Herkese merhaba benim gibi eminim bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyordur. 5,5 yıllık evliyim 7 aylık bebeğim var. Ve narsist bir eşim anneside nasrsist zaten ikisi aynı karakter evlenmeden önce filmlere konu olacak kadar ilgi romantiklik sevgi şelalesi evlendikten 1 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi 5,5 Yıldır yaşamadığım şey kalmadı hamileliğim son haftasında aldattığını öğrendim yalanlar hamile kalmadan önce boşanmak istedim defalarca hep yeminler sözler düzeleceğimler kendimi öldürürüm demeler şimdi en ufak şeyde kapı orda git diyor çocuk olduğu için gidemem yapamam moduna girdi biliyorum sürekli bezdirme modunda psikolojik şiddet alttan almama kendi hep haklı görme ailemden çevremden kendi uzak durduğu gibi benimde uzaklaştırmak istiyor ailemin evine gittiğimde bile suratı beş karış tavır almıyor konuşmuyor ve ailesi bu davranışlarını onaylıyor diyorum ya annesi de onun gibi hep oğlunu haklı görüyor artık konuşup açıklama yapmıyorum çünkü aklımı kaybetme noktasına getiriyor beni asla ona haksız olduğunu anlatamazsınız. Kısacası çözümüm boşanıp kurtulmak olduğunu biliyorum ama bebeğim çok küçük tek başıma nasıl yaparım korkusu özellikle benim durumuma düşmüş ama kurtulmuş kişilerin yorum ve desteğine çok ihtiyacım var bu süreci nasıl atlattınız. Çünkü Şuan yapamasam bile bebeğim biraz daha büyüdükten sonra ayrılma konusunda kararlıyım Şuan sadece sabredip beklemeye verdim kendimi. Allah düşmanıma bile narsist biriyle imtihan etmesin.