En son bide bağımlı hissettim kendimi bana gururun önde gelmeli gibi saçma sapan bir şeyler dedi anlattığım ne varsa yüzüme vura vura zayıf gördüğü her şeyimi yüzüme vurdu yaBir kaç aya iletişime geçmek ister, zira narsist biriyle birlikteysen medenice ayrılamazsın. Onun her koldan beslenmesi gerekir. Sürekli girdap gibi seni ilişkinin içine çeker. Elini versen kolunu kaptırırsın. Ne yaparsan yap hep sen suçlu olursun. Sezer Ergör videolarını izlemeni öneririm. Eğer sağlam ayakta duruyorsan otokontrol geliştirmen gerekir. Şu an hissettiğin herşey normal. Çünkü yıprandın çok uzun süre. Geçecek. Tek çaresi sıfır iletişim. Her yerden engelle ki sana asla ulaşamasın.
O kadar güzel yazmışsın ki kaç kere okudum bilmiyorummm düşündürdü beni baya bayaÖncelikle bundan sonra hicbir mesajina cevap verme. 2. Narsistler en iyi özelliklerini yok etmeye calisir. Mesela empati duygusu yüksek olan biriysen seni bencillikle suclar. Seni en cok hangi yerden vuruyorsa en büyük özelliklerin onlardir bunu hatirla. Narsistler benim tecrübe ettigim hep baskalarin iyi özelliklerini kopyalayarak birine yaklasir. Kendilerinde o özellikler aslinda yoktur. Naristi en deli eden kendine güzel bir hayat kurup onlari yok sayman. Onlara en kücük bir cevap yazsan daha üstüne gelebileceklerini düsünüyorlar. Bu kuyudan cikmak istiyorsan ondan önce kim oldugunu hatirla, ama bu tecrübeyi de cebe koy. Bahsettigim o iyi özelliklerini de muhakkak besle.
Seni kendine bağımlı hale getirir resmen. Hislerin çok normal. Hepsi geçecek, zaten terapi alıyormuşsun. Hobilerine devam et. O ne derse desin, ne demiş olursa olsun kişiselleştirme. Çünkü hepsi kendi yetersizlik duygusu aslında. Yat kalk kurtulduğuna şükret. Geçmiş olsun.En son bide bağımlı hissettim kendimi bana gururun önde gelmeli gibi saçma sapan bir şeyler dedi anlattığım ne varsa yüzüme vura vura zayıf gördüğü her şeyimi yüzüme vurdu ya
Teşekkürler yorumunuz içinIlişkinin ilk ayında bütün erkekler ilgilidir.
Yeni bir kadin keşfetmek ister ve yükselir.
Bir adamun gercek kişiliği ilişkinin 5.ayindan sonra ortaya çıkar yaklaşık olarak yani.
O zaman sonraki hali tahammül edilemez bir seviyedeyse ayrılmak gerekiyor.
Yoksa düzeltirim düzelir eskisi gibi olur diye beklemek çok yanlış.
Sizin pıskolojınizin bu kadar bozulmasının sebebi sizin takıntılı durumunuz.
Israrla bu ilişkiyi sürdürmek istemeniz de bir sorun bence.
Kadınlar bunu görmek istemiyor sadece .
