Herkese merhaba yaşıtlarım ve güzel ablalarım. Benim 2 yıldır annem yüzünden yaşadığım problemler var kendisi fazla narsist manipüle seven birisi, herkesin hayatına illa ki girmiştir bu tarz insanlar bu yüzden anlatmaya gerek yok. Annem 50 yaş üstü ama çok mutlu ama sadece kendisi için mesela onu hiç öpemem ya da sarılamam ama yanımda olsunda bunlara gerek bile yok. Tam olarak 11-12 ay önce babamı kaybettim bundan sonra bizim durumlarımız daha çok ağırlaştı bendeki sınav psikolojisi annemdeki mukemmelliyetcilik arzuları. beni sürekli tersleme, karakterime hakaretler. Benim gibi 18 yaşındaki arkadaşlarım gece evlerine girmezlerken partiden partiye kosarken sürekli para harcarken ben annem mutlu olsun diye ise girdim onun 5 kurus parasini yemedim. Elimde para yoktur çok ihtiyacım olmuştur kredi çekmişimdir yks ücretini bile krediyle ödemiştim ben neyse sürekli kavga etmeye başladık öfkemi sadece odamdaki duvarlardan çıkarabilirim iyice öfke kontrol sorunlarım ortaya çıktı. Doktor antidepresan verdi ve annem beni düşündüğü için hepsini attı içirmedi, Hani ne oturup birlikte yemek yedik, ne de yan yana oturup anne kızların yaptığı gibi dertleşebildik çok özeniyorum öyle kızlara. Şimdide iftar okunacak birazdan birlikte oturup yemeyeceğiz birlikte hiç yemeyeceğiz belkide. Başınızı ağrıtmamışımdır umarım burada farklı annelerin fikirlerinide merak ettiğim için ilk defa böyle bir yazı yazdım yazım hatalarını görmezden gelin lütfen teşekkür ederim