Yazmayın o zaman....Maşallah ne kdr hassas ne kdr doğru bir kişilik
Bence ergen ya, biz yazdıkça saçmalıyor iyice gerçeklikten kopmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmayın o zaman....Maşallah ne kdr hassas ne kdr doğru bir kişilik
Bence ergen ya, biz yazdıkça saçmalıyor iyice gerçeklikten kopmaya başladı
Yazmayın o zaman....
Mesafeli olunca gercekten gıremıyor bende aynı yontemi gorumceme uyguluyorum surekli toksik bir ilişkiden çok daha ıyı o zannettiki mecbur goruscem ve o yapacagnı o arada yapacak ama dısarda kaldıGülçinciğim görümcemin kişilik ve davranış özelliklerini ben bu kadar güzel tarif edemezdim
Ben mesafeli olduğum için alanıma giremiyor. Sen de öyle yap. Bir de teşhis uzmanların işi. Belki türlü türlü kompleksleri vardır bilemeyiz.
Helal olsun mesafeli olmak mantıklı mesafeliyim zaten de biraz soğuk davranmak en iyisi umursamaz davranmak o zaman sıkılıyor lar sıkıcı insan olmak....Mesafeli olunca gercekten gıremıyor bende aynı yontemi gorumceme uyguluyorum surekli toksik bir ilişkiden çok daha ıyı o zannettiki mecbur goruscem ve o yapacagnı o arada yapacak ama dısarda kaldı![]()
Mantıklı deneyeceğim zorla gittiğim her yerde elimde telefon oyun oynayıp arada bir sohbete dahil olmak fazla muhatap olmamak süper....Heh yani size ne kadının narsistliğinden, bozuk kişiliğinden vs. Mesela ben kayınvalideme giderken telefonumun şarjını doldurup yeni oyunlar indiriyorum, whatsapp gruplarıma komik mesajlar atıyorum sohbet başlatıyorum. Oradayken de arada dinliyor gibi yapıp bi iki laf ediyorum sonra yine kendi dünyama dönüyorum. Kayınvalidem hasta mı iyi mi hiç yorum yapamam mesela çünkü muhatap olmuyorum. Sadece kayınvalidem için geçerli değil bu. Mecburen bulunmak zorunda olduğum ve hoşlanmadığım her ortamda kendimi bu şekilde korumaya alıyorum. 3 günlük dünyada başka derdim mi yok yahu deyip geçiyorum tavsiye ederim.
Neden şaka yapayım gerçek çünkü benim kişiliğim hassas yıllarca tedavi gördüğüm için artık kimseyi kaldıramıyorum en ufacık söz bana batıyor eleştiri yani artık hiç kimseyi görmek istemiyorum... Ne yapayım yani... Tedaviden kastım tüp bebek tedavisi yani... Her sene tüp bebek tedavisi ve iğne yersen kafayı da yersin insan görmek de batmaya başlar kaldıramıyorum sinir sistemim yıprandı artık....bu hanım şaka mı yapıyor? yoksa kendisi gerçek mi?
Aynısından bende de vardı görüşmeyi bıraktım bu kezz başka şekillerde canımı sıkmaya başladı aldım bir gün telefonu saydırdım küfürleri şimdi konuşmuyorum inşallah barışmazArkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Aferin iyi yapmışsın ama değişmezler o yüzden dinlemiceksin......Aynısından bende de vardı görüşmeyi bıraktım bu kezz başka şekillerde canımı sıkmaya başladı aldım bir gün telefonu saydırdım küfürleri şimdi konuşmuyorum inşallah barışmaz
Ben de hassas duyguları hızlı değişen çabuk etkilenen bir tipim görüşmemek en doğrusu sadece bizimle olmayı hak eden insanlar bizimle olmalıAferin iyi yapmışsın ama değişmezler o yüzden dinlemiceksin......
Bende öyleyim hayat kendi kişiliğimden olmama izin vermiyotolgun mantıklı ve soğuk olmak zorunda kalıyorum eşim yüzünden 20 günde 1 de olsa görüşmek zorunda kalıyorum.....Bende seninle aynı düşüncedeyim ama işte hayat sadece benimle hak eden yanımda olsun denmiyor.... Ne ailede ne iş yerinde böyle yapabiliyorsun en çok bu durum beni zorluyor....Ben de hassas duyguları hızlı değişen çabuk etkilenen bir tipim görüşmemek en doğrusu sadece bizimle olmayı hak eden insanlar bizimle olmalı
zaten iş hayatında yeterince zorunda kalıyoruz böyle şeylerin bir de ailede çekmek zorunda değiliz bence. Aile olmak böyle bir şey değil korumak üzerine titremek destek olmak. Canınızı sıkan insanlar sizi aile olarak görmüyorBende öyleyim hayat kendi kişiliğimden olmama izin vermiyotolgun mantıklı ve soğuk olmak zorunda kalıyorum eşim yüzünden 20 günde 1 de olsa görüşmek zorunda kalıyorum.....Bende seninle aynı düşüncedeyim ama işte hayat sadece benimle hak eden yanımda olsun denmiyor.... Ne ailede ne iş yerinde böyle yapabiliyorsun en çok bu durum beni zorluyor....
Vallahi aile olarak görmesin benim hatam surat asana laf sokana bile aslında uzatmamak oralı olmamak gerekiyor... Bırak o taksın o surat assın......zaten iş hayatında yeterince zorunda kalıyoruz böyle şeylerin bir de ailede çekmek zorunda değiliz bence. Aile olmak böyle bir şey değil korumak üzerine titremek destek olmak. Canınızı sıkan insanlar sizi aile olarak görmüyor
Ya fazla umursamıcan yada uygun cevabı verip geçiceksin... En doğrusu en sağlıksı o yani....zaten iş hayatında yeterince zorunda kalıyoruz böyle şeylerin bir de ailede çekmek zorunda değiliz bence. Aile olmak böyle bir şey değil korumak üzerine titremek destek olmak. Canınızı sıkan insanlar sizi aile olarak görmüyor
Çocuklar zekayı anneden alır derlerdi halbukiEşim dengesiz ve mantıksız bir anneyle büyüdü bende aksine zeki ve mantıklı bir anneyle büyüdüm öyle alıştım benim suçum ne akıllı insan istiyorum hayatımda akılsız insan da gitsin başkasına sarsın güle güle....