Adamlar zaten arızalı özünde
Ne kadar doğru söylemişsiniz, kendimize ozel olmadiginin bilincine varirsak kötü körüne de baglanmayizEn temel nokta sevgi gösterilerinin size özel olmadığını kabul etmekle başlayın. Onlar sadece oynayıp gidiyor
Böyle bir ilişki bende geçirdim. Love bombing dedikleri dönem baş döndürücü olduğu için o dönemde hep takılı kalıyoruz. Sevdikleri biz değil bir insanı tavlayıp diğerine geçmek diğerine diğerine hep böyle. Gerçek bir sevgi yoktu. Çünkü bu insanlar normal değil. Kandırabildiğini gördükçe gözleri ışıldıyor. Yaptığı her jest gösteri kesinlikle oyunun parçası.Ne kadar doğru söylemişsiniz, kendimize ozel olmadiginin bilincine varirsak kötü körüne de baglanmayiz
Evet, ben de yaşadım keşke o zaman sizin bu sözünüz gibi düşünebilseydim hem ilişki devam ederken bittikten sonra çok acı çektim.Böyle bir ilişki bende geçirdim. Love bombing dedikleri dönem baş döndürücü olduğu için o dönemde hep takılı kalıyoruz. Sevdikleri biz değil bir insanı tavlayıp diğerine geçmek diğerine diğerine hep böyle. Gerçek bir sevgi yoktu. Çünkü bu insanlar normal değil. Kandırabildiğini gördükçe gözleri ışıldıyor. Yaptığı her jest gösteri kesinlikle oyunun parçası.
Bu narsistlerin oyun döngüsü aynı. Narsist sitelerini oku. Gerçek yaşayanlar neler yaşadığını anlatıyor. Ben okurken aaa bu bana da yapıldı aynı söz bana da söylendi diyerek okumuştum hep. Bunlar bir sürüm gibi. Aynı taktikler aynı sırayla uygulanıyor. Kullandıkları kelimelere kadar aynılar. Bu çok korkutucu ve ilginç bir detay mesela. Oyunun Kısa süreli oyuncusuydunuz gibi düşünün oyunun bitmesine yakın oyuncakları kırıp yakıp bir daha kimsenin bakmayacağı halde bırakmak istiyorlar.Evet, ben de yaşadım keşke o zaman sizin bu sözünüz gibi düşünebilseydim hem ilişki devam ederken bittikten sonra çok acı çektim.
Onlara verilebilecek en güzel ceza kendisinden sonra hayata daha güzel devam ettiğini göstermek.Bu narsistlerin oyun döngüsü aynı. Narsist sitelerini oku. Gerçek yaşayanlar neler yaşadığını anlatıyor. Ben okurken aaa bu bana da yapıldı aynı söz bana da söylendi diyerek okumuştum hep. Bunlar bir sürüm gibi. Aynı taktikler aynı sırayla uygulanıyor. Kullandıkları kelimelere kadar aynılar. Bu çok korkutucu ve ilginç bir detay mesela. Oyunun Kısa süreli oyuncusuydunuz gibi düşünün oyunun bitmesine yakın oyuncakları kırıp yakıp bir daha kimsenin bakmayacağı halde bırakmak istiyorlar.
Ne kadar iyi özelliğim varsa hepsini yok sayar suçlardı, mesela ben iyi niyetli bir insanım beni art niyetli olmakla suçlardı, titiz düzenli bir insanım beni dağınık ve kirli olmakla suçlardı, iğrenç bir şaka gibi... Tekmeyi bastım bu seferde aylarca peşimden koştuBu narsistlerin oyun döngüsü aynı. Narsist sitelerini oku. Gerçek yaşayanlar neler yaşadığını anlatıyor. Ben okurken aaa bu bana da yapıldı aynı söz bana da söylendi diyerek okumuştum hep. Bunlar bir sürüm gibi. Aynı taktikler aynı sırayla uygulanıyor. Kullandıkları kelimelere kadar aynılar. Bu çok korkutucu ve ilginç bir detay mesela. Oyunun Kısa süreli oyuncusuydunuz gibi düşünün oyunun bitmesine yakın oyuncakları kırıp yakıp bir daha kimsenin bakmayacağı halde bırakmak istiyorlar.
Kesinlikle. Hatta ayrılırken yalvarman sonrasında kalkamayacak kadar yakılman en görmek istedikleri manzara çünkü bu oyundaki performanslarının ne kadar iyi olduğunu simgeliyor.Onlara verilebilecek en güzel ceza kendisinden sonra hayata daha güzel devam ettiğini göstermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?