Sakin yas gecti bebek istiyorum hizlica evlenmeliyim mantigiyla yeni bir hata yapmaya hazir bir halde olmayin. Hata diyorum evet cunku erkekler aslinda ne kadar guvenilmez olduklarinin sinyalini iliski basinda mutlaka ama mutlaka veriyorlar, biz perde gozluler bi turlu kaldirip da gormek istemiyoruz. Daha zor bir iliskiyi ben de bitirdim gecenlerde nisan attim. Benzerlikler var. Ben hep orta yolu bulan, cok beklentisi olmayan, karsimdakini zora sokmak istemeyen, oldugu haliyle sevmeye calisan, bircok istegimden sirf bu yuzden feragat etmis kisacasi bi salaktim iliskilerimde. Bunun salaklik oldugunu basim ezilmeye calisildiginda fark ettim. Kimse bu davranislara ayy kiza bak ne kadar yapici yormayan ne kadar dengeli sevimli demiyor, bana bu kiz boyle davrandiysa ben bir agayim pasayim diyorlar maalesef. Bundan sonra ne istiyorsam kalbimden ne yasamak geciyorsa hepsini karsi tarafa soyleyerek baslamayi planliyorum, ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama iliskinin merkezine ikimizi koyunca elime hicbir sey gecmedi hatta bencilliklerle suclandim tuhaf bi sekilde ve bu kez artik merkeze kendimi koyucam, gercekten seveni ancak bence o zaman gorebiliriz. Biz zaten bizi 2 seveni 10 kat seviyoruz kadinlar genel olarak. Kendimizin degerini once kendimiz bilmeliyiz. Hak etmeyen birileri icin umarim uzuldugumuz gunler geride kalir.