklere çıkarmış sonra degersizlestirmis. Kıskançlıkla kısıtlamis hayatı dar etmiş. Şimdi de geri dönmeye çalışıyor. Narsistle başa çıkma zart zurt kitaplarında yazan şeylere kabaca uyuyorsa konu sahibi bunları okuyup yararlanıp bize de bu konuda danisabilir. Adamın enabiz verilerine girip tanilar kısmına narsistik kisilik bozuklugu mu yazıyor?
Corona ile gribin de belirtileri hemen hemen benzer. Okuduğumuzda gripten nasıl ayırt edeceğiz ki bunu demiştik. Her grip olduğumuzda ay acaba corona mı oldum diye geçirdik kafamızdan. Ama cidden coronaya yakalanmış kişilere sorduğumuzda “gripten çok farklı corona olsan kesin anlarsın” gibi cümleler duyduk en azından ben çevremden böyle duydum hep. Bu durum da ona benziyor. Gerçekten tanılı bir narsist görseniz bunların yalancı ve dengesiz bir erkekten başka bir şey olmadığını anlarsınız. Peki neden narsist dememeliyiz? Çünkü her kötülüğe bir hastalık damgası vurursak o kötülüğü meşrulaştırmış oluyoruz bana göre. Aynı zamanda bu bozukluktan gerçekten muzdarip kişilerin toplumda örselenmesine neden oluyoruz. Sadece narsizm için değil bipolar, borderline için de geçerli bir durum. Mesela ben de böyle kötü bir ilişki yaşadım çoğu kadın da yaşamıştır. Ama bana yanlış davrandı, demek ki olgun biri değilmiş deyip geçtim. Bu psikolojik olaylara girme işi en çok kişinin kendisini yıpratır.

Hahahaha yahu bu narsistliği ne çok beğendiniz hanımlar....
Ne narsisti arkadaşım sende? Nerden tahlil ettin mesela bu olayda narsistliği?
Ya bişey diyeceğim havalı mı geliyor acaba sevgilim kocam narsist galiba demek hani bad boy gibi :D

Back
X