Narsist arkadaşım hayatımı mahvetti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ikiniz erkek misiniz ??
Ben anlamadım aranızdaki ilişkiyi ??

Rica ederim, ne demek ama bu yaşıma kadar o kadar kişinin üstünü çizdim ki, geçmişe dönüp baltığım zaman hiç pişmanlık hissetmiyorum. Hayat böyle insanlara değer verip, yer ayıracak kadar uzun değil malesef.

büyüyünce siz olucam hahahaha kesinlikle takdir ettiğim bir karaktersiniz

büyüyünce siz olucam hahahaha kesinlikle takdir ettiğim bir karaktersiniz
Ay yok kız, o kadar taktir edilecek kadar mükemmel bir insan değilim ama yaş ilerledikçe şu anda edindiğin dertlerin ne kadar suni olduğunu anlıyorsun. Çekirdek ailem, ailem ve üç beş arladaşım dışında kimse umurumda değil. Tecrübe ederek öğreniyorsun her şeyi.

Hayatımın zor bi döneminden geçerken yaşadım bu bahsettiğiniz olayı kalıcı bir hastalık falan derken benim gözümde fazlasıyla büyüyen bir olaydı maalesef ki her tecrübe bunun kadar gözümde büyümez umarım ama ben yinede sizi takdir ediyorum

Teşekkür ederim canım, yaşına baktım da kızımdan sadece dört yaş büyükmüşün. Sen de benim yaşıma geldiğin zaman gülümseyerek hatırlayacaksın bunları, hayırlı, uzun bir ömrün olsun inşallah

Sizin kızınızda umarım başarılı sağlıklı hayırlı bir hayat yaşar sizinde mutluluğunuz daim olur inşallah

Canım ikimizde kızız olaydaki herkes kız yazım yanlışları için kusura bakma
Sanırım yaşın küçük henüz, o yüzden takılıyosun.
Benimle arkadaşlığı haketmeyen çok kişiyi sildim bende. Belli bi yaştan sonra tahammülü kalmıyor insanın daha mantıklı düşünüyor. Senin arkadaşlığını haketmeyen birisini hiç takma kafana derim ben. Derslerine falan odaklan çalış benden bi abla tavsiyesi

Teşekkürler abla benim için zor bi dönemden geçiyordum kalıcı bir hastalığımı öğrendiğim bir dönemde toparlanamazken fazlasıyla ağır geldi basit bir olayken fakat çalışıyorum odaklanabildiğim kadar

Yazdıklarınızın baştaki kısmına tamamen katılıyorum hatta daha önce “ne hikmetse burda anlatılan herkes narsist ama toplumda bu kadar narsist yok istatistiki olarak” gibi şeyler yazmış birisiyim. Ama ilk defa bu sitede birisinden narsist diye bahsedilip verilen örneklerde cidden narsistik özellikler ve manipülatif davranışlar olduğunu gördüm ben de şaşkınım. Kimseye narsist kişilik diye tanı koymak burdan haddimize değil tabi ama gayet narsistik özellikler örneklemiş konu sahibi (benmerkezci, empati yoksunu, manipülatif kontrolcü tavırlar, kıskançlık vs vs)

daha anlatmadığım kısımlarda var anladığınız için teşekkür ediyorum

Hayatından uzak tür. Hoş geldin dünya. Bu ve bunun türevleri daha beterlerı ile karsılasıcan. Boşesı ınsanladı uzak tutman gerekıto. Uzak tutmazsan hayat sana seve seve ogretıcek.

Hayatım belli ki bu doğru bir arkadaşlık değil ve bahsettiğin kişi gayet rahat bir şekilde devam ederken sen bunları kafana takarsan senin için önemli bir yılı boşa geçirmiş olacaksın. Değer mi?
Herkes bir yerlerde üniversite kazanıp gidecek, kimisi kazanamayacak. Onlar da muhtemelen kazanamayacaklar arasında. Okuldan kaçmaları marifet mi? Belki de sana iyilik yapmıştır müsait olmayarak öyle düşün. O bahsettiğin gruplar önünde sonunda zaten dağılacak. Yalnız kalmaktan korkma, boşver saçma sapan insanlar çevrende olmasın bazen yalnız takılmak çok daha iyidir.
Sen derslerine odaklan. Tekrar yakınlık kurmaya çalışma. Farkına varmışsın durumun zaten. Seni huzursuz eden hiçbir şeyi hayatında tutma. Sınırlarını koru. Giden senin zamanın oluyor. Bu meseleleri kafana da takma. Senin hayatından ve geleceğinden değerli değil çünkü.

Teşekkür ederimm tavsiyeniz için sınava odaklanıyorum bu konuyu kapatıp

Sana zarar verdiğini düşündüğün kişilerden koşarak uzaklasmalisn. Uzun uzun anlatılacak birşey yok.

Başlığı okuyunca sana milyonluk borç yaptırdı, sevgilini elinden aldı, sana iftiralar attı, seni maddeye alıştırdı, vs. sandım. Hayatını mahvetmesi için sana böyle büyük zararlar vermiş olması gerekir. Senle okuldan kaçmadığı için mi hayatın mahvoldu e senin yanlış birşey yapmana sebep olmamış işte. Bence sen istediğin şeyleri seninle birlikte değil de başka arkadaşlarıyla yaptığı için kıskanarak hayatı kendi kendine zehir etmişsin.

Sıradan bir insan ve size zarar veriyor. Arkadaşlığınızı bitirin gitsin. Neden 5 çocuğunuzla ortada kalacakmış gibi davranıyorsunuz?

Aslında konu benimle yapmadığı şeyler değil benim kendi kilomla vs barıştığım zamanlar benim özgüvenimi düşürmek için yaptığı zorbalıklar yüzünden kilo almaya zorlarken kendimi o kadar çok kilo verdim ki madde kullananlardan beter oldum fiziğime yansıyan bi kalıcı bir hastalığı öğrendiğim zamanlarda yaptığı için bunu benim için bu kadar zor geçti benim kıskandığımdan değil aslında benim yaptıklarımı suçlu gösterirken kendinin yaptığı şeylerden bahsediyorum sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